една страхотна история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 09 Сеп 2004, 23:08

хммммм
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Сеп 2004, 11:35

Край... Тръгвам за Бургас...
Чао :wink:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 10 Сеп 2004, 12:04

Браво хареса ми разказа ти и имаше мноого
поетично звучене.
ДАНО ИМА ОЩЕ ТАКИВА
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 10 Сеп 2004, 22:54

Това ми напомня за случая, когато се бях издразнил на целия свят и запалих просто нанякъде... В последствие се озовах във Велико Търново и реших да хапна, пък тръгнах обратно... Тъпо е като кажеш, че си се разходил от София до там за една шкембе чорба, нали, но докато карах натам останах насаме с мислите си и Metal Dreams vol.4... Затова не разбрах и кога съм го стигнал. Полезно е човек да прави такива разходки от време на време, поне за нервната система :)
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 11 Сеп 2004, 19:02

Евала Аzrail истина е тва което казваш :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVARIA » 13 Сеп 2004, 12:40

L.e.x.x. написа:Браво хареса ми разказа ти и имаше мноого
поетично звучене.
ДАНО ИМА ОЩЕ ТАКИВА

:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 13 Сеп 2004, 21:41

ati написа: Няма нищо по ценно в живота от самия себе си. Човек трябва да се грижи както физически, така и психически, отделяйки време за себе си, защото в крайна сметка всеки притежава само едно нещо на 100 % в този живот - себе си. Недейте да загърбвате своята същност и не забравяйте кой сте, независимо от работа, пари, коли или жени - най-ценни сте Вие и на второ място прияъелите. Всичко останало е преходно и единствено спомените са нещата, които тези предмети оставят.
Затова нека са хубави :D
Ати

:bowdown: :yes: :yes: :yes:
Много добре казано :P

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Сеп 2004, 7:11

мдам... доста поетично си го написал, имаш дарба :)
на тва му викам аз БМВ романтизъм...
само дето ако бях аз щях да напълня от сф резервоара и газовата бутилка до дупка + дори и тубата (ако има такава) щото както каза - не се знае къде отиваш и колко ще ти трябва, не се знае къде каква газ и какъв бензин ще сипеш, не се знае и дали ще ти стигнат кинтите и дали няма да викаш някой от сф да те прибира... пък като се прибереш с пълен резервоар или бутилка тя не се губи - остава си ти да си ги гориш :)
а прекалената умисленост за странични неща зад волана води до катастрофите за които говорят рано сутрин по бтв "заспал, навлязъл в насрещното движение..." или "челен сблъсък в дърво" "по неизвестни причини излязъл от прав път и се преобърнал в канавката" и т.н.
та тия мисли е по-добре да се мислят когато си отбил встрани от пътя...
иначе идеята е много добра и аз съм мислил да си правя подобни екскурзиики ама нали имам желязна психика и непоклатима нервна система засега не ми се налага :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Сеп 2004, 7:11

мдам... доста поетично си го написал, имаш дарба :)
на тва му викам аз БМВ романтизъм...
само дето ако бях аз щях да напълня от сф резервоара и газовата бутилка до дупка + дори и тубата (ако има такава) щото както каза - не се знае къде отиваш и колко ще ти трябва, не се знае къде каква газ и какъв бензин ще сипеш, не се знае и дали ще ти стигнат кинтите и дали няма да викаш някой от сф да те прибира... пък като се прибереш с пълен резервоар или бутилка тя не се губи - остава си ти да си ги гориш :)
а прекалената умисленост за странични неща зад волана води до катастрофите за които говорят рано сутрин по бтв "заспал, навлязъл в насрещното движение..." или "челен сблъсък в дърво" "по неизвестни причини излязъл от прав път и се преобърнал в канавката" и т.н.
та тия мисли е по-добре да се мислят когато си отбил встрани от пътя...
иначе идеята е много добра и аз съм мислил да си правя подобни екскурзиики ама нали имам желязна психика и непоклатима нервна система засега не ми се налага :D :D

Предишна

Назад към Страхотни истории