Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
[quote="Wolfy"][/quote]
сигурно той и още много от нашите "управници" ..... та по въпроса, ония ден ни наредиха за най-бедна държава в целия европейски съюз .... а и Румънците са вече светлини години напред от нас
Просто без коментар ..... за кво ли ни беше се врем в тоя тъп еуро съюз .... още навремето трябваше си има референдум ,ама айде 
сигурно той и още много от нашите "управници" ..... та по въпроса, ония ден ни наредиха за най-бедна държава в целия европейски съюз .... а и Румънците са вече светлини години напред от нас

///vlado написа:Wolfy написа:
сигурно той и още много от нашите "управници" ..... та по въпроса, ония ден ни наредиха за най-бедна държава в целия европейски съюз .... а и Румънците са вече светлини години напред от насПросто без коментар ..... за кво ли ни беше се врем в тоя тъп еуро съюз .... още навремето трябваше си има референдум ,ама айде
а бе ти ходил ли си в румъния изобщо? ? ? ?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///vlado написа:grnka написа:
да ходил съм ..... може пътищата,столицата сичко да им е мизерия ..... обаче това е факт ... те имат много по висок стандарт на живот
а бе ние ,че сме зле-зле сме!! ма па тая румъния не знам кой го измисли тоя виц ,че са по-добре от нас...!! по-добре са ,ма друг път!! малко по-високи заплати зимат и малко по-високи цени имат! като им гледам стандарта-ебем ти стандарта!! аз с тех не щем да се сравнявам ,щот сме по-напред със сигурност!
///vlado написа:SKISA написа:
аз съм съгласен .... айде стандарта не им е по висок ,обаче факт е зимат доста по големи пари от нас ......
Не го гледайте така към днешна дата.... Там голяма част от реформите са факт, за разлика от БГ. И ако сега ви изглежда че сме на едно ниво, почакайте след 5 години да видите какъв ластик ще ни направят в икономическо отношение. Жалко е, но е факт - целия бизнес се изнесе в северната ни съседка!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BMX,съгласен съм с това...! може би поставят по-добър старт на реформите си и може и да ни дръпнат. в момента,обаче хич не са ни дръпнали..!със сигурност!! работех с румънци,ходих скоро там-изобщо и като цяло и като отделни единици/говоря за хора над средната класа/ не са по-добре от нас. като им се огледаш в градовете и по пътищата,като им видях офисите , фабриките...ми съжалявам,ама не са напред!
колега владо! не се заяждам ,но явно не са ти ясни тия понятия като стандарт и високи заплати. нека малко ти поясня! да имаш висок стандарт означава да взимаш много пари и да можеш да си позволяваш много неща с тях! пример: взимаш 3000лв заплата ,а тока+парното+водата+джиесема+кабелната са ти 300лв и отделно за храна даваш 1000 и отделно за бензин и дрехи и развлечения още 500лв...!! тва е висок стандарт! а висока заплата може да е и 8000лв ,но като цените са високи и не можеш да си позволиш сичко стандарта ти е нисък...!! румънеца може да зема1500евро заплата ,ма и стоките и услугите са му по-високи като цени от наще ,така че не е дръпнал много напред!!! надявам се да съм го обяснил ясно..
колега владо! не се заяждам ,но явно не са ти ясни тия понятия като стандарт и високи заплати. нека малко ти поясня! да имаш висок стандарт означава да взимаш много пари и да можеш да си позволяваш много неща с тях! пример: взимаш 3000лв заплата ,а тока+парното+водата+джиесема+кабелната са ти 300лв и отделно за храна даваш 1000 и отделно за бензин и дрехи и развлечения още 500лв...!! тва е висок стандарт! а висока заплата може да е и 8000лв ,но като цените са високи и не можеш да си позволиш сичко стандарта ти е нисък...!! румънеца може да зема1500евро заплата ,ма и стоките и услугите са му по-високи като цени от наще ,така че не е дръпнал много напред!!! надявам се да съм го обяснил ясно..