X5 E53 - навигация DVD за БГ
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
X5 E53 - навигация DVD за БГ
Здравейте,
имам Х5 от края на 2002г. (без фейслифт) с навигация която обаче не бачкоти за БГ. Някой да знае от къде мога да се сдобия с DVD за България за този модел?
... предполагам навигацията е стандартна и би трябвали и в други модели около тая година да са с подобни системи.
Мерси предварително за съветите и помоща!!!
Поздрави
Алекс
имам Х5 от края на 2002г. (без фейслифт) с навигация която обаче не бачкоти за БГ. Някой да знае от къде мога да се сдобия с DVD за България за този модел?
... предполагам навигацията е стандартна и би трябвали и в други модели около тая година да са с подобни системи.
Мерси предварително за съветите и помоща!!!
Поздрави
Алекс
значи свалих ей тоя диск
http://thepiratebay.org/tor/3961141/BMW ... ern_Europe
ииии тръгна.
то хубаво тръгна ама картата е много ама страшно много рехава. Не ме питайте какво няма защото ще ми е по лесно да изброя в 10ината улици дето има. Та върви ама слаба работа.
Прерових форума и разбрах че DVD 2009-1 щяло да излиза с България и източна европа. Та някой да имам някаква информация дали е излязъл, дали върви и всичко е ОК, от къде да го взема и тн.
мерси предварително за отзивите !!!
Поздрави
Алекс
п.п. аз от години само БМВ карам и съм супер фен на марката ама тая Х5ца я имам от 2-3 месеца и направо ме размазва от кеф
http://thepiratebay.org/tor/3961141/BMW ... ern_Europe
ииии тръгна.
то хубаво тръгна ама картата е много ама страшно много рехава. Не ме питайте какво няма защото ще ми е по лесно да изброя в 10ината улици дето има. Та върви ама слаба работа.
Прерових форума и разбрах че DVD 2009-1 щяло да излиза с България и източна европа. Та някой да имам някаква информация дали е излязъл, дали върви и всичко е ОК, от къде да го взема и тн.
мерси предварително за отзивите !!!
Поздрави
Алекс
п.п. аз от години само БМВ карам и съм супер фен на марката ама тая Х5ца я имам от 2-3 месеца и направо ме размазва от кеф
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
vhcs написа:п.п. аз от години само БМВ карам и съм супер фен на марката ама тая Х5ца я имам от 2-3 месеца и направо ме размазва от кеф
Спор няма кой каквото ще да казва Х5 си е колата ...

Относно навигацията колегата CheGevara е пуснал линк към сайт от който може да си закупиш диска

Като ти препоръчвам да изчакаш следващата версия, която според сайта ще излезе септември/октомври и ще бъде по-пълна и качествена от предходната.
Поздрави!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
5 мнения
• Страница 1 от 1