Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 26 Юни 2008, 21:25

Абе и палки съм ял, и в ареста съм бил ама то това не е страшното... Страшното е че пяхме некви песни там "45 години стигат" и т.н. и качихме на власт още по големи и алчни свине... А те от своя страна ползваха суматохата за да вземат власта и доверието ни за да крадът от държавата, която колкото и да беше лоша, беше по богата през тези 45 години...

За това сега имам опасения, че дори и да запалиме парламента няма да постигнеме нищо освен да качиме на власт поредните алчни свине...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Юни 2008, 22:05

ja написа:За това сега имам опасения, че дори и да запалиме парламента няма да постигнеме нищо освен да качиме на власт поредните алчни свине...

http://www.pisnani.com/ чек дис аут ;)
В такъв случай се качваме ние на власт бе! Сигирен съм че тук има не малко юристи, икономисти, доктори страхотни специалисти в областите си...изритваме ги ония свине на паветата ->правим партия...реклама във форумите и ОПА мнозинство :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Юни 2008, 22:15

Какво стана тук? Какви са тия призиви за бой и т.н. Така ли ще се реши проблема. Нека първо се съберат повече хора (не стотина човека) - да се напълнят площадите, пък тогава ще видим. 100 или 200 човека тръгнали да трошат или щурмуват, са си направо за пребиване - ако това е волята на народа, нека бъде направено от по-голямата му част. Не може да се съберат една шепа хора и да тръгнат да правят каквото и да е. Давате за пример 10-ти ноември, ама колко хора бяха тогава, колко са сега. Нека се вдигне народа на мирен протест с пълна сила, пък тогава ако не се светнат и тогава - Господ да ги пази!

П.С.
didony написа:Ами да,аз бях там, в ролята на войник от Вътрешни Войски...

Ти в коя рота си бил и кой набор, че май сме били заедно...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от didony » 27 Юни 2008, 2:49

Vlados написа:Какво стана тук? Какви са тия призиви за бой и т.н. Така ли ще се реши проблема. Нека първо се съберат повече хора (не стотина човека) - да се напълнят площадите, пък тогава ще видим. 100 или 200 човека тръгнали да трошат или щурмуват, са си направо за пребиване - ако това е волята на народа, нека бъде направено от по-голямата му част. Не може да се съберат една шепа хора и да тръгнат да правят каквото и да е. Давате за пример 10-ти ноември, ама колко хора бяха тогава, колко са сега. Нека се вдигне народа на мирен протест с пълна сила, пък тогава ако не се светнат и тогава - Господ да ги пази!

П.С.
didony написа:Ами да,аз бях там, в ролята на войник от Вътрешни Войски...

Ти в коя рота си бил и кой набор, че май сме били заедно...

Ами колега в 7-ма рота,4-ти баталион бях,както повечето бях охрана по посолствата.Влязох 1996 октомври и се уволних края на 1997(хванах намалението-15 месеца)
Идеята ми не е да подстрекавам бунт,нито да карам нечия майка да страда,просто изразих мнение като човек който е бил там.Знам че малцина не са достатъчни за да променят каквото и да е,но трябва да има протести иначе каузата на данъкоплатеца е загубена.
Аз дори не съм в БЪЛГАРИЯ сега,и донякъде е пошло да карам другите да свършат това което искам а и всички искаме,без мое участие....."Не знам,когато реших да емигрирам от тази шибана държава(без да преставам да обичам родината си),някои хора ме нарекоха страхливец-бягаш от това което не искаш,или не можеш да се пребориш,други ми стиснаха ръката и казаха-спасявай се както можеш"и наистина не ми е било лесно да се доказвам тук,но не забравям че и на тези като вас не ви е било никак лесно,както и на мен преди да се реша да емигрирам.И въпреки това аз никога,ама никога не забравям кой съм,от къде съм,и....кръвта вода не става!!!
Винаги съм готов,ако не с друго поне с морална подкрепа,да бъда един от всички,и да подкрепям всякаква инициатива за протест,когато ни се отнема едно или повече човешки права.И без да се основавам само на конституцията,съм повече от убеден,че всеки има право на нормален начин на живот,на глас,на надежда......и най-вече на достойнство.
Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 27 Юни 2008, 9:22

Как да се съберем повече хора като се съберем в неделя и не пречим на никого. Дето се вика си правим сбирка на Невски за 1,2 часа.

Неискам да предричам нищо, но силно се съмнявам тази Неделя да дойдат повече хора. Може би не е това начина незнам, или се събираме доста рядко. Учителите протестираха и блокираха всеки ден в продължение, на близо 2 месеца, за да постигнат исканията си. В същото време си давам сметка и че е доста трудоемко да се организира нещо такова, особено за работещите хора.

Незная явно никой не му пречи положението.
Днес сутринта разбрах нещо любопитно, което вярвам че ще ви хареса много. България е помолила за отсрочка от 1 месец, за излизането на доклада, което се пада на 25 Юли. Да това е Петък! Да точно 3 дни, преди да излязат в отпуска. Да точно така, ще се опитат така да предотвратят свалянето си, като ИЗБЯГАТ от проблема. Да прости народе! Хубаво море и почивка ти пожелавам ....
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 27 Юни 2008, 11:02

ако пак имате разрешение от общината пращайте мейли с копие от разрешението и исканията на всички телевизии и по-големи интернет сайтове, за да знаят хората кога, къде и за какво ще се протестира
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2008, 15:20

ja написа:Абе и палки съм ял, и в ареста съм бил ама то това не е страшното... Страшното е че пяхме некви песни там "45 години стигат" и т.н. и качихме на власт още по големи и алчни свине... А те от своя страна ползваха суматохата за да вземат власта и доверието ни за да крадът от държавата, която колкото и да беше лоша, беше по богата през тези 45 години...

За това сега имам опасения, че дори и да запалиме парламента няма да постигнеме нищо освен да качиме на власт поредните алчни свине...

е ми за тва говорим!!! щото така секи по-нагъл или с малко акъл може да яхне вълната на народното недоволство...! примери-бол! кво ми пречи и на мене да се напраа на сидеров и да викам:мама им деба на циганите,мама им деба на турците,че ви избиеме ей...!!да събера неколко луди глави и да врекаме и да дигаме олелия...и аз сигурно ше влезна в парламента...! бат бойко също може да облажи ако успее да уцели верният момент. когато нещо се сваля или разбива или се пали или квото и да е да се иска промяна е нужно да се предложи алтернатива и тя да е алгументирана!!!не да ми викат-че ви опраим за 800 дни или други глупости! малко ли народ се излъга да гласува за него-47%!!! и кво...!?!?! аз на експерименти се нагледах! ако има ясна цел,представа за начина на промяна и доказани програми и начини за излизане от кризата съм съгласен да дам своят принос за промяната. да хода пак да спя на палатки пред президентството и да ме бият и да паля-нема да стане е така!!! пораснах-сори!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Юни 2008, 18:39

SKISA написа:
ja написа:Абе и палки съм ял, и в ареста съм бил ама то това не е страшното... Страшното е че пяхме некви песни там "45 години стигат" и т.н. и качихме на власт още по големи и алчни свине... А те от своя страна ползваха суматохата за да вземат власта и доверието ни за да крадът от държавата, която колкото и да беше лоша, беше по богата през тези 45 години...

е ми за тва говорим!!! щото така секи по-нагъл или с малко акъл може да яхне вълната на народното недоволство...! примери-бол! кво ми пречи и на мене да се напраа на сидеров и да викам:мама им деба на циганите,мама им деба на турците,че ви избиеме ей...!!да събера неколко луди глави и да врекаме и да дигаме олелия...и аз сигурно ше влезна в парламента...! бат бойко също може да облажи ако успее да уцели верният момент. когато нещо се сваля или разбива или се пали или квото и да е да се иска промяна е нужно да се предложи алтернатива и тя да е алгументирана!!!не да ми викат-че ви опраим за 800 дни или други глупости! малко ли народ се излъга да гласува за него-47%!!! и кво...!?!?! аз на експерименти се нагледах! ако има ясна цел,представа за начина на промяна и доказани програми и начини за излизане от кризата съм съгласен да дам своят принос за промяната. да хода пак да спя на палатки пред президентството и да ме бият и да паля-нема да стане е така!!! пораснах-сори!

Ами ако мислиш, че можеш да промениш нещо влизай в парламента. Аз ще гласувам за тебе.

А за тия сега дето са на власт, щом не си вършат работата ще трябва да отговарят пред нас. Ще изтърпя още малко палки ако требва и ще паля парламента докато власта не попадне в морални и отговорни политици.

От 89 до сега не съм чул да има осъден политик, което означава че системата не работи против алчни и неморални политици следователно трябва да ги запалиме...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 27 Юни 2008, 21:06

ВЕРНО НЯМА ОСЬДЕНИ ТРЯБВАТ ПРОМЕНИ ТРЯБВА ВСЯКА СЕДМИЦА ДА СМЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЗА ДА ИМА ОТЗВУК

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2008, 22:41

ja написа:
SKISA написа:
ja написа:
Ами ако мислиш, че можеш да промениш нещо влизай в парламента. Аз ще гласувам за тебе.

А за тия сега дето са на власт, щом не си вършат работата ще трябва да отговарят пред нас. Ще изтърпя още малко палки ако требва и ще паля парламента докато власта не попадне в морални и отговорни политици.

От 89 до сега не съм чул да има осъден политик, което означава че системата не работи против алчни и неморални политици следователно трябва да ги запалиме...

колега и аз съм бил на твойто дередже...! и аз съм се нервил!
тва ,дет викаш-не бих влязъл в парламента да се мешам в управлението на държавата ако нямам ясна представа и начин да помогна да се оправи страната ни..!но аз нямам ясна представа!...за съжаление...! имам някакви идеи ,но само с добри намерения и мерак не стаа...!! просто тва са некакви идиелистични подбуди и желания,които се разминават с действителността!
ясно е че трябва промяна,но аз мисля,че промяната трябва да е като се намери решение как после да се действа и процедира...!
а тва за съденето ...смешна работа! ние сме като в америка през 20те на 20ти век! няма съд,няма ред и законност. всичко се решава с правото на по-силният! тва е реалността за съжаление! и тва ше отшуми ,ма нали можете да смятате от 1920та до 1960-1970 колко годинис са минали ,докато на тех им "мине"!сметайте на нас колко ше ни требват...

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 27 Юни 2008, 22:59

само за портокола днес ме спряха катаджии с поредното просене на пари. И им викам ,абе с е такива работи страната няма да се оправи и без протести няма да се мине. А те ми отговориха че колкото и да се мъча светът нямало да променя. Викат ми ще се помъчш па ше ти доиде акъла ,и като живееш в България се научи да играеш по тукашните правила. :evil: :evil: :evil: нещастията руси.
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 28 Юни 2008, 10:30

DroW написа:От този протест няма голям смисъл. Цената на горивата е ясно че няма да падне и да протестирате и да не протестирате. Това цялото е нещо което пак отклонява вниманието от основният проблем с горивата а той е както всички знаят качеството на въпросните горива и това че бензиностанциите не се контролират.Лъжат масово с литража разреждат и какви ли още не работи.Нямам нищо против да сипвам гориво на цените в западна европа дори и с малка заплата по скоро ще протестирам да ми дигат заплатата.Само че като го плащам това скъпо гориво искам да съм сигурен че то е много качествено а не че сипвам някакъв боклук в колата и че са ме излугали първо с литрите на бензиностанцията и после с това че е разредено и с ниско октаново число.

без протест ще падне ли ?

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 28 Юни 2008, 11:13

BeXTMaN написа:
DroW написа:От този протест няма голям смисъл. Цената на горивата е ясно че няма да падне и да протестирате и да не протестирате. Това цялото е нещо което пак отклонява вниманието от основният проблем с горивата а той е както всички знаят качеството на въпросните горива и това че бензиностанциите не се контролират.Лъжат масово с литража разреждат и какви ли още не работи.Нямам нищо против да сипвам гориво на цените в западна европа дори и с малка заплата по скоро ще протестирам да ми дигат заплатата.Само че като го плащам това скъпо гориво искам да съм сигурен че то е много качествено а не че сипвам някакъв боклук в колата и че са ме излугали първо с литрите на бензиностанцията и после с това че е разредено и с ниско октаново число.

без протест ще падне ли ?

:yes:
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 28 Юни 2008, 13:56

SKISA написа:
ja написа:
SKISA написа:
ja написа:

колега и аз съм бил на твойто дередже...! и аз съм се нервил!
тва ,дет викаш-не бих влязъл в парламента да се мешам в управлението на държавата ако нямам ясна представа и начин да помогна да се оправи страната ни..!но аз нямам ясна представа!...за съжаление...! имам някакви идеи ,но само с добри намерения и мерак не стаа...!! просто тва са некакви идиелистични подбуди и желания,които се разминават с действителността!
ясно е че трябва промяна,но аз мисля,че промяната трябва да е като се намери решение как после да се действа и процедира...!
а тва за съденето ...смешна работа! ние сме като в америка през 20те на 20ти век! няма съд,няма ред и законност. всичко се решава с правото на по-силният! тва е реалността за съжаление! и тва ше отшуми ,ма нали можете да смятате от 1920та до 1960-1970 колко годинис са минали ,докато на тех им "мине"!сметайте на нас колко ше ни требват...

Трябва да се смени поколението на управниците ни. Сега са неква шайка некъдърни и неграмотни пенсионери... Вчера слушам по новините председателя на Народнто събрание вика " пИдИсе против" неграмотника, да не говорим че незнае от къде се пуска компютъра...
Тоя бастун ше ми пише закони...

От друга страна по-младите, които са се намърдали там са такива гъзолизци че направо ме избиват на агресия като ги видя...

Трябва в парламента да има интелигентни и съвестни хора а тия хора ги избираме ние. За това когато в листата им няма някой, който да има тези качества просто не трябва да се гласува.
За съжаление мангалите не мислят така и това става нож с две остриета.

Решението е просто. Първо избиваме мангалите после спираме да гласуваме докато не се махнат алчните господа пенсионери от парламента...

Мечтиии... :)

Потребител
Аватар

Мнение от dragonfly » 28 Юни 2008, 15:06

От известно време следя коментарите , изразяващи незадоволството Ви от скока на суровия петрол , който както се вижда повлича със себе си много други неща от първа необходимост - ток , вода , парно.
Напълно Ви подкрепям , ако щете най-малкото заради това , че и аз самият съм засегнат...
За съжаление обаче трябва да бъде ясно на всички , че спад в цената на бензина няма да има , спад в цените на парното , на водата , на тока - пак няма да има.Причини БОЛ - всички сте наясно с правилото за търсенето и предлагането - след като има търсене - защо да не вдигат цените ? Да за нас тези действия не са правилни(защото сме ощетени) , но за производителите , са(защото ще печелят повече).
И още по-лошо е това , което ни очаква с цената на петрола от тук нататък - причини пак много - Войната на САЩ в Ирак - когато американците влезнаха в Ирак литър бензин струваше 7 цента - по евтин от водата ! Сега литър бензин там струва над долар , и то не само в Ирак , а на всякъде където те завзеха производството на петрола.
Но това е част от причините за двойния скок в последната година.Главната причина се корени другаде - Световните запаси на петрол силно са намалели в последните години , заради свръх високото потребление на петрола.Появиха се данни , че световните запаси на петрол ще се изчерпат преди светът да е намерил ефективен негов заместител , което би довело до световна катастрофа.Ръководителите на страните от Обединените Арабски Емирства също признаха за това скоростно изчерпване . За една от страните даже се даде точен срок - В Дубай петролът ще свърши след 7 години , като държавата започва да инвестира огромни средства във някакви турбини , които сами от себе си , ще могат да произвеждат електричество , без да се използват атомни централи , въглища , и т.н.
Поради това скоростно изчерпване държавите се опитват в момента да направят така , че потреблението на петрол да се ОГРАНИЧИ максимално , колкото да може да функционира един нормален начин на живот - и какво е решението , което вземат ? Решението е вдигане на цените ! Колкото е по скъп , толкова по-малко хора ще могат да си го позволят , толкова по-малко потребление ще има , а печалбите на производителите ще станат същите - защото ако например вдигнат цената два пъти , а потребителите намалеят два пъти - се получава така , че се произвежда два пъти по малко , но се продава два пъти по скъпо и всичко се изравнява!
Тези неща ме карат да мисля , поевтиняване няма да има , дори напротив - ще има още поскъпване на петрола и дано слуховете , че барел петрол ще стигне над 200 $ до средата на другата година не се окажат верни , защото тогава едни цени от 4лв./литър далеч няма да ни се струват невъзможни!
Това си е лично мое мнение и далеч не искам да ангажирам никого с него !
Успех на всички.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум