Монтиране на борд компютър

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 27 Юни 2008, 13:26

mad_presley написа:Ами да и ти си като мен и доста други, дори ти я няма количката нарисувана и ще ти трябва ново табло
Понеделник ще ми дойде ключа и ако ми остане време ще направя бърз експеримент.Мен разхода въобще не ме интересува, него си го виждам на бензиностанцията.Искам да ми показва изгорели крушки, за да не карам като някоя шматка с изгорели крушки по габарити стопове и задна скорост, защото така чкам някой познат да кара след мен, да ме светне, че съм "на тъмно"

Има ли някакво развитие по въпроса :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 27 Юни 2008, 14:41

mad_presley написа:Ами да и ти си като мен и доста други, дори ти я няма количката нарисувана и ще ти трябва ново табло :mhihi:
Понеделник ще ми дойде ключа и ако ми остане време ще направя бърз експеримент.Мен разхода въобще не ме интересува, него си го виждам на бензиностанцията.Искам да ми показва изгорели крушки, за да не карам като някоя шматка с изгорели крушки по габарити стопове и задна скорост, защото така чкам някой познат да кара след мен, да ме светне, че съм "на тъмно" :mhihi:

За задна светлина крушките ако са изгорели не показва на таблото :winky:
Просто да знаеш
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 27 Юни 2008, 14:57

mad_presley написа:Ами да и ти си като мен и доста други, дори ти я няма количката нарисувана и ще ти трябва ново табло :mhihi:
Понеделник ще ми дойде ключа и ако ми остане време ще направя бърз експеримент.Мен разхода въобще не ме интересува, него си го виждам на бензиностанцията.Искам да ми показва изгорели крушки, за да не карам като някоя шматка с изгорели крушки по габарити стопове и задна скорост, защото така чкам някой познат да кара след мен, да ме светне, че съм "на тъмно" :mhihi:

:OT:
Няма нужда да чакаш някой да ти казва в движение. Въртиш на контакт , включваш габаритите , чукваш задна и слагаш една тухла на спирачката . Отиваш отзад , палиш цигара и почваш да разсъждаваш относто проблемите :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 27 Юни 2008, 15:03

сори за офа ама си представям едно бмв успяло да прескочи тухла и тръгнало да си търси нов собственик хахахахахаха :) и аз съм автоматик ама да кажа чесно не бих си оставил колата на скорост и да се разхождам около нея :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 27 Юни 2008, 15:06

spacepl написа:сори за офа ама си представям едно бмв успяло да прескочи тухла и тръгнало да си търси нов собственик хахахахахаха :) и аз съм автоматик ама да кажа чесно не бих си оставил колата на скорост и да се разхождам около нея :P

Няма страшно нали не е запалена или ти се страхуваш от външните сили , които могат внезапно да въздействат негативно на автомобила.

Тухлата в случая не е да задържа колата , което е абсурдно а да натисне и стоп светлините на автомобила.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 27 Юни 2008, 21:14

Не ми е останало никакво време да правя експеримента.Лятото покрай морето е лудница от работа :mhihi:

А за задната, няма нужда да я проверявам по такъв безотговорен начин, камо ли пък и аз да стоя зад колата :mhihi: .Просто паля, слагам на задна, гася слагам на контакт както е на задна и вече можеш да обикаляш.Ама много такова едно...да обикаляш да си гледаш крушките... :uups:

Предишна

Назад към E39