Ремонт на компресор на климатроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Ремонт на компресор на климатроник
Колеги,компресора на климатроника ми е повреден до някаква степен,като е на ниски обороти колата и е пуснат климатроника не изстудява,като съм в движение примерно над 3000 оборота изстудява,свалихме компресора и се опитахме да завъртим шайбата с ръка,но не успяхме,а доколкото знам би трябвало да няма много съпротивление,другото което установихме като замерихме с машина е ,4е не прави достатачно налягане на ниските обороти.Искам да попитам дали подлежи на ремонт компресора или трябва да си търся нов или втора употреба? 

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега моя е по-зле даже... когато го пусна трака и май е за смяна... сега търся някой втора употреба, че нов е към 1200 камъка
- toni2222
- младши ентусиаст
-
на мен ми казаха,че може и да се ремонтира,но още не съм ходил до сервиз за климатици иначе си намерих втора употреба за 350 лв. ама колко ще изкара... 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
колега отиди на сервиза за климатици на сребърна и черни връх, момчетата са много точни, а и разполагат с добра техника за диагностициране и пълнене. Ще го погледнат и ако може да се ремонтира ще го оправят. Компресора има един клапан който регулира налягането, аз смених такъв на колата на жена ми за 70 лв(на колата на жена ми) и всичко заспа.
Сервиза се намира, караш по черни връх(идваш от НДК), на сребърна дясно, след около 50 метра ще видиш една бариера от ляво за двор с много халета, сервиза е в дъното на двора.
Не работя в сервиза, нито хората там са ми приятели или познати. Останах доволен, за това го препоръчвам.
Сервиза се намира, караш по черни връх(идваш от НДК), на сребърна дясно, след около 50 метра ще видиш една бариера от ляво за двор с много халета, сервиза е в дъното на двора.
Не работя в сервиза, нито хората там са ми приятели или познати. Останах доволен, за това го препоръчвам.
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
не е импас, тук в района работя и не съм чул нищо за сервиза, Импас е по-нагоре по Ч. връх
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Днес ме сюрпризираха че перката на климатика ( тази най отпред ) е капут! И ако искам да не си купувам и нов компресор да не си пускам климатика докато не я сменя! Гледам теми във форума - около 600лв. перката
Направо ще го карам на мексикански климатик - махам панорамните стъкла ( предно и задно) и газ!
Някой да има идея от къде мога да си купя пак нова перка на по ниска цена???

Направо ще го карам на мексикански климатик - махам панорамните стъкла ( предно и задно) и газ!
- toni2222
- младши ентусиаст
-
JJ написа:Днес ме сюрпризираха че перката на климатика ( тази най отпред ) е капут! И ако искам да не си купувам и нов компресор да не си пускам климатика докато не я сменя! Гледам теми във форума - около 600лв. перката![]()
Mъкаааа ,смених си днес компресора,дадох 500лв,смених си и ремъка на климатика,смених и обтегача на ремъка -95лв,заредих с фреон и се оказа ,че не тръгва перката ,дали е повредена или нещо друго незнам,а така се надявах днес вече да имам работещ климатик

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
badsharki написа:toni2222 написа:Да не би да имаш предвид сервиз Импас?
Незнам как се казва сервиза
А случайно да са ти дали визитка и да знаеш името на човека дето работи там да не би да е Григорий Желев и сервиза да се казва Габела ?
Малко повече информация за тоя сервиз би била от полза, защото аз ходих на въпросното място само че тая улица сребърна няма табела и не съм 100% сигурен че е същата улица вътре нямаше бариера пак се влизаше навътре в едно като комплекс и там имаше някви разтоварваха яко стъкла в едно хале и по навътре имаше сервиз за климатици само че като отидох хората ме попитаха с кои от двата сервиза съм се уговорил защото били 2 сервиза за климатици един до друг. Другият бил по вдъното а тия които гледаха моята кола бяха двама и работеха с едни зелени машини и някакво малко момиченце постоянно припкаше около тях. За същите хора ли говориме колега ?
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
toni2222 написа:Да не би да имаш предвид сервиз Импас?
Импас и във Варна се славят за много добри ... аз запазих час преди 2 седмици за 1-ви юли. Климатичните мога т да се ремонтират. Не знам каква е разликата.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
DroW написа:badsharki написа:toni2222 написа:Да не би да имаш предвид сервиз Импас?
Незнам как се казва сервиза
А случайно да са ти дали визитка и да знаеш името на човека дето работи там да не би да е Григорий Желев и сервиза да се казва Габела ?
Малко повече информация за тоя сервиз би била от полза, защото аз ходих на въпросното място само че тая улица сребърна няма табела и не съм 100% сигурен че е същата улица вътре нямаше бариера пак се влизаше навътре в едно като комплекс и там имаше някви разтоварваха яко стъкла в едно хале и по навътре имаше сервиз за климатици само че като отидох хората ме попитаха с кои от двата сервиза съм се уговорил защото били 2 сервиза за климатици един до друг. Другият бил по вдъното а тия които гледаха моята кола бяха двама и работеха с едни зелени машини и някакво малко момиченце постоянно припкаше около тях. За същите хора ли говориме колега ?
Слуша сега значи идваш от Черни връх посоко ЗОО градината на сфетофара на ЗОО градината правиш десен завой, това е Сребърна. Като си на сфетофара по диагонал имаш автокъща и сервиз, малко преди кръстовището има стъклар, малко преди това има ПИБ - банката. на сфетофара правиш десен завой. като направиш завоя, отляво има ламаринена ограда - кафява, точно след 50м ако има и толкова завиваш точно в тази ламаринена ограда има една бариера която е постояно отворена обикновено, даваш малко направо вътре и после надясно, в дъното е сервиза - дано съм бил полезен!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- toni2222
- младши ентусиаст
-
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2