BMW готви премиера и на новия М5

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 21 Юни 2008, 12:14

На мен пък ми харева,е има някои работи които не ми допадат но като цяло ми харесва.Не може вечно да са с дизайна от преди 20 години.Вече всички марки почнаха да въвеждат нов дизайн.Вече с нетърпение чакам да видя новата 5-ца и 7-ца,според мен няма да са толкова лошо изглеждащи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 26 Юни 2008, 12:23

нова 5ца 2009 г. нова М ка най-рано 2010 на4алото на 2011 г.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 29 Юни 2008, 2:12

Да то като си постигнал съвършенство в дизайна и абсолютната хармония на формите за да направиш нещо ново трябва да загрозиш нещата :mhihi: Затова евала на 911 на Порша, хората не се притесняват от това че правят едно и също като дизайн вече 60 години.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 29 Юни 2008, 10:00

Penchev написа:
vitamincpp написа:Не е добре това че ще вкарат турбо в М според мен, а и на вид нещо не ми харесва много с тия гигантски бъбреци. Точно бях започнал да свиквам с е60 :)

Витаминче :arrow: :bowdown:
Правилната посока според мен са 9000 мин-1 и 620 к.с. както каза интерлагос :twisted: :twisted:

Георги Пенчев

Не на атмосверния BMW двигател + турбо :help: Иначе вярно бъбрека е с доста големи размери :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юни 2008, 3:53

според мен е напълно възможно да е с турбота... мисля че това е логичното продължение (особено след като се появи 335i)... а и тези екологични изисквания - за съжаление тенденцията е към downsizing.

Изображение

тези дупки са доста интересни...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Предишна

Назад към Основен Форум