моят каръшки петък 20-ти
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
моят каръшки петък 20-ти
за един ден:
1.телефона ми бъгяса
2.компа мислех че е краш-нал - оказа се видео картата
3.и наи интересното треснах си колата и я дадох за смешни пари
кратко и ясно , еи това се казва карък
и после вечерта
кофти ден но продължаваме напред
1.телефона ми бъгяса
2.компа мислех че е краш-нал - оказа се видео картата
3.и наи интересното треснах си колата и я дадох за смешни пари
кратко и ясно , еи това се казва карък

и после вечерта

кофти ден но продължаваме напред

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
има и такива колега , на мен последните месеци се лоши неща , ама кво да праиш такъв е живота понякога хубав понякога лош важното е да не ти пука
It`s party time !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ква кола тресна и за колко я даде
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Жив и здрав си нали ........ другото да не ти дреме !
Можеше и по-лоши неща да са .
През септември месец 2003 година в рамките на 24 часа с е34 525 ми опълченската превзех един бордюр та си разгледах вала и веригата по неволя . Последва падане от стълба и чупене на таз и три месеца обездвижване .
За вещи не се кахъри .
Можеше и по-лоши неща да са .
През септември месец 2003 година в рамките на 24 часа с е34 525 ми опълченската превзех един бордюр та си разгледах вала и веригата по неволя . Последва падане от стълба и чупене на таз и три месеца обездвижване .
За вещи не се кахъри .
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиране
мисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиранемисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране

еми това е живота наистина.
П.П.: абе и аз така доста работи съм си избубил в колата, едни ключове ги търсех от месец и на края излезнаха между седалката и средната гърбица ама бая на вътре и трябваше с помоща на едно пешлеме с малки рачички да ги извадя.В тез коли падне ли нещо няма намиране.По едно време ни падаха врътките за парното като дадех гас
и ги търсехме по половин час после де са отишли

П.П.: абе и аз така доста работи съм си избубил в колата, едни ключове ги търсех от месец и на края излезнаха между седалката и средната гърбица ама бая на вътре и трябваше с помоща на едно пешлеме с малки рачички да ги извадя.В тез коли падне ли нещо няма намиране.По едно време ни падаха врътките за парното като дадех гас

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
skate написа:hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиранемисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране
![]()
набери го и виж откъде ще звънне...

м/у неделята реших че като е паднал в тея въздуховоди може би ще излезне ако ръчкам по нанагорнище колата.... и така отивам на донуков и раковска - голямото нанагорнище и дебна светофара на зелено да съм първи....от там газззззззз.......и горе на "високото" - куки.....бам палка......Много съм се бил разбързал......Като им обясних защо ръчкам полицая ми вика -

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
аз колата си праснах вие телефоните сте си загубили в колата
аз един път така с на един приател колата клуча беше паднал между седалката и конзолата и на бензиностанцията го търсихме половин час ..
а иначе е39ката си отиде за толко пари че да взема на един приател 124ка купе 91ва без екстри поне има двд и баскаса ама кво да се прави , поне си запазих джантите и август ще лъснат на е24ката

а иначе е39ката си отиде за толко пари че да взема на един приател 124ка купе 91ва без екстри поне има двд и баскаса ама кво да се прави , поне си запазих джантите и август ще лъснат на е24ката

hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиранемисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране
кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
LiKMO написа:Fking написа:кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?
Вдигни си предните седалки макс нагоре във височина и ще видиш,че под предните седалки имаш въздуховоди..като пуснеш парното да духа в краката духа и на пътниците отзад

Fking написа:hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиранемисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране
кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?
и на Е39 има за да духа на пътниците отзад
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2