моят каръшки петък 20-ти

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

моят каръшки петък 20-ти

Мнение от slav4o1 » 26 Юни 2008, 1:32

за един ден:
1.телефона ми бъгяса
2.компа мислех че е краш-нал - оказа се видео картата
3.и наи интересното треснах си колата и я дадох за смешни пари

кратко и ясно , еи това се казва карък
:evil:

и после вечерта :have one: :drinking: :puke:

кофти ден но продължаваме напред :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 26 Юни 2008, 2:18

има и такива колега , на мен последните месеци се лоши неща , ама кво да праиш такъв е живота понякога хубав понякога лош важното е да не ти пука
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 26 Юни 2008, 5:07

Както казвам аз: Всяко зло за добро :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Юни 2008, 7:40

ква кола тресна и за колко я даде
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 26 Юни 2008, 9:40

Жив и здрав си нали ........ другото да не ти дреме !
Можеше и по-лоши неща да са .

През септември месец 2003 година в рамките на 24 часа с е34 525 ми опълченската превзех един бордюр та си разгледах вала и веригата по неволя . Последва падане от стълба и чупене на таз и три месеца обездвижване .

За вещи не се кахъри .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Юни 2008, 9:40

Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиране :shock: мисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 26 Юни 2008, 10:41

hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиране :shock: мисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране

:mhihi: :mhihi: набери го и виж откъде ще звънне...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 26 Юни 2008, 10:42

еми това е живота наистина.

П.П.: абе и аз така доста работи съм си избубил в колата, едни ключове ги търсех от месец и на края излезнаха между седалката и средната гърбица ама бая на вътре и трябваше с помоща на едно пешлеме с малки рачички да ги извадя.В тез коли падне ли нещо няма намиране.По едно време ни падаха врътките за парното като дадех гас :shock: и ги търсехме по половин час после де са отишли :mhihi: :mhihi: :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 26 Юни 2008, 10:51

skate написа:
hemicharger написа:Aз пък петък си загубих телефона.....събота сутринта си взех карта и имах един оборотен телефон - водафонка, сложих си картата и го оставих на предната седалка. При един обратен завой го чух че падна отстрани....и после няма намиране :shock: мисля че е влезнал във въздуховодите за краката които са под седалката. Вече 5 ден няма намиране

:mhihi: :mhihi: набери го и виж откъде ще звънне...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: колега оборотния телефон не го бях ползвал отдавна и нямаше грам батерия - демек беше изключен.
м/у неделята реших че като е паднал в тея въздуховоди може би ще излезне ако ръчкам по нанагорнище колата.... и така отивам на донуков и раковска - голямото нанагорнище и дебна светофара на зелено да съм първи....от там газззззззз.......и горе на "високото" - куки.....бам палка......Много съм се бил разбързал......Като им обясних защо ръчкам полицая ми вика - :shock: ебаси невероятната история не ми се вярва да си я съчинил на момента.. :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 26 Юни 2008, 12:21

аз колата си праснах вие телефоните сте си загубили в колата :mhihi: аз един път така с на един приател колата клуча беше паднал между седалката и конзолата и на бензиностанцията го търсихме половин час ..
а иначе е39ката си отиде за толко пари че да взема на един приател 124ка купе 91ва без екстри поне има двд и баскаса ама кво да се прави , поне си запазих джантите и август ще лъснат на е24ката :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Юни 2008, 13:39

кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?

Потребител
Аватар

Мнение от LiKMO » 26 Юни 2008, 14:27

Fking написа:кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?

Вдигни си предните седалки макс нагоре във височина и ще видиш,че под предните седалки имаш въздуховоди..като пуснеш парното да духа в краката духа и на пътниците отзад ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 26 Юни 2008, 14:45

LiKMO написа:
Fking написа:кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?

Вдигни си предните седалки макс нагоре във височина и ще видиш,че под предните седалки имаш въздуховоди..като пуснеш парното да духа в краката духа и на пътниците отзад ;)

:yes: става въпрос за е36чка. Кво ли не пробвах - пъхах тел, пробвах да "проникна" и с други неща :mhihi: и не мога да го стигна....друг вариянт няма - там е влезнал...добре че евтин телефон та да го прежаля

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 26 Юни 2008, 17:50

Fking написа:

кви са тия въздуховоди под седалката? ква кола е това?

и на Е39 има за да духа на пътниците отзад

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 26 Юни 2008, 17:54

поне си взе изпънат мергел да се возиш с кеф :mhihi: аиде догодина сл :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории