Относно джантите!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Относно джантите!
Някой да предложи ефективен препарат за засечени джанти ,че ме е яд да ги гледам такива осрани! Благодаря!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ами какво е това "засечени", ако са мръсни има много препарати, ако им е паднал лака с това си нямам идея кой може да помогне.
Ами на някой автомивки пишлеметата не ги мият както трябва и от феродото се засичат и иска малко играчка от моя страна,щото знам какви са ,а в момента изглеждат отврат! Иначе са чисто нови и затова ме дразни в момента вида им! Никой ли не е ползвал някъв препарат за тях?NikiNikolov написа:Ами какво е това "засечени", ако са мръсни има много препарати, ако им е паднал лака с това си нямам идея кой може да помогне.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,става с препарат с който се почиства двигатели ,има много такива марки ,пръскаш ,оставяш да подейства 10 мин и миеш с пароструйка 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Внимавай с тоя препарат за джигателя, понеже ще ти преебе лака на джантите. Мога да ти препоръчам няколко препарата ама трябва да си ги поръчаш по интернет. По принцип ако има магазин за такива работи продуктите на Eagle и Meguiars не са лоши.
Ок приятел! Ако искаш пиши на л.с. или кажи тук може и да си в полза на друг колега! Благодаря предварително!Scouser написа:Внимавай с тоя препарат за джигателя, понеже ще ти преебе лака на джантите. Мога да ти препоръчам няколко препарата ама трябва да си ги поръчаш по интернет. По принцип ако има магазин за такива работи продуктите на Eagle и Meguiars не са лоши.
6 мнения
• Страница 1 от 1