Частично пръскане и джанти за Е34
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Частично пръскане и джанти за Е34
От Видин съм, но вече имам чувството, че е най-добре за по-едри неща да се ходи до София... Пък и за по-дребни. Просто качеството на услугите е доста по-добро, а цените са даже и по-евтини. Имаме една 520-ка 90-та година, ама с нашия късмет - колата пак ! е австрийска, съответно макар доста здравата си конструкция, по праговете и вратите (отвътре някакси) има ръждичка, а сакатия видински майстор почти нищо не е направил. Исках един съвет от вас къде в София има добър баланс между цена и качество, а съответно и скорост на работа, защото сме от Видин все пак. Естествено, китосаните и закърпени части трябва да се пръснат в специфичния за БМВ сив металик (не го помня точно, синьо-сив там). За сега сложихме амортисьори, масло, дреболии, но ни предстои това пръскане, ни е кеф и да му джитнем едни хубави джанту:). С други думи - за около 600-800 лева могат ли да се намерят свестни 16 цола джанти и това пръскане също? Благодаря ви.
BMW only!
Re: Частично пръскане и джанти за Е34
amd написа:...за около 600-800 лева могат ли да се намерят свестни 16 цола джанти...
Даже най-вероятно ше са с гуми...тук в форума се продадоха няколко такъв размер даже едните май бяха BORBET. По гумаджиите също има но ще са ти 200-300 лв отгоре, по добре чакай нещо да се появи тук. 16-ките са прекалено малки за огромния калник на Е34 (мое виждане

E34 M50B25 forever
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз това му разправям на бащата - ако може като твоето да го направим
Ама аз си мисля, че 15 е предостатъчно и се притеснявам 16 да не е много.. А то какво било:) Благодаря за инфото, само остана свестен майстор за тия ръждички да намеря:(

BMW only!
7 мнения
• Страница 1 от 1