Въпрос за кожения салон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за кожения салон
Какво трябва да си купя и да правя за да си подържам кожения салон моля за съвети колеги!!!
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
отиваш в ДаруКар/Камор и взимаш имат само един препарат - комплект е , 50 лв е, ще си много много доволен ! повярваи !
да не се уплашиш как пръска бялата пяна
аз пък търся едно като вакса е, на фирмата MA*FRA , от една автомивка го видях и мирише мноооооого готино, ако някой може да помогне да сподели .. продукта е на MA*FRA за кожен салон /маи../ и е в една голяма консерва като от кренвирши, но малко по ниска
идеи от къде да се вземе и кои е точно този продукт ?
тук НЕ го намирам ..
http://www.aviatrans.bg/mafra/diluri.htm
да не се уплашиш как пръска бялата пяна

аз пък търся едно като вакса е, на фирмата MA*FRA , от една автомивка го видях и мирише мноооооого готино, ако някой може да помогне да сподели .. продукта е на MA*FRA за кожен салон /маи../ и е в една голяма консерва като от кренвирши, но малко по ниска
идеи от къде да се вземе и кои е точно този продукт ?
тук НЕ го намирам ..
http://www.aviatrans.bg/mafra/diluri.htm
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
въпрос на личен вкус,
аз никога не съм мил моята отвътре на автомивка и мраза някои да ми пипа изобщо по колата, да не говориме по интериора и т.н.
но лично за кожата бих взел препарата на БМВ, това на снимката е само пиянта, има и крем за мазане и парцалчета и т.н.
и ест. тези препарати не се използват всяка седмица или месец, имаше си през колко време
аз никога не съм мил моята отвътре на автомивка и мраза някои да ми пипа изобщо по колата, да не говориме по интериора и т.н.
но лично за кожата бих взел препарата на БМВ, това на снимката е само пиянта, има и крем за мазане и парцалчета и т.н.
и ест. тези препарати не се използват всяка седмица или месец, имаше си през колко време

5 мнения
• Страница 1 от 1