Дреме му на някой.......
Модератор: Общи модератори
- love.affair
- Потребител
-
а за 29 юни остава, както беше 11:00 - ?!?!?
да не омацаме плакатите ?!?!?
да не омацаме плакатите ?!?!?
Над силата е само умението да я владеем
- love.affair
- Потребител
-
добре
)) действаме тогава с плакатите и т.н. на място
емоцията е неописуема, въодушевлението също...да знаеш, че правиш нещо друго освен хленчене и мрънкане (по пантофи у дома)
дори не съм сигурна колко е важно какво ще последва......самият факт, че знаеш, че не си бил пасивен.....зареджда и ...
...виждаш, че има хора около теб, каот теб, които не са овце, не са стадо....имат глави, имат сърца и трикольор в сърцата, вяра за децата си и своето бъдеще
да вярваш, че нещо зависи от теб, дори колкото едно грахово зърно, въпреки, че не сме принцеси....
П.П грешката в плаката вече е оправена
който желае от ТУК може да изтегли rar пакет с плаката в bmp, jpg и doc формат

емоцията е неописуема, въодушевлението също...да знаеш, че правиш нещо друго освен хленчене и мрънкане (по пантофи у дома)
дори не съм сигурна колко е важно какво ще последва......самият факт, че знаеш, че не си бил пасивен.....зареджда и ...
...виждаш, че има хора около теб, каот теб, които не са овце, не са стадо....имат глави, имат сърца и трикольор в сърцата, вяра за децата си и своето бъдеще
да вярваш, че нещо зависи от теб, дори колкото едно грахово зърно, въпреки, че не сме принцеси....
Над силата е само умението да я владеем
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
love.affair написа:добре)) действаме тогава с плакатите и т.н. на място

А аз имам въпрос колеги, вместо да обикаляме из София не може ли да спрем пред народното сънрание и да им надуем кофите от клаксоно докато не се осетят ЧЕ НЕ СЕ ЕБАВАМЕ КАТО КАЗВАМЕ, ЧЕ НИ Е ПИСНАЛО

Колеги за цената на горивото - според мен трябва да затворим Лукойл докато не се случи нещо
- една барикада, шествие от София до рафинерията или пък пред самата им сграда в столицата... Така обирджиите ще разберат, че протеста се заформя срещу тях, защото имаме нещо предвид...Ще разберат, че не сме овце, протестиращи срещу гората, а срещу вълка в нея!!! Повечето хора тук не вярват, че монополиста ни ограбва по най-безскруполен начин, затова ни се подиграват... Мислят, че се борим срещу световните цени...
А за протеста на 29-ти подкрепям идеята за леко издигане на другите искания спрямо това за цената, но в никакъв случай да се отдръпнем от него...

А за протеста на 29-ти подкрепям идеята за леко издигане на другите искания спрямо това за цената, но в никакъв случай да се отдръпнем от него...
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!
Няма да ни пуснат пред парламента. Не случайно се изнизваме зад него от невски. След края на протеста на 3-ти Юни, с колегата Ac0rp си тръгнахме и минахме надолу от невски, към парламента и после наляво към Цариградско. И ни спряха и двамата Жандармерията и ни вика "Накъде". Аз тъкмо си помислих че ние двамата ще го отнесем заради протеста
Ама викам прибираме се по Цариградско и ни пуснаха. После даже разбрах че съм си забравил и документите за колата и бях леко нередовен
Сградата на Лукойл е на бул. Тодор Александров между бул. Ботев и ул."Опълченска". Петролната база се намира на Илиенци. И по случайност разбрах откъде минават цистерните с влакова композиция от 20-25 вагона бензин всяка вечер
Ама Лукойл старателно се бранят и публично обвиняват правителството, което досега не е тръгнало да се защитава, защотот просто не му дреме, а и ние не ги притискаме особено тежко. Учителите всеки ден протестираха цял месец за да им изпълнят изискванията. Според мен дойде ли негативния доклад на Европейската комисия за корупция, трябва да се надигаме и пред парламента всички, и да ги сваляме, основания бол ... неискам да ги чакам още една година, да издухат още няколко милиона данъци, за да купят гласа на циганите и пенсионерите
Още един, максимум два мирни протеста, да вземат да идват по 500-1000 човека и ще почнем да взимаме и други мерки, защото това вече не се търпи

Сградата на Лукойл е на бул. Тодор Александров между бул. Ботев и ул."Опълченска". Петролната база се намира на Илиенци. И по случайност разбрах откъде минават цистерните с влакова композиция от 20-25 вагона бензин всяка вечер

Ама Лукойл старателно се бранят и публично обвиняват правителството, което досега не е тръгнало да се защитава, защотот просто не му дреме, а и ние не ги притискаме особено тежко. Учителите всеки ден протестираха цял месец за да им изпълнят изискванията. Според мен дойде ли негативния доклад на Европейската комисия за корупция, трябва да се надигаме и пред парламента всички, и да ги сваляме, основания бол ... неискам да ги чакам още една година, да издухат още няколко милиона данъци, за да купят гласа на циганите и пенсионерите

Още един, максимум два мирни протеста, да вземат да идват по 500-1000 човека и ще почнем да взимаме и други мерки, защото това вече не се търпи
bmw
Наистина ще е добре да наблегнем повече на другите искания. А за протест пред сградата на Лукойл според мен няма да има никакъв ефект. Те ще обвинят държавата,държавата ще си измие ръцете с Европейският съюз и нищо няма да се случи.
За протеста на 11 7:30 среща на невски от там тръгваме в 8:00 след това се нареждаме на жълтите при Министерски съвет и президентството.
За протеста на 11 7:30 среща на невски от там тръгваме в 8:00 след това се нареждаме на жълтите при Министерски съвет и президентството.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Брюксел
България не подкрепя френската идея за намаляване на данъците върху горивата с цел овладяване на главоломното растящите цени на петрола. Така могат да се тълкуват думите на премиера Сергей Станишев, който заяви в Брюксел, че френското предложение е интересно, но фактически не важи за България. Той се аргументира с факта, че всъщност България се намира под минималните за ЕС акцизи за горивата и за много други стоки. Тези минимални нива страната ни ще достигне чак към 2011-2012, обясни Станишев, който участва в традиционната преди Европейския съвет среща на лидерите от ПЕС.
За ДДС Станишев подчерта, че той е преди всичко въпрос на национална политика, тъй като ставките са различни в различните страни. Според премиера е трудно да се намери правилният критерий за кои стоки трябва да бъдат намалени данъците и за кои не. Той припомни, че именно постъпленията от ДДС и акцизи отиват за изграждане на инфраструктура.
ОТКОГА ТОЗИ МАЛОУМЕН РУСНАК КАЗВА КАКВО ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРИЯ??
КЪДЕ СА ТЕЗИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ??
България не подкрепя френската идея за намаляване на данъците върху горивата с цел овладяване на главоломното растящите цени на петрола. Така могат да се тълкуват думите на премиера Сергей Станишев, който заяви в Брюксел, че френското предложение е интересно, но фактически не важи за България. Той се аргументира с факта, че всъщност България се намира под минималните за ЕС акцизи за горивата и за много други стоки. Тези минимални нива страната ни ще достигне чак към 2011-2012, обясни Станишев, който участва в традиционната преди Европейския съвет среща на лидерите от ПЕС.
За ДДС Станишев подчерта, че той е преди всичко въпрос на национална политика, тъй като ставките са различни в различните страни. Според премиера е трудно да се намери правилният критерий за кои стоки трябва да бъдат намалени данъците и за кои не. Той припомни, че именно постъпленията от ДДС и акцизи отиват за изграждане на инфраструктура.
ОТКОГА ТОЗИ МАЛОУМЕН РУСНАК КАЗВА КАКВО ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРИЯ??
КЪДЕ СА ТЕЗИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ??
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
AcOrP написа:Наистина ще е добре да наблегнем повече на другите искания. А за протест пред сградата на Лукойл според мен няма да има никакъв ефект. Те ще обвинят държавата,държавата ще си измие ръцете с Европейският съюз и нищо няма да се случи.
Добре колеги дайте в крайна сметка да се разбере кой е крив и кой прав - държавата ли прибира повече от нормалното или монополът е жесток... Защото наистина има хора, които бяха на протеста и не знаят какво се случва с тези цени... Shondy дай ако е възможно списък с акцизите в ЕС и с цените на горивата в съответните държави, дайте да разберем къде сме ние наистина и кой стои зад това... И ако наистина Лукойл ни мами не виждам защо да не се изправим смело срещу крадеца!!!
Не може да се оправдават безкрай... Все ще се спука балона... Говореше се за разследване на монопола и всичко потъна като джанта в българска дупка... Не трябва да се примиряваме...
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!
Wolfy написа:AcOrP написа:Наистина ще е добре да наблегнем повече на другите искания. А за протест пред сградата на Лукойл според мен няма да има никакъв ефект. Те ще обвинят държавата,държавата ще си измие ръцете с Европейският съюз и нищо няма да се случи.
Добре колеги дайте в крайна сметка да се разбере кой е крив и кой прав - държавата ли прибира повече от нормалното или монополът е жесток... Защото наистина има хора, които бяха на протеста и не знаят какво се случва с тези цени... Shondy дай ако е възможно списък с акцизите в ЕС и с цените на горивата в съответните държави, дайте да разберем къде сме ние наистина и кой стои зад това... И ако наистина Лукойл ни мами не виждам защо да не се изправим смело срещу крадеца!!!
Не може да се оправдават безкрай... Все ще се спука балона... Говореше се за разследване на монопола и всичко потъна като джанта в българска дупка... Не трябва да се примиряваме...
нямам списък с акцизите колега, а и се съмнявам да ни се предостави такъв, виж какво има в първата тема от подписа ми и ако мога ще разпитам няколко души за това.

http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=8216
Ето нивата на акцизите и една интересна статия ...
На пръв поглед се набива опита на Правителството да се подмаже на ЕС на гърба на народа и понеже не може да се пребори с корупцията (себе си) та поне едното прасенце да е в торбата че да гледат на тях с по-добро око от ЕС ... добре, но 15 от 27 държави са с По-ниско ДДС и по-нисък акциз и за никъде не бързат ... обаче на нас "премиера" сърдито и строго ни обяснява че сме на половината от акциза и че няма никакъв шанс да се намали ... интереснокакво мислят тези 15-държави като Испания, Кипър, Люксембург, Румъния, Гърция ... дали българите случайно не ходят там да бачкат на черно ... защо си напускат родината? Да не би стандарта ни да е по-висок от тези държави ... не мисля ...
Lope De Vega
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ако някой е гледал новините по БТВ в 19ч .... за колегата, който си е налял скапан дизел и сега е на ремонт със изгоряла горивна попмпа. Ето за това си говорим, наливаме в резервоарите си боклук, а плащаме високите цени.