15000лв за е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

провери километрите...

Мнение от Entusiastka_83 » 20 Юни 2008, 5:05

това може и на пръв поглед да се види,състояние на салона,шофьорската седалка и най вече волана,съответно скоростния лост,разбира се задължително диагностика с компютър...до скоро карах коли само на бензин,преди две години взех дизел,комънрейл,наистина чудесен мотор,но като заредих днес на бензиностанцията се замислих,май няма смисъл...
разхода е приблизително еднакъв,особено градско,извънградско,ако не минаваш 20-25000 годишно е абсолютно безсмислено да купуваш дизел,освен това и подръжката е по-скъпа,но това е друга тема...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 525

Мнение от 520_i » 20 Юни 2008, 17:36

BIKA_73 написа:
///sasho написа:
BMW-E39 написа:.......
кога ше вкараш дизеляка в 6 000 оборота :lol:

...................................................................... ами са му нужни 3800 оборота за да вдигне 200 и разхода да е под 10/100.
Колега много ме съмнява точно със ТДС да караш със 200 км и разхода да е под 10!!!!!! Освен ако не е по нанадолнище! Тя като е толкова икономична изван градско,що на градско бие 520 по разход? Нещо не се връзва!

Защтото тая ТДС-ка е била на 600000км,които една 520i никога няма да направи без основен ремонт!!! ;)
Един ТДС да даде по-голям разход от 520 при еднакви условия трябва да не си знае километрите!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 20 Юни 2008, 18:43

ми в София на мен ми дава 11-12л на 100км / спокойно каране .. стигъл съм и до 18-19 / извън града 7.5-8 с климатик лятото .. бащата като я взима в града 10 извън града 6.5 / сигурно я бута/ та смисъла не е в разхода а смисъла е дали ти се кара супер динамичен дизелов двигател или редови бензинов !!! ако търсиш икономия взимаш още една кола примерно едно Пежо HDI и си свиркаш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 20 Юни 2008, 19:54

Чета спамовете в тази тема и се чудя, на каква възраст сте бе, хора? Ако сте между 15 и 25, не женени и живеещи при майките си, разбирам, в труден период от живота си сте! Ако не се включвате в горното определение, взамете да порастнете малко, защото на такива препирни и хлапетата от детските градини биха се усмихнали снисходително :mhihi:
Карането на хубава кола не значи, че всички останали са боклуци. Тя е предназначена предимно да доставя удоволствие на собственика!
Все пак това е технически подфорум, а 2/3 от темата е за невероятни истории, особенно пък темата колко 520и е по-велика от дизелите.
Айде спрете се малко и го давайте по-зряло ;)

Автора на темата вероятно ще е много благодарен на някой модератор ако разчисти малко!
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 20 Юни 2008, 20:07

pazokolarov написа:Чета спамовете в тази тема и се чудя, на каква възраст сте бе, хора? Ако сте между 15 и 25, не женени и живеещи при майките си, разбирам, в труден период от живота си сте! Ако не се включвате в горното определение, взамете да порастнете малко, защото на такива препирни и хлапетата от детските градини биха се усмихнали снисходително :mhihi:
Карането на хубава кола не значи, че всички останали са боклуци. Тя е предназначена предимно да доставя удоволствие на собственика!
Все пак това е технически подфорум, а 2/3 от темата е за невероятни истории, особенно пък темата колко 520и е по-велика от дизелите.
Айде спрете се малко и го давайте по-зряло ;)

Автора на темата вероятно ще е много благодарен на някой модератор ако разчисти малко!

личното ми мнение е че темата от самото начало беше ясна на къде ще тръгне !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 20 Юни 2008, 20:49

pazokolarov къде прочете че 520 е по велик от дизелите :mhihi:
пък и правиш огромна грешка да слагаш в едно число 525 тдс и 525 Д ужас, по коментарите ти разбирам че си ~50 годишен чичка с мнение че само такива трябва да карат 5-ци :help:
кофти браТ познавам поне 3ма имат немат 18-19 , с 3 разновидности , 525 Д 525 тдс и 520 и то са от форума ама да не ги разкривам не че има нещо лошо :lol:
тъпо е така да разсъждаваш всеки кара каквото иска и според възможностите марка година бензин/дизел и т.н, а не това на какви години е и с кои живее,
а ти е39 я изкара разкошната кола с возия на самолет =) да не ме нападат сектантите де, а ти чак беше пуснал тема за някакво Е39 турско червено кармазЪ от турска автокъща, разбираш всеки си има Фкус и начин на възприемане на нещата ?:)
лично не бих дал толкова пари за Е39 края, те това е машината =)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 20 Юни 2008, 20:53

BMW-E39 написа:pazokolarov къде прочете че 520 е по велик от дизелите :mhihi:
пък и правиш огромна грешка да слагаш в едно число 525 тдс и 525 Д ужас, по коментарите ти разбирам че си ~50 годишен чичка с мнение че само такива трябва да карат 5-ци :help:
кофти браТ познавам поне 3ма имат немат 18-19 , с 3 разновидности , 525 Д 525 тдс и 520 и то са от форума ама да не ги разкривам не че има нещо лошо :lol:
тъпо е така да разсъждаваш всеки кара каквото иска и според възможностите марка година бензин/дизел и т.н, а не това на какви години е и с кои живее,
а ти е39 я изкара разкошната кола с возия на самолет =) да не ме нападат сектантите де, а ти чак беше пуснал тема за някакво Е39 турско червено кармазЪ от турска автокъща, разбираш всеки си има Фкус и начин на възприемане на нещата ?:)
лично не бих дал толкова пари за Е39 края, те това е машината =)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1

хаха ти се засегна ли бе !!! :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 20 Юни 2008, 21:11

не съм се засегнал защото колегата pazokolarov много пъти ми е помагал на ЛС, а с тебе не искам да говора , следващия път като си триеш мнението /по тая тема/ го правИ по бързо "дечко" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 20 Юни 2008, 23:37

:mhihi: Пичове, не съм визирал никого от вас лично, моля ви не се засягайте! 8) Знам,че младостта е порок, но ще го надживеете, няма страшно!
Част от мисълта ми беше да се радвате на колите си и да не се мъчите да убеждавате другите колко несполучлив избор са направили. Оставете караниците и дразгите на децата и на политиците (последните наистина тотално ги недолюбвам :evil: ) !
Обичайте се бе, не се мразете!
А на мен ми е малко рано за 50-годишен чичика :mhihi: :mhihi:
Край! Приключих с тази тема!
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 20 Юни 2008, 23:54

хахааха ... един колега беше казал нещо много вярно ..... ама го изтри и за това писах ... а съм убеден че никой не е прочел какво написа колегата и моето мнение си загуби смисъла затова го изтрих !!!! :winky:

Предишна

Назад към E39