Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от love.affair » 18 Юни 2008, 23:03

genezis написа:03.06.2008 година-се сложи началото на нещо което тогава бе прието от голяма част от колегите,като шега.
15.06.2008 година-То беше продължено и голяма част от тези който не вярваха почнаха да вярват.
29.06.2008 година-То отново ще се случи,отново ще се състой с още по-голяма сила и звук.

ей..... да да точно ти,не гледай умно на теб говоря,харесва ли ти цената на горивото,а качеството???може би ти допада да си чупиш колата по улиците на София ( и не само ) ???

ако отговора на тези въпроси който прочете туко що е НЕ
тогава не си прави никви други планове за 29.06 а се присъедини към нас

това много ми харесва, като идея за постер (тип А4, както беше предния път), който да си лепим и разнасяме тук там...по-нестандартно е

мен лично постоянно ме питаха за "това на колата".....всеки мисли, че се продава, приближава се и прочита поканата..дори са ми звънили в къщи да питат....

пак ще разлепя из околни блокове ;)))
Над силата е само умението да я владеем

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 18 Юни 2008, 23:13

Shondy написа:
margit0 написа:незнам дали сте забелязали абсурда който се случи....и след 2-та протеста които направихте цените на бензина 1 ден след всеки от 2-та протеста се дигнаха...при 1-я - беше 2,36 стана 2,39 на следващия ден...при 2-я - беше 2,39 стана 2,43....И КАКВО ПОСТИГНАХТЕ-нищо,няма и да постигнете и то не заради друго а заради това че живеем в абсурдна държава

два бързи въпроса :

- ти да не си суеверна ?

- ти пари за бензина ли ни даде да отидем и с какво помогна та ни съдиш?

Като не ти харесва в каква държава живееш промени я вместо да си поредния недоволен българин или българка....

Ето ия хора не ги е било срам и страх да се опълчат.

Изображение

2 бързи отговора и няколко добавки :

-какво общо има суеверността(не не сум)

-кой те съди за нещо бе брат? Просто излагам фактите

и "ето тия хора" са имали висша цел за която са прекарали цял живот в мъка;ние сме следващите,но целта ни недостижима....

П.С. що реши че съм женско?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 18 Юни 2008, 23:16

Ако продължавате да се отклонявате от темата,просто ще я преместя!

Никой не е длъжен да подкрепя протеста и всеки може да изрази собственото
си мнение.Не налагайте вашето,защото по този начин печелите опоненти,
а не съмишленици.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 18 Юни 2008, 23:26

Ти защо реши че е недостижимо докато 90 процента от този народ мислят като теб ще ни правят на маимуни.

Потребител
Аватар

Мнение от love.affair » 19 Юни 2008, 0:10

започнаха предложения за постери, не че това е най-важното, но аз ще предложа такъв

цитирам и genezis

Изображение

genezis беше открил грешка, която вече е поправена

който желае от ТУК може да изтегли rar пакет с плаката в bmp, jpg и doc формат
Последна промяна love.affair на 19 Юни 2008, 20:01, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89

Мнение от BadDog » 19 Юни 2008, 0:39

love.affair написа:това много ми харесва, като идея за постер (тип А4, както беше предния път), който да си лепим и разнасяме тук там...по-нестандартно е

мен лично постоянно ме питаха за "това на колата".....всеки мисли, че се продава, приближава се и прочита поканата..дори са ми звънили в къщи да питат....

пак ще разлепя из околни блокове ;)))

И аз съм на мнението на колегата и при мен е същата работа със стикера хората си мислят, че се продава, но почти всички поне се приближават (явно за да видят цената :D) и прочитат посланието разпитват ме аз им обяснявам и досега съм събрал доста привърженици :) даже мисля и телефона да си напиша та да им давам повече инфо и да ги зарибявам с повече хора да идват :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 19 Юни 2008, 4:18

netsurfer_bg написа:
DroW написа:От този протест няма голям смисъл. Цената на горивата е ясно че няма да падне и да протестирате и да не протестирате. Това цялото е нещо което пак отклонява вниманието от основният проблем с горивата а той е както всички знаят качеството на въпросните горива и това че бензиностанциите не се контролират.Лъжат масово с литража разреждат и какви ли още не работи.Нямам нищо против да сипвам гориво на цените в западна европа дори и с малка заплата по скоро ще протестирам да ми дигат заплатата.Само че като го плащам това скъпо гориво искам да съм сигурен че то е много качествено а не че сипвам някакъв боклук в колата и че са ме излугали първо с литрите на бензиностанцията и после с това че е разредено и с ниско октаново число.

И защо мислиш че няма да се намалят??

В така наречените бели държави контролът върху качеството и цените на горивата е въпрос от национална сигурност които се дискутира на високо ниво и се контролира много стриктно. Тука трябва радикални деиствия от страна на народът. Аз подкрепям протеста напълно но съм разочарован от управлението и смятам че само с мирни протести нищо няма да да стане. Трябва доста по крути деиствия да се предприемат тъй като в момента само ни мотаят политиците и нищо не се прави. Чакат кризата да отмине и да прехвърлят проблема на следващото правителство. Сега ще има статии и дискусии ще обясняват как правят нещо и ще се напъват, а всъщност нищо няма да се промени което е жалко... :twisted:
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 19 Юни 2008, 8:33

Здравей България,за плакатите и аз да си кажа мнението.Съгласен съм че цените на горивата няма да паднат и ако продължаваме да протестираме главно за това няма да има много подържници.С това тръгна този протест,но сега трябва да го развием,да съберем или обединим повече българи около нас.Това може да стане,ако насочим протеста за по добър живот с няколко под точки и във всяка една да се поставят определени искания,като се обхванат повече свери.Протеста започна от автоклубовете по интернет и не трябва да свърши с тях,а напротив да се слезе от колите и тръгне пеша.Но затова е нужно много хора,които можем да превлечем само ако разширим и развием исканията си.Според мен искането за по добър живот звучи логично / кои в България не го желае?/под това се разбират много неща,дори нашето искане ще се изпълни без да се свалят цените на горивата,а се вдигнат заплатите и т.н.Дайте хубаво да обмислим и организираме нещата,за да има наистина ефект.
Нещо важно,протеста започна от тук клуб БМВ и никой няма да ни го отнеме това,главните виновници сте Вие...затова горе главата и газ до дупка. :bgflag:
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 19 Юни 2008, 9:33

love.affair написа:започнаха предложения за постери, не че това е най-важното, но аз ще предложа такъв

цитирам и genezis

Изображение

:yes: аз съм за....днес ги разпечатвам и лепя по колите

Потребител
Аватар

Мнение от love.affair » 19 Юни 2008, 9:42

и аз ;)))

направих едно пробно, но понеже го принтнах от jpg нещо се омаза около първите букви(някакво сиво ?!!?), не че от самолет личи, но обичам перфектните неща ....

затова утре ще си метна doc файлa, от който го цапнах в jpg и от там ще печатам

в нашия форум всички чакат за разлепване и на срещите ще раздам, както и други колеги ще разпечатат и раздават ;)))

иначе не ми хареса идеята да се делим на "такива и онакива" (т.е с такива и онакива коли....с БМВ и с други коли.....)

всички знаем от къде започна...но идеята е да сме заедно, а не да се делим, нали ?!?!?

а мисля и че в така направения анонс са засегнти основните проблеми (горива, пътиша, абсурди).....и е достатъчно каот общ анонс....

ако се вкарт повече думи - няма да е добре - ще трябва да се намалят буквите, а и кой чете много слова.....

така ми се струва, че е добре ... и е малко цветно, но не натрапчиво, както и с трикольор - идея за национално.....

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 19 Юни 2008, 9:53

колежке само ще те помоля да оправиш надписа алЕксандър невски ,че си пропуснала Е-то ;)

Потребител
Аватар

Мнение от love.affair » 19 Юни 2008, 9:56

добре, мерси, ами правих го снощи късно ;)))

айде да не губя време в момента - ще го оправя в къщи, че там ми е началния файл ;)))) пък съм на работа и ме чака един вагон "работа" ;)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 19 Юни 2008, 12:03

мога да ви пожелая само късмет,но с него до никъде няма да стигнете....

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 19 Юни 2008, 12:28

margit0 написа:мога да ви пожелая само късмет,но с него до никъде няма да стигнете....

само да сме повече хора ,другото е божа работа.

пишете от колко часа да бъде протеста на 11.07 дали ще имате проблем в 8 сутринта?
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 19 Юни 2008, 15:35

Ами, ако в 8ч започне протеста ще е супер. Това значи, че до 8 всички трябва да сме се събрали. Дори в 8:30ч да започне, за мен няма да е проблем, но във всички останали случаи няма да мога да се присъединя.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум