Снимки от Е34/E32 сбирка , Връховръх 13 и 14 юни
Модератор: Технически модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а и кръчмата на синеокия_пич е наблизо по последни данни и събира доста хора
аз лично септември месец като е малко по спокойно отивам там да се изпонапием

аз лично септември месец като е малко по спокойно отивам там да се изпонапием

- bai Oleg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
Penchev написа:Джантите са о'к, Митака е стабилен като жигула във завой :mhihi: (шега),всички сте супер и няма някакви проблеми
Кончето днес ми звъня ,за което му благодаря ,човека "пищи" на 6450 мин-1 за следващото барбекюСледващия път Босев,Pesho,Methanol,gego_n, ljubo_72 и всички ,не мога да ви изброя да сте на линия живот и здраве за още по-голям купон
![]()
Ози ,браво и ти си изпраскал хубави снимки !!!
Георги Пенчев
А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)?

Кой каквото и да говори - става дума за пари!!!
0885 20 30 32
0885 20 30 32
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
bai Oleg написа:А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)?
ПРИ ТЕЗИ НАЛИЧНОСТИ ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ МОДЕЛА

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
mikluho написа:bai Oleg написа:А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)?
ПРИ ТЕЗИ НАЛИЧНОСТИ ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ МОДЕЛА

пак ми са прияде такова

тоо път зех едни ребра 5.30 килото ама бяха мнооооооо яки незнам кои яде ама другия път мога да взема повече кила

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Нямам думи... Как ме е яд направо ше си изгриза ноктите докато четох темата... Баси якото сте си изкарали... Ама аз в неделя трябваше да съм на работа и нямаше начин да присъствам...НОоооооо другия път не ме интересува ... Директно съм там...
Поздрави на всички... как ме е яд.....

Поздрави на всички... как ме е яд.....

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SaSo написа:Нямам думи... Как ме е яд направо ше си изгриза ноктите докато четох темата... Баси якото сте си изкарали... Ама аз в неделя трябваше да съм на работа и нямаше начин да присъствам...НОоооооо другия път не ме интересува ... Директно съм там...
Поздрави на всички... как ме е яд.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че в неделя си бил на работа не е оправдание. Сбирката беше от петък до неделя. Аз отидох там от Варна (че ми е много на път) и в събота вечерта си бях в къщи. Така, чеееееее... следващия път да му мислиш - нямаш право на втори жълт картон.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
всякакви оправдания от рода на -на работа бях-котето повръща-гъзъ ме засърбя немат давност тука.Аз да не би да немах работа.за мен тази сбирка беше нещо което не мога да си помисля че ще пропусна.Оставих дори жената в къщи при положениече БМВ сбирка не е пропускала без мен.За този неин ентусиазъм дори и подарих Е36ца.Та да се върнем на темата.Такава сбирка-с такива супер колеги -момчета невероятни в всяко отношение та дори МадВаньо и Зъбчо дойдоха за некви си часове и ни направиха уважението--само и само да са с нас.Обстановката беше супер.Барбекютата пушеха с всичка сила.Нима от това има по голям кеф-една дузина Е34ки и куп ентусиасти пиещи бира впромишлени количества и ядяща пържоли като за световно
Браво на всички колеги които дойдоха-хапнахме пиинахме и тотално се изкефихме на срещата.Другия път оправданията са излишни-ентусиазма цена нема-като не можеш да дойдеш-ако немаш финансовата възможност-ние ще те вземем.ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето
таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
bmwfena написа:....ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето![]()
таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите
![]()

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
на тебе едно големо ЕВАЛАMadVanio написа:bmwfena написа:....ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето![]()
![]()
![]()

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:всякакви оправдания от рода на -на работа бях-котето повръща-гъзъ ме засърбя немат давност тука.Аз да не би да немах работа.за мен тази сбирка беше нещо което не мога да си помисля че ще пропусна.Оставих дори жената в къщи при положениече БМВ сбирка не е пропускала без мен.За този неин ентусиазъм дори и подарих Е36ца.Та да се върнем на темата.Такава сбирка-с такива супер колеги -момчета невероятни в всяко отношение та дори МадВаньо и Зъбчо дойдоха за некви си часове и ни направиха уважението--само и само да са с нас.Обстановката беше супер.Барбекютата пушеха с всичка сила.Нима от това има по голям кеф-една дузина Е34ки и куп ентусиасти пиещи бира впромишлени количества и ядяща пържоли като за световно![]()
Браво на всички колеги които дойдоха-хапнахме пиинахме и тотално се изкефихме на срещата.Другия път оправданията са излишни-ентусиазма цена нема-като не можеш да дойдеш-ако немаш финансовата възможност-ние ще те вземем.ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето
![]()
![]()

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
stambo_81dg написа:измислихте ли кога ще е следващата сбирка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз предлагам да направим едно масово море за една седмица поне през юли или август

Малиии щу пийенйе и

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Последната седмица на Юли или първата на Август те тва е батенце времето за нашите бунгала.
Вземаме жените, че цяла седмица много ще нмирише историята - няма логично обяснение - освен снимките който ще направим - те ще бъдат извинение

Вземаме жените, че цяла седмица много ще нмирише историята - няма логично обяснение - освен снимките който ще направим - те ще бъдат извинение