жълтите трабанчета кабрио ни нападат!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
жълтите трабанчета кабрио ни нападат!
днес се сетих нещо което видях на морето, но покрай проблемите бях забравил и го пиша чак сега
точно бях излязал на главния път от Слънчев бряг към Обзор, и срещу мен гледам жълто трабанче кабрио, с 4 човека вътре, отзад 2 момичета, седнали не на седалките, а върху тях.
Не е нещо особено....но след малко още едно, същото! Пак с пички седнали отзад, и още едно........колона от над 10 жълти трабанчета кабрио в насрещното платно :>
бибиткат и викат
и на всичките пише "Червените лъвове" или нещо от сорта
направо ме развеселиха за цял ден
някой да е чувал за Червените лъвове и каузата им? :>
и откъде толкова ентузиазъм да направиш над 10 трабанчета кабрио и да ги боядисаш жълто и да намериш, над 40 човека на твоя акъл и да обикаляш по морето........
не се случва всеки ден
точно бях излязал на главния път от Слънчев бряг към Обзор, и срещу мен гледам жълто трабанче кабрио, с 4 човека вътре, отзад 2 момичета, седнали не на седалките, а върху тях.
Не е нещо особено....но след малко още едно, същото! Пак с пички седнали отзад, и още едно........колона от над 10 жълти трабанчета кабрио в насрещното платно :>
бибиткат и викат
и на всичките пише "Червените лъвове" или нещо от сорта
направо ме развеселиха за цял ден
някой да е чувал за Червените лъвове и каузата им? :>
и откъде толкова ентузиазъм да направиш над 10 трабанчета кабрио и да ги боядисаш жълто и да намериш, над 40 човека на твоя акъл и да обикаляш по морето........
не се случва всеки ден
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
по-полека със заглавията. че alx ще вземе да получи сърцетуп 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз до колкото разбрах се организират "сафарита" с тези трабанчета със цвят жълт .. това е като мини екскурзия за туристите .. иначе трабанчетата са готино направени .. даже имат и един ролбар зад вратите .. манящина ...
П.С. какво ли няма да излислят родните агнети по морето за да изкарват пари
П.С. какво ли няма да излислят родните агнети по морето за да изкарват пари

R.I.P Landikar
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
има супер тунинговани трабанчета
веднъж се разминахме с едно на кръстовище, един срещу друг, и двамата правим ляв завой
беше черно, със някви готини лети джанти, крила, спойлери, някви рисунки по него.....
та докато го гледах, щеше да ме отнесе един бус......
а в студентски град, има едно, на което крилото отзад, му е дялано от дърво, и залепено
веднъж се разминахме с едно на кръстовище, един срещу друг, и двамата правим ляв завой
беше черно, със някви готини лети джанти, крила, спойлери, някви рисунки по него.....
та докато го гледах, щеше да ме отнесе един бус......
а в студентски град, има едно, на което крилото отзад, му е дялано от дърво, и залепено
14 мнения
• Страница 1 от 1