Ебати историята!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Ебати историята!!!!!

Мнение от Stili » 14 Юни 2008, 21:14

Значи мисълта ми е да се вмъкна в обратния завой с братите на пред и 20/30м по надолу спирам при приятели!Добре де ама изпуснах дизеларката и тя се обърна на 360 естесвено в опита да я върна пак в правилна посока я позавъртях още един два пъти и както се сещате за момент всичко живо гледаше във въртящото се BMW!Както и да е лошото в историята е че явно и педерастчетата(полицията)са ме видяли от другото кръстовище и ето ти ги идват от долу с бясна скорост без сирени в насрещното и спират до мен а аз естесвено вече бях слязал от колата и тъкмо бях до задницата на колата когато единия слиза и доста сърдит вид и грубо държание ме пита за документите!Тука колеги ми беше грешката (и за това споделям историята за да мислите а не като мен да се правите на тежки)значи като слязал от колата вече (фактически пешеходец) трябваше да му дам само лична карта и да кажа Ква книжка бе човек аз не сам карал?????Обаче не аз нали си знам че имам всичко а в Монтана(понеже там става номера)камери няма и няма как да са ме заснели и да имат доказателства пък акт в който да пише че колата се занесла няма ... та давам аз доволен документите и му обяснявам да ми говори малко по културно а той човека пушек се вдигаше от него!Обяснява ми че акт ше ми пишел щото се правя на маймуна незнам си кво а аз все още убеден че няма какво да ми направи педерастчето му викам и кво ше пише в акт-а ??че се прави на маймуна ли???? :mhihi: Та спорихме спорихме и в крайна сметка му обяснихме(понеже имаше още 4/5 човека там мои приятели) че такъв акт неможе да напише и нашия вика .. ше пишеме за колан ?!?!?!? Аз че бях без колан бях наистина но полицаите няма как да са видяли щото аз бях далече и естествено пак почва спора :) а па глупака ми вика ти слезна от колата без колан .. викам абе ти добре ли си аз с колана ли да сляза от колата бе ?????? НЕ та НЕ ти беше без колан и щи пиша актове докато ти зема книжката викам няма как да стане номера щото ше се съдиме аз имам и свидетели!!! И така написаха ми акт хората аз естествено написах възраженията си и така!Споровете ми с тия приключиха после ги виждах но не се заяждаха изчаках да излезе решението отидох при адвокат сичко как си трябва в 7дневен срок след решението в съда но лошото е че решението ми е 50кинта + 8точки !!! КУРА е тука ... значи до 50лв(или до 100 не сам 100% сигурен за сумата)ако ти е решението нямаш право да обжалваш (ти имаш право на опит де но... безуспешен гаранция ми каза адвокатката)и така сам си се прекарах сега трябва и да платя и да ми вземат и точки!!!
Why do we KILL people who KILL people to show KILLing people is WRONG!?!?!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от brobot » 14 Юни 2008, 21:39

Ебати историята!!!!! :bowdown:
Брабус - Мечта Водителя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 14 Юни 2008, 22:22

Мен приятели са ми казали, че като говоря по-мило с полицаите- отколкото с майка ми и баща ми :) една вечер се наложи да прекарам колата (на бала ми) за 30 метра от БИАД до УГО ама бях вкарал някакъв алкохол (е без алкохол на бала-impossible) и уви на първия завой ме спират полицаи при положение, че съм с колан- карам си перфектно на 30 ограничение карам с 25км/ч... те естествено ме спират като единствената кола на пътя просто... и като ме изкараха от колата - почнаха " оо ти днеска бал ли имаш, гледам костюмче тва-онва" и аз такъв викам "ми нямах бал аз- една приятелка, аз просто я карам с моята кола, че е малко по-нова и представителна"... те ме гледаха гледаха... отварях багажници и тн... и най-накрая единия вика "дай да духнем в дрегера за отчет... аз викам ми няма проблем (а ако бях духнал.. МААЛИИИ) и другия му колега му каза "остави го момчето да си ходи - изглежда изморен" и аз директно в колата - сериозната усмивка на лице, мацката с мен в колата стискаше 4 броя палци и се беше сериозно уплашила :) и като ме видяяя направо умря от кеф, че не са ми направили проблем.. аа малко се поувлякох ама моята мисъл беше, че важното е като те спират да си интелигентно държащ се с тях и да им покажеш, че не криеш нищо! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 14 Юни 2008, 23:28

братле ти май не схвана историята???Той педерастчето като слезе от патрулката и първото му изречение беше "Я ела сега да видим ти на къв се праиш бе?"Извинявай ама няма начин да съм учтив с такива селяни немислиш ли ????Иначе евала им правя на точните хора случвало ми се е и на мен да попадам на мн печени полицаи и винаги съм предлагал да ги почерпя е така затва че са ме пуснали примерно или нещо от сорта.Ама като дойде някой и си мисли че като е облякал униформата и трябва да му лазя в краката..... няма как немислиш ли ???
Няма как да непризнаем че повечето полицаи си прекрачват правомощията!
Why do we KILL people who KILL people to show KILLing people is WRONG!?!?!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 14 Юни 2008, 23:31

БИАД -> Уго си е закон на 4х4 :mhihi: :mhihi:

Иначе наистина е по изгодния вариант да се държиш културно
с тях не за друго ма повечето са комплексирани селянчета и го
приемат мноу вътрешно като им кажеш нещо навъпреки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 14 Юни 2008, 23:52

Stili написа:братле ти май не схвана историята???Той педерастчето като слезе от патрулката и първото му изречение беше "Я ела сега да видим ти на къв се праиш бе?"Извинявай ама няма начин да съм учтив с такива селяни немислиш ли ????Иначе евала им правя на точните хора случвало ми се е и на мен да попадам на мн печени полицаи и винаги съм предлагал да ги почерпя е така затва че са ме пуснали примерно или нещо от сорта.Ама като дойде някой и си мисли че като е облякал униформата и трябва да му лазя в краката..... няма как немислиш ли ???
Да де сещам се има различни хора.. аз също съм попадал на шибаняци и то в Пловдив... отидох там към главната и ме видяха веднага, че съм със Софийски Мерцедес и си викат тоя сега на къв се прави тука... на улицата изрично пише "ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО( и с малки букви отдолу пише, че може само с пропуск) а аз в случая не съм паркирал! Само обръщах на улицата, щото Мерджана беше твърде голям да го маневрирам на тясната уличка... и на влизане в улицата тоя директно ме спира излезе там от една кабинка и ми вика " аве ти не можеш ли да четеш, знаците не ги ли разбираш?! как си взел книжка... " пък даже и беше неделя! и аз такъв ... "еми да - този знак означава "забранено паркирането" аз не съм паркирал" и той " да бе да - ти точно щеше да паркираш- хванах те в крачка"! Аз тъкмо намалях, че да врътна колата с 1-2 маневри, ама той ми се заяде и ми писа акт... и вика "вие софийските гъзарчета с лъскави мерцедеси и бмвта кво ми се правите тука дошли" и тн тн почна да ме нарежда... аз му викам "г-н полицай, не съдете човека по това как изглежда и ако обичате си ми дайте акта, че бързам да си се прибирам..." и така.. до ден днешен не съм го платил тоя акт - не е такъв вързан към книжката а е общински... но все пак- селения до шия както се вика, колега напълно те разбирам! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 15 Юни 2008, 11:23

актове се плащат важното е адвокатката да става :mhihi:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Юни 2008, 13:29

Прави се на по тъп от куките и те се кефат многооо и те пускат :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 15 Юни 2008, 13:43

кофти нещо са си полицаите ... мен ме насадиха щото въртях гуми на едно място ... и в акта:без колан , превишена скорост , предпоставки за ПТП ... някакъв престъпник ме изкараха деа ... педераска история.трябва да си учтив ама как да си като им гледаш смачканите физиономии и само чакат да те нае*ат :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Юни 2008, 19:56

Сондьора написа:Прави се на по тъп от куките и те се кефат многооо и те пускат :ok:

:mhihi: истина е.....мене като ме спрат си признавам още преди да ми кажат за какво са ме спряли.....последния път влизам от георги софийски към несторов с вратите......и директно застанаха на платното и си ме спряха..... :mhihi: като и да е оказаха се човечни хората
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 15 Юни 2008, 20:13

hemicharger написа:
Сондьора написа:Прави се на по тъп от куките и те се кефат многооо и те пускат :ok:

:mhihi: истина е.....мене като ме спрат си признавам още преди да ми кажат за какво са ме спряли.....последния път влизам от георги софийски към несторов с вратите......и директно застанаха на платното и си ме спряха..... :mhihi: като и да е оказаха се човечни хората

Аз имам други наблюдения,колкото им се прайш на мишка толкова повече те ебат.Важното да си умерено нахален и отвреме на време да отговаряш да прави сте виновен съм.Ако се запънат почваш да им се караш така че да спекът или да ги оставиш замислени (в 90% забравят за кво са те спрели).
Спират ме в София на път за летището.Аз директно слизам с картата в ръка и го питам как мамка му да стигна до терминал 1 в 2 и 30 посреднощт.Съответно човека ми обяснява и ме пуска да си ходя с думите оправете си и фара че единия на късите не свети :) Аз и за фара знаех и за пътя ама като не им даваш думата а ги занимаваш с други неща и минава номера :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 15 Юни 2008, 21:53

Killuminati написа:
Stili написа:братле ти май не схвана историята???Той педерастчето като слезе от патрулката и първото му изречение беше "Я ела сега да видим ти на къв се праиш бе?"Извинявай ама няма начин да съм учтив с такива селяни немислиш ли ????Иначе евала им правя на точните хора случвало ми се е и на мен да попадам на мн печени полицаи и винаги съм предлагал да ги почерпя е така затва че са ме пуснали примерно или нещо от сорта.Ама като дойде някой и си мисли че като е облякал униформата и трябва да му лазя в краката..... няма как немислиш ли ???
Да де сещам се има различни хора.. аз също съм попадал на шибаняци и то в Пловдив... отидох там към главната и ме видяха веднага, че съм със Софийски Мерцедес и си викат тоя сега на къв се прави тука... на улицата изрично пише "ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО( и с малки букви отдолу пише, че може само с пропуск) а аз в случая не съм паркирал! Само обръщах на улицата, щото Мерджана беше твърде голям да го маневрирам на тясната уличка... и на влизане в улицата тоя директно ме спира излезе там от една кабинка и ми вика " аве ти не можеш ли да четеш, знаците не ги ли разбираш?! как си взел книжка... " пък даже и беше неделя! и аз такъв ... "еми да - този знак означава "забранено паркирането" аз не съм паркирал" и той " да бе да - ти точно щеше да паркираш- хванах те в крачка"! Аз тъкмо намалях, че да врътна колата с 1-2 маневри, ама той ми се заяде и ми писа акт... и вика "вие софийските гъзарчета с лъскави мерцедеси и бмвта кво ми се правите тука дошли" и тн тн почна да ме нарежда... аз му викам "г-н полицай, не съдете човека по това как изглежда и ако обичате си ми дайте акта, че бързам да си се прибирам..." и така.. до ден днешен не съм го платил тоя акт - не е такъв вързан към книжката а е общински... но все пак- селения до шия както се вика, колега напълно те разбирам! :)
Ами ти си 100% нарушител,ама хубавото е че ще ти дойде акъла скоро като те понашибат още малко куките.Не си писал къде е мястото,ама аз веднага се сещам.Зад Радио и Телевизия.Правил си се на Гъзар да паркираш пред "Даяна" или "Пасифик" :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от BMWear » 15 Юни 2008, 21:57

Аз имам други наблюдения,колкото им се прайш на мишка толкова повече те ебат.Важното да си умерено нахален и отвреме на време да отговаряш да прави сте виновен съм.Ако се запънат почваш да им се караш така че да спекът или да ги оставиш замислени (в 90% забравят за кво са те спрели).
Спират ме в София на път за летището.Аз директно слизам с картата в ръка и го питам как мамка му да стигна до терминал 1 в 2 и 30 посреднощт.Съответно човека ми обяснява и ме пуска да си ходя с думите оправете си и фара че единия на късите не свети :) Аз и за фара знаех и за пътя ама като не им даваш думата а ги занимаваш с други неща и минава номера :)[/quote]

:bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 15 Юни 2008, 22:11

body написа:
Killuminati написа:
Ами ти си 100% нарушител,ама хубавото е че ще ти дойде акъла скоро като те понашибат още малко куките.Не си писал къде е мястото,ама аз веднага се сещам.Зад Радио и Телевизия.Правил си се на Гъзар да паркираш пред "Даяна" или "Пасифик" :mhihi:
Еми да има табелка забранено паркирането не забранено преминаването -и не не съм се правил на гъзар, наще бяха на главната и ми звъннаха да ги взема аз отидох и обърнах колата щото се оказа, че те са минали през малките улички и са излезли направо на тоя булеварда с тунела не го знам как се казва... и така ...

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 15 Юни 2008, 22:18

Ама как се сещам само за къде става въпрос.Не че се хваля ама преди 2 месеца ме викаха на справка в КАТ и се оказа че имам 29 акта от 1998-ма досега,а имам книжка от 1994-та.
Та точно там има и знак ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО!
Вашите си мисля,че другия път ще излязат на "Скалата" чак ако не искат неприятности.Иначе аз си паркирам пред бомбоубежището на тротоара там или с лице точно пред входа на Пасифик на тотоара до склада на "Даяна",ама съм си го заслужил :lol:

Следваща

Назад към Страхотни истории