От къде научихте за bmwpower-bg.net?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Тамън си купих е36цата-един ден си карам в Люлин и в 4етвърти гледам
една черна е 30 купе,със стикери на форума.Викам си "довечера ще проверя..." Та сядам пред компа,вкарвам адреса-нищо
Викам си"или нета е бъгав,или аз съм инвалид".Палим до 4-ти а купето го няма!!!
Същия ден едни приятели идват в нас на кафе и единия ми казва,че това е било адреса на много як форум,ама и те не го знаели как точно се пише.Та като си тръгнаха,пробвах пак-дръжки.Въртях тирета,точки,слагах паузи...Нервирах се и палим пак,та у 4-ти.Гледам-купето там!Та установих,че съм го писал с пауза м/у БМВ и Power.Запомням го аз,а отгоре неква ме гледа така
щото беше два часа през нощта.Викам си "тая ще се обади на ченгетата" и газ обратно.Та сега създавам работа на модераторите
Между другото от стикерите има голяма полза,това би допринесло много за развитието на форума и неговото съдържание.Има много хора,които карат и обичат марката БМВ и не подозират за него.Казвам го от личен опит.Затова СЛАГАЙТЕ СИ СТИКЕРИ!

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Sasho 28 написа:Между другото от стикерите има голяма полза,това би допринесло много за развитието на форума и неговото съдържание.Има много хора,които карат и обичат марката БМВ и не подозират за него.Казвам го от личен опит.Затова СЛАГАЙТЕ СИ СТИКЕРИ!
напълно си прав. Веднъж показах сайта на един братчед от София (който е напълно безпристрастен към всякакви маки коли) и той ми вика "ААААА ,да тва съм го виждал(www.bmwpower-bg.net) много пъти по разни изпънати бими из София по светофарите и в махалата(Надежда). И се запали пича

Абе мойто може да ви мяза малко на някой латиноамерикански сериал
ама четете, поне е забавно
начи, идва един ден един приятел на брат ми-Иван от казанлък(Simple_Man дето ми е адаш го познава)
и та тоя Иван домъкна един диск(записан от Simple_Man) със всякви снимки на коли и снимки от БМВ мотосъборите от предишните години (общо бяха към 5000 да бъдем точни)
и седя си аз, гледам си снимките и изведнъж попадам на няква снимка на задното стъкло на някое черно БМВ(може и на Simple_Man да е, знам ли
)и гледам
WWW.BMWPOWER-BG.NET
и некакъв дето праи
с ръка и си викам айде да видя кога ще е следващия мотосъбор на бузлуджа
ама като влязох че се забраих да излизам
местенцето си е велико отсякъде, жалко че Туртурело иска да си стяга багажа от поста админ..................

начи, идва един ден един приятел на брат ми-Иван от казанлък(Simple_Man дето ми е адаш го познава)
и та тоя Иван домъкна един диск(записан от Simple_Man) със всякви снимки на коли и снимки от БМВ мотосъборите от предишните години (общо бяха към 5000 да бъдем точни)
и седя си аз, гледам си снимките и изведнъж попадам на няква снимка на задното стъкло на някое черно БМВ(може и на Simple_Man да е, знам ли

WWW.BMWPOWER-BG.NET
и некакъв дето праи

ама като влязох че се забраих да излизам

местенцето си е велико отсякъде, жалко че Туртурело иска да си стяга багажа от поста админ..................

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- aggressor_7f
- Потребител
-
SlipKnoT написа:Паза си я тази снимка.. там съм още с гола глава
Дай да я видим тази статия и снимка

Аз между другото от Slipknot разбрах за форума и за сега се водя аматьорче все още... но съм вярна на каузата и редовно си чета и се информирам какво става!!
here I go again...
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
Аз научих (видях) от една Е30-ка паркирана в Пловдив на бул. 6 Септември (някаде до прелеза) на тротоара.Имаше и една черна Е21, но не съм сигурен.
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Аз съвсем случаино намерих форума от някъкви линкове.Даже тогава не съм си и представял че ще имам БМВ.Доста след това се сдобих с любимата сега кола и от тогава нон стоп (когато имам възможност) съм във форума.
BMW - The king of the route.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Това Е-30 е на stjoker.iJIian написа:Аз научих (видях) от една Е30-ка паркирана в Пловдив на бул. 6 Септември (някаде до прелеза) на тротоара.Имаше и една черна Е21, но не съм сигурен.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5