GSM-ите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

GSM-ите

Мнение от Legba » 01 Сеп 2004, 10:01

Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Сеп 2004, 10:08

гласовата поща - да .. и на двата телефона :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 01 Сеп 2004, 10:38

Мисля даже до довечера да не го включвам :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 01 Сеп 2004, 10:44

аз до обяд ще съм ОФФ... 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Сеп 2004, 10:56

И моите два са изключени... Сутринта по радио Витоша говореха за протеста и се обадиха поне 20 човека,че са се включили, работата стана сериозна 8)
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Сеп 2004, 11:01

И аз го изключих и ще го включа към 16:00. :D
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Сеп 2004, 12:26

И аз го изключих, за да подкрепя протеста въпреки, че говоря на малко преференциални цени :oops:
Долу МТел УУУУУУУУ :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 01 Сеп 2004, 12:44

Днеска ставам...изгоних винарките от възглавницата и запалих към чешмата с дъх на пор вдовец с девет малки в устата :arrow: стигнах до заветното място и чувам как майка ми говори по телефона (си) с бащата и оттам аз.......Подкрепете бойкота :!: :evil: :twisted:
Те го подкрепиха :!:
Аз го подкрепих :!:
Пих вода :arrow: удържах поривите откъм корема...
И заспах пак :D
ПС Само един ред от този пост е по темата, ама аз да си кажа случката от сутринта :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Сеп 2004, 13:01

още снощи ги изключих и чак утре ще го включа :lol: :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 01 Сеп 2004, 13:06

Специално го навих за 10:00 да ме сабуди щото по това време спъ изключих го и после в 12:00 пак ама сега не знам в 14:00 дали ще мога да го изключа щото имам работа пряко свързана с телефона ми ...
Иначе съм за Бойкота

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 01 Сеп 2004, 14:02

аз вчера в 2 си го спрях,вечерта го включих и сега ми е пак спрян от 10 :)
Изображение
8.32

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 01 Сеп 2004, 14:24

и двата ми бяха спряни, чак сега го ползвах за малко и отново няма да говоря :twisted:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 01 Сеп 2004, 15:24

И аз се присъединих към протеста изключих си го гсм-а и не възнамерям да го включа скоро ... или може би само за малко, много малко
what a helluva ride

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Сеп 2004, 16:57

на мен много не ми е ясно за какво става въпрос
до кога трябва да е изключен?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 01 Сеп 2004, 17:03

http://www.investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=2909

Ta там пише:

01.09
13:07
stassi: v 12:00

отговор
Пичове, аз работя в М-ТЕЛ. Мога да ви кажа следното:
Реалните абонати на компанията са около 1 300 000. От тях 60-70% са корпоративни клиенти, тоест това са големи фирми, които са на тарифа 8-12 стотинки на минута и на практика са ограничени като време, защото имат зададен лимит и сума, тъй като разговарят само в определена група. От тези групи не се печели почти нищо, а и често ги спират, защото не са редовни платци.
Останалите 30% от тези 1 300 000 са хората на абонамент, които си плащат редовно и не са изключвани, защото си ползват телефоните. Приходите от тях обаче са паднали със 45% от началото на 2004, поради увеличението на цените.
Имаме около 700 000 спрени карти - неплатени, повредени, изгубени и неподновени, временно спрени по желание на криента и прочие.
Останалите са Прима... хората с примите всъщност ги купуват не за да набират, а само да ги търсят. Нали сами разбирате - колко може да се говори с един ваучер от 20лв примерно. Този лимит се изразходва в рамките на 1 седмица от закупуването. После 11 месеца човека чака само да го търсят и после хвърля картата и евентуално си взема нова.
При нас имаше големи съкращения, защото нещо сметките не излизат, световните телекоми не искат да ни купят за реални пари, а само за акции или други ценни книжа с падаща стойност. Директивата сега е да се наберат огромни наличности в касата на Мтел и с тези пари да се стимулира интереса на чуждите купувачи към телекома.
Положението не е розово никак. Напоследък ни спряха и служебните номера. Който иска да го задържи, вече си плаща, макар и на по-ниска тарифа.
Войната е вече едва ли не за всеки клиент. Ако сте звъняли напоследък на .88, сигурно сте забелязали колко мили и учтиви са станали операторите от Обслужване на клиенти. Те са длъжни да изслушват, да се държат коректно и да се представят. Ако някой клиент се оплаче от нещо, съответния оператор излита от работа като ракета без никакво обяснение. Там също можете да въздействате - просто им звънете и протестирайте.
Така че, това дето сте го намислили ще хване дикиш според мене и имате грамаден шанс за успех!"

"Доста въздействащо би било, ако се изключат едновременно няколко хиляди апарата. Това излиза в докладите и отчетите по техническата подръжка и не може да остане незабелязано или без последствия. Определено ще е нещо, което ще се вземе сериозно под внимание!
Няма как да се игнорира такова явление, а ако стане и няколко пъти подред - неминуемо ще доведе до разсдвижване на цените, при това чувствително надолу!
Това е моето мнение и на колегите, които се присъединиха към протеста!"

"Нещата са свързани - щом скрито се увеличиха цените и повечето клиенти ограничиха разговорите до неизбежния минимум, а оттам се промениха и условията.
Имаше и един парадокс - доста хора си бяха купили сим-карти от Германия и от Австрия, а и от други западноевропейски страни, защото разговорите им излизаха по-евтино, например в събота и неделя и нощем. На българските карти само ги търсеха. Имаше случаи на М-ТЕЛ абонати, които по 3-4 месеца нямаха изходящо обаждане!!!
Представяте ли си, по-евтино е да си чужд абонат в роуминг тук, отколкото да си абонат тука!!!"

"Мога да ти дам сведения, естествено. При нас вече се заговори за бойкота много сериозно, дори някои от колегите ще се присъединят към протеста, защото и на тях им е скъпо и на семействата им.
По предварителни разчети, ако дори само 10% от абонатите се изключат едновременно, това ще има доста сериозни последствия за системата и хич не е все едно. Сега технически отдел и програмно осигуряване са луди-полудели как да намалят ефекта от евентуалния бойкот, защото времето е малко останало, а за пренастройка на цялата мрежа се изка доста дълъг период от време. Възложено е на отдел Клиенти да убеждават хората да не се изключват и да прави всичко в рамките на приетото да не засегне някой абонат.
Аз самия не вярвах, че така сериозни ще станат нещата!
Бойкото ще има ефект и ако сме единни, няма начин да не последва победа за клиентите!"

Следваща

Назад към Основен Форум