Една луда е30ка :)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 12 Юни 2008, 18:16

DrivinGGoD написа:Нещо не мога да схвана смисъла да накълцаш и съсипеш един такъв легендарен автомобил...

Това никога не съм го разбирал, можели са да вземат коя да е запазена 16-ка и да и сменят мотора, спирачките и тн., както всъщност са направили с М-ката :roll: Имаше едно момче от Испания дето разглоби М-ката си до последния болт, пребоядиса я и всички части които качи на нея после бяха чисто нови с изключение на двигатела, по скоро той отговаря на представата ми за сектант ;)
http://e30tech.com/forum/showthread.php?t=28280

Доста труд са вложили в тва Е30 V10, личи че я правят с мерак... само платформата е малко грешна според мен :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 12 Юни 2008, 18:22

хубавото на тези проекти е че се освобождават с14ки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Юни 2008, 18:36

и като се освобождават кво-м40-те са безброй :D
аз си мисля,че тоз двигател са го напъхали,не да правят рекорди по пистата,а за авангард,за да покажат,че могат,дори и на себе си или реклама нещо :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 12 Юни 2008, 22:06

Ivan Petrov написа:
DrivinGGoD написа:Нещо не мога да схвана смисъла да накълцаш и съсипеш един такъв легендарен автомобил...

Това никога не съм го разбирал, можели са да вземат коя да е запазена 16-ка и да и сменят мотора, спирачките и тн., както всъщност са направили с М-ката :roll: Имаше едно момче от Испания дето разглоби М-ката си до последния болт, пребоядиса я и всички части които качи на нея после бяха чисто нови с изключение на двигатела, по скоро той отговаря на представата ми за сектант ;)
http://e30tech.com/forum/showthread.php?t=28280

Доста труд са вложили в тва Е30 V10, личи че я правят с мерак... само платформата е малко грешна според мен :roll:

човече виж само тук http://e30tech.com/forum/showthread.php?t=28280&page=7 първият отговор.... горките, стана ми жал за м3-ката... :bcry:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 13 Юни 2008, 12:14

Нов потребител и нова супер невероятна хипердипер яка тунинг Е30 ла М5. Няма друг такъв форум :bowdown: :weed:
Изображение

Предишна

Назад към E30