Честито на печелившите - резултат , заключение , равносметка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
pazokolarov ,
Удивително прав си !!! Споделям възгледа ти .. просто всичко това си е жестоката истина. Ще трябва да мислим нещо , не може да стоим така. Аз лично почвам да пиша молби и жалби до надзорни , управителни и контролни съвети. Дано не се окаже глас в пустиня. Силно се надявам !!!
Удивително прав си !!! Споделям възгледа ти .. просто всичко това си е жестоката истина. Ще трябва да мислим нещо , не може да стоим така. Аз лично почвам да пиша молби и жалби до надзорни , управителни и контролни съвети. Дано не се окаже глас в пустиня. Силно се надявам !!!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Съжалявам колега грозна гледка наистина.Бори се с застрахователите до колкото можеш,а че няма да се оправим скоро съм напълно убеден докато всеки нарушава законите и от това на следва никакво наказание така ще бъде.Въпроса че в нащо общество това е станало начин на живот.
обичам BMW
Колега, съвета който мога да ти дам е да търсиш среща лице в лице с директор ликвидация или изпълнителен директор на застрахователя. ОЧЕИЗВАДНО е че това е дело на злоумишлени действия на трети лица, въпреки че в общите им условия пише "не се покриват липсващи части и детайли" (предполагам) . Въоръжи се със служебна бележка от МВР-то (без нея си за никъде) и много нерви за късане. Съжалявам новият собственик, който не е успял да се нарадва 

Ужассссссссссссссссссссссссс!!!! , нямам думи , даже жената се изпоти до мен като гледа тази вандалщина, съжаляцам за колата наистина е красива и нормален човек неможе да направи такова нещо мама им мръсна наркоманци да ги шибат анадолските манафи , а за Армеец не си застраааховаите там олите , до сега имам 3-ма приятели там и вече 2-ра година чакат обезщетение от там , пълни измекяри .
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Прави сте колеги за частите втора ръка, но за мен това не е основния проблем. Нека някой по-компетентен да каже, но аз доколкото знам западните застрахователи си имат собствени разследващи агенти , които да проверят дали в претенцията на застрахования няма някаква манипулация - следят ги дори след като са изплатили обезщетение. Е на какво основание нашия застраховател казва - ми еди кой си, сам си свали фаровете и ние сега на никого няма да плащаме. Каква е тая колективна отговорност, какви са тия филми ? Като имат проблеми да си ги решават, не да товарят редовните си клиенти. Дали ако застрахователя е длъжен да плаща всяка щета, независимо по какъв начин е нанесена, няма да започне да натиска полицията да си върши работата.
На мен миналата година ми откраднаха огледалата и от БулИнс не ми платиха нищо. За сметка на това аз дадох маса пари за нови огледала (електрохром) и моторчета в Дару.
На мен миналата година ми откраднаха огледалата и от БулИнс не ми платиха нищо. За сметка на това аз дадох маса пари за нови огледала (електрохром) и моторчета в Дару.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Уникално грозна гледка! Искрено съжалявам колега! И смятам, че като не закупуваме части втора употреба поне ще намалим малко случаите като този ! Искрено се надявам! Дано случаят да се развие по най-добрия за теб начин! 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Благодаря на всички за искрените думи. Всичко, което разискваме си е голата истина и очевадно никому не е чужда. Днес пуснах молба до управниците на ЗПАД "Армеец" с прикрепена към нея служебна бележка от полицейското управление , където ясно съм описал какво искам. Ще ви държа в течение как се развива процеса. Категорично им заявих , че тази битка ще е водя до край !!! Реакцията им беше удивително спокойна , но според мен леко се стресираха. След молбата , следва жалба , а след нея ги призовавам в съда и въобще не ме интересува.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
vodkarulez написа:Благодаря на всички за искрените думи. Всичко, което разискваме си е голата истина и очевадно никому не е чужда. Днес пуснах молба до управниците на ЗПАД "Армеец" с прикрепена към нея служебна бележка от полицейското управление , където ясно съм описал какво искам. Ще ви държа в течение как се развива процеса. Категорично им заявих , че тази битка ще е водя до край !!! Реакцията им беше удивително спокойна , но според мен леко се стресираха. След молбата , следва жалба , а след нея ги призовавам в съда и въобще не ме интересува.
Уведоми ни ако обичаш за резултата. Лично на мен ми е любопитно

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4