Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 9:44

шаро,ти си лош!!!майка ти са ше ти спре три цилиндъра....!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!

Мнение от alex_matrix » 09 Юни 2008, 9:52

psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.

психопат ли си, ненормален ли си - като не искаш да ти се вдига шум си купи къща в с.Брацигово, а не да се бараш за топките и да разправяш, че живееш у ЦЕНТЪРО - щом живееш на едно от най оживените места в София значи шума не ти пречи :lol:

И аз съм принуден да се съобразявам със стотици неща на ден които не ми харесват, но продължавам напред, а не се правя на герой и да храня всички наред за да подхраня собствените си комплекси, които ти ни показа в изобилие :nono:

Като си бил толкова смел и си имал време да прочетеш надписа на тъй дългия по принцип стикер съвсем спокойно можеше да дойдеш и да ни напсуваш лично :mhihi: :dummy:

Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.

Ето това е правилно отношение и нормално общуване, за останалата част от може да се наложи да ходиш по здравни заведения ако не внимаваш кога, къде и как говориш :mhihi:
Последна промяна alex_matrix на 09 Юни 2008, 9:59, променена общо 1 път
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!

Мнение от genezis » 09 Юни 2008, 9:56

alex_matrix написа:
psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.

психопат ли си, ненормален ли си - като не искаш да ти се вдига шум си купи къща в с.Брацигово, а не да се бараш за топките и да разправяш, че живееш у ЦЕНТЪРО - щом живееш на едно от най оживените места в София значи шума не ти пречи :lol:

И аз съм принуден да се съобразявам със стотици неща на ден които не ми харесват, но продължавам напред, а не се правя на герой и да храня всички наред за да подхраня собствените си комплекси, които ти ни показа в изобилие :nono:

Като си бил толкова смел и си имал време да прочетеш надписа на тъй дългия по принцип стикер съвсем спокойно можеше да дойдеш и да ни напсуваш лично :mhihi: :dummy:

абе верно каде е бил батко,че да прочете надписа на стикера...и то през ноша..... :roll:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 09 Юни 2008, 10:01

Аз мога да кажа само довечера да се съберете и да отидете отново там да попързаляте и после така малко с клаксончета да доразкрасите звуковия фон и пича може да слезе (ако наистина са му корави топките) пък после вие си знаете ;)

От другата гледната точка ще ви оставя темата отворена до довечера че момчето гледам гладно да го донахраните и да може да се организирате подобаващо !!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 09 Юни 2008, 10:04

ма той мъкаря беше вътре бре...мернах го че чете тука преди малко явно му е интересно как се развива хранителния режим....
може да му става...( настроението ) като му говорят мръсотии и го хранят :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Юни 2008, 10:09

Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 09 Юни 2008, 10:24

A_DUNCHEV написа:Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!! :evil:

...обратно на общоприетото БМВ феновете са доста културни и образовани за разлика от типичните "селяни" стоящи по балконите и псуващи от далече и безопасно... :mhihi:
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 09 Юни 2008, 10:43

Според мен трябва там да има официална среща някоя вечер тогава да му опушеме джамовете :mhihi:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Юни 2008, 10:48

Еееее няма такъв смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мале майчицеееее ,колко храна изяде човека за норматив :mhihi:

Аз също бях един от хората,вярно - не пилот а возещ се ,но не смятам ,че нещата се решават по този начин с този тон ;)
Аз хващам бас ,че въпросния господин е бил някъде близо щото в тъмното от прозорец/балкон просто няма как да види и прочете стикер на кола дето иде на скорост и почва да прави едни такива красиви движения на обратния и широк завой :)

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LiKMO » 09 Юни 2008, 10:52

Аз пък правя асоциацията,че не е имал фикс идея да види стикера
psihopat
кандидат ентусиаст

Все пак е регистриран преди 9 месеца...а глутницата трудно може да бъде сбъркана...но все пак изяде храната де :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Юни 2008, 10:57

Следващи я път пак там.......само че някой да пусне диви кючеци и се хващам на бас че утре пак ще пише в фоума...........но в секция "музикални предпочитания" :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Юни 2008, 10:59

хихи баце толкова гресия и да седнеш в 2 през ноща да пишеш верно си някъв психопат :mhihi: споко поне си си легнал нахранен :mhihi:
аи не се праи да живееш на толкова шумно и прашно място кадето са нон стоп задръствания едвали ти е толкова капризен звука

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 09 Юни 2008, 11:03

Ето за какво са ми споменали снощи, че ще става. :mhihi:

А бе вие у Софията нямате ли по-нови коли бре :?:
Шаро и той с тая кошница къде е тръгнал. :mhihi:

Шегувам се, но в интерес на истината и аз живея в близост до доста удобно за дрифт кръстовище и когато чуя рев от двигатели и свистене на гуми, реакцията е просто усмивка. Независимо от марката коли, която го прави. :D
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Юни 2008, 11:18

Ей момци,другия път оставете нашия човек първи да повърти,че само този клип си има!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.vbox7.com/play:4d53b7a7
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Юни 2008, 11:30

Illusion написа:рев от двигатели и свистене на гуми, реакцията е просто усмивка. Независимо от марката коли, която го прави. :D

Малко Офф топик но се сетих за една случка която донякъде е свързана със темата.

:mhihi: Живея в ман. ливади близо до резиденцията......./ всеки път чувам като има някакъв "хепънинг"/ както и да е случката е следната....не помня къф ден беше ама с едно бивше гадже се прибирам в къщи... преди това пийнахме.... танци и знаете как е носталгия.......
както и да е ч*каме си се ние и бях отворил прозорците в спалнята....по едно време явно "бандата" се беше събрала на бояна и яко се дрифтеше, мене ми кеф и се ослушвам и се подсмивам..... и по едно време чувам следната реплика.......
- АКО ИСКАШ ДА СЕ ОБЛЕЧЕМЕ И ДА ОТИДЕМ И ДА ВИДИМ КАКВО СТАВА ТАМ!!?? :shock: Аз й викам амиии.....аре добре....пак после ще се "довършиме! От там тя - ТИ ВЕРНО ЛИ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ГОВОРЯ СЕРИОЗНО! Последва луд скандал.......тиииии и твоята кола....ААААууууу....туй онуй.....облече се и си замина. Аз се пооправих малко и мислех да се присъединя към "ЧЕТАТА", но тя пристига пак...повода е че не може да си хване такси :mhihi: /който живее около Сръбска скара знае за какво иде реч/ :mhihi:

Извода: Моля постарайте се и не вдигайте повече приятен за моите Уши звук.... последствията от него са сериозни! :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия