Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!
psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.
психопат ли си, ненормален ли си - като не искаш да ти се вдига шум си купи къща в с.Брацигово, а не да се бараш за топките и да разправяш, че живееш у ЦЕНТЪРО - щом живееш на едно от най оживените места в София значи шума не ти пречи

И аз съм принуден да се съобразявам със стотици неща на ден които не ми харесват, но продължавам напред, а не се правя на герой и да храня всички наред за да подхраня собствените си комплекси, които ти ни показа в изобилие

Като си бил толкова смел и си имал време да прочетеш надписа на тъй дългия по принцип стикер съвсем спокойно можеше да дойдеш и да ни напсуваш лично

Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.
Ето това е правилно отношение и нормално общуване, за останалата част от може да се наложи да ходиш по здравни заведения ако не внимаваш кога, къде и как говориш

Последна промяна alex_matrix на 09 Юни 2008, 9:59, променена общо 1 път
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!
alex_matrix написа:psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.
психопат ли си, ненормален ли си - като не искаш да ти се вдига шум си купи къща в с.Брацигово, а не да се бараш за топките и да разправяш, че живееш у ЦЕНТЪРО - щом живееш на едно от най оживените места в София значи шума не ти пречи![]()
И аз съм принуден да се съобразявам със стотици неща на ден които не ми харесват, но продължавам напред, а не се правя на герой и да храня всички наред за да подхраня собствените си комплекси, които ти ни показа в изобилие![]()
Като си бил толкова смел и си имал време да прочетеш надписа на тъй дългия по принцип стикер съвсем спокойно можеше да дойдеш и да ни напсуваш лично![]()
абе верно каде е бил батко,че да прочете надписа на стикера...и то през ноша.....

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз мога да кажа само довечера да се съберете и да отидете отново там да попързаляте и после така малко с клаксончета да доразкрасите звуковия фон и пича може да слезе (ако наистина са му корави топките) пък после вие си знаете
От другата гледната точка ще ви оставя темата отворена до довечера че момчето гледам гладно да го донахраните и да може да се организирате подобаващо !!

От другата гледната точка ще ви оставя темата отворена до довечера че момчето гледам гладно да го донахраните и да може да се организирате подобаващо !!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!!
...обратно на общоприетото БМВ феновете са доста културни и образовани за разлика от типичните "селяни" стоящи по балконите и псуващи от далече и безопасно...

Monster Energy Drift Athlete

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Еееее няма такъв смях
Мале майчицеееее ,колко храна изяде човека за норматив
Аз също бях един от хората,вярно - не пилот а возещ се ,но не смятам ,че нещата се решават по този начин с този тон
Аз хващам бас ,че въпросния господин е бил някъде близо щото в тъмното от прозорец/балкон просто няма как да види и прочете стикер на кола дето иде на скорост и почва да прави едни такива красиви движения на обратния и широк завой
Георги Пенчев

Мале майчицеееее ,колко храна изяде човека за норматив

Аз също бях един от хората,вярно - не пилот а возещ се ,но не смятам ,че нещата се решават по този начин с този тон

Аз хващам бас ,че въпросния господин е бил някъде близо щото в тъмното от прозорец/балкон просто няма как да види и прочете стикер на кола дето иде на скорост и почва да прави едни такива красиви движения на обратния и широк завой

Георги Пенчев
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Следващи я път пак там.......само че някой да пусне диви кючеци и се хващам на бас че утре пак ще пише в фоума...........но в секция "музикални предпочитания" 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хихи баце толкова гресия и да седнеш в 2 през ноща да пишеш верно си някъв психопат
споко поне си си легнал нахранен
аи не се праи да живееш на толкова шумно и прашно място кадето са нон стоп задръствания едвали ти е толкова капризен звука

аи не се праи да живееш на толкова шумно и прашно място кадето са нон стоп задръствания едвали ти е толкова капризен звука
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ето за какво са ми споменали снощи, че ще става.
А бе вие у Софията нямате ли по-нови коли бре
Шаро и той с тая кошница къде е тръгнал.
Шегувам се, но в интерес на истината и аз живея в близост до доста удобно за дрифт кръстовище и когато чуя рев от двигатели и свистене на гуми, реакцията е просто усмивка. Независимо от марката коли, която го прави.

А бе вие у Софията нямате ли по-нови коли бре

Шаро и той с тая кошница къде е тръгнал.

Шегувам се, но в интерес на истината и аз живея в близост до доста удобно за дрифт кръстовище и когато чуя рев от двигатели и свистене на гуми, реакцията е просто усмивка. Независимо от марката коли, която го прави.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей момци,другия път оставете нашия човек първи да повърти,че само този клип си има!!!
http://www.vbox7.com/play:4d53b7a7

http://www.vbox7.com/play:4d53b7a7
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Illusion написа:рев от двигатели и свистене на гуми, реакцията е просто усмивка. Независимо от марката коли, която го прави.
Малко Офф топик но се сетих за една случка която донякъде е свързана със темата.

както и да е ч*каме си се ние и бях отворил прозорците в спалнята....по едно време явно "бандата" се беше събрала на бояна и яко се дрифтеше, мене ми кеф и се ослушвам и се подсмивам..... и по едно време чувам следната реплика.......
- АКО ИСКАШ ДА СЕ ОБЛЕЧЕМЕ И ДА ОТИДЕМ И ДА ВИДИМ КАКВО СТАВА ТАМ!!??

Извода: Моля постарайте се и не вдигайте повече приятен за моите Уши звук.... последствията от него са сериозни!

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...