пореден въпрос за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
пореден въпрос за Е39
Решил съм да купувам до един месец и сега съм в процес на избиране! Та въпроса ми е процентно трошат ли се много или са модел който е наистина здрав автомобил. Става въпрос за 520i 97-99г
Благодаря предварително
!!!
Благодаря предварително

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Колега ще ти отговоря в нетипичен за мен стил
.
"Искам да се женя за блондинка с мерки 90/60/90. родена 1985г. Та се питам е.ат ли се много или не се дават на кой да е."
Та по темата, ако искаш отговор на въпроса погледни 99% от темите в подфорум Е39. Всеки се хвали как си е купил Е39 за 10-11 хиляди лева и втората му тема е или Колата не пали или Изписа ми нещо и спря, и други подобни. Ако е поддържан екземпляр ще останеш много доволен, ако ли не е и купиш някой много на далавера (както се изказват повечето) ще ти се стъжни живота. Аз моята (тя ми е 2-ра Е39) я карам от август 2007г. и съм и направил 45000км в БГ. Първото нещо което смених беше миналата седмица и това е накрайник, като беше разбит леко само единия, но аз смених и двата и биалетките за всеки случай. Та това е де, надявам се да съм помогнал

"Искам да се женя за блондинка с мерки 90/60/90. родена 1985г. Та се питам е.ат ли се много или не се дават на кой да е."

Та по темата, ако искаш отговор на въпроса погледни 99% от темите в подфорум Е39. Всеки се хвали как си е купил Е39 за 10-11 хиляди лева и втората му тема е или Колата не пали или Изписа ми нещо и спря, и други подобни. Ако е поддържан екземпляр ще останеш много доволен, ако ли не е и купиш някой много на далавера (както се изказват повечето) ще ти се стъжни живота. Аз моята (тя ми е 2-ра Е39) я карам от август 2007г. и съм и направил 45000км в БГ. Първото нещо което смених беше миналата седмица и това е накрайник, като беше разбит леко само единия, но аз смених и двата и биалетките за всеки случай. Та това е де, надявам се да съм помогнал

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
jivko81 написа:"Искам да се женя за блондинка с мерки 90/60/90. родена 1985г. Та се питам е.ат ли се много или не се дават на кой да е."

Човече ти ме смаза направо!!! Не се бях смял отдавна така!

Извинявам се за офф-а, но не се здържах!
- djagata
- Потребител
-
- Детайли за колата: 525 tds
syntaxerr написа:добър отговор признавам си но максимума който мога да дам е 12000 лв((
Колега ако за тези пари си намериш читава е39 си щастливец!!!
Риск има да я харесаш много и после те чака разход около 5-6 хилки за да я направиш и да си сигурен на пътя.
Добрите неща си искат добри пари!!!
Успех!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Аз моята я взех за 10000лв. от БГ. с платени каско сменени консумативи, абе всичко което се желае от един добър собственик беше спазено. Така че всичко е до късмет,и до познаване на автомобила който търсиш. Иначе ако не си запознат всеки ще те лъже само за да ти пробута гробницата си. Успех, и ако си много навит за 13000лв. мога да ти дам моята, качил съм цената защото мисля че това и е реалната цена а и за толкова е застрахована.
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
По темата, оказа се, че е много хубав автомобил Е39! Казвам го защото аз не бях особено въодушевен при покупката, дори имах доста резерви (купих я защото ми я предложи приятел, а той я беше взел от ГДР от първия и собственик, нямаше липси и джамбазки цигании по нея), но останах много приятно изненадан. Возия, управление, безшумна, разход, подръжка, интериор и пр. (не казвам, че е евтина за подръжка, но не е и много скъпа, а и си заслужава). Специално двулитровата не е особено подходяща за спортуване, но си върви съвсем прилично дори и с над 200км.ч. Мое лично мнение е, че можеш да намериш за 12 000 добра такава (96-98 ), но с търсене. В заключение мога да ти кажа, че си заслужава, но трябва да си прецизен в избора. Прегледай темите за детските болести на модела и дерзай!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
11 мнения
• Страница 1 от 1