Какво ви е мнението за моята Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво ви е мнението за моята Е39
Малко не ме слуша ама иначе ме кефи максимално.
Дайте малко идеи за приличен оптичен тунинг.
Снимките са в галерията на профила ми.
Дайте малко идеи за приличен оптичен тунинг.
Снимките са в галерията на профила ми.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
чудесна тема колега, маи от форума аз наи много съм променил по моя интериор
като за начало:
1. СМЕНИ БЪБРЕЦИТЕ, махни ги тия старите грозните, сложи бъбреци феислифт ! супер са, и си ги лепни със силикон от вътре
2. купи си комплекта за почистване на кожа от ДаруКар или Камор - 50 лв, деиства супер.. няма да си познаеш кожата после!!!!:)
3. сложи фолио на задните и страничните/задни/ стъкла, за да предпазваш и салона от слънце, както и задната кора!
4. боядисаи лаисните ВЪТРЕ в купето в черен металик - става супер, а и тези лаисни черен металик са на новите е39 феислифт 2003! аз вече доста такива боядисах
имам и черни и сиви и така..
т0ва са евтините вариянти, от които после не може да си познаеш колата, после сменяш фаровете - нови 400лв, + рингове CCFL 100 лв + ксенон китаиски 150 лв , и после и стоповете макар че твоите ми харесват
може да сложиш и ксенон на халогените и те така .. кукла ще стане, а с тоя салон твоя , тои почти като моя, колата е БижУ

като за начало:
1. СМЕНИ БЪБРЕЦИТЕ, махни ги тия старите грозните, сложи бъбреци феислифт ! супер са, и си ги лепни със силикон от вътре
2. купи си комплекта за почистване на кожа от ДаруКар или Камор - 50 лв, деиства супер.. няма да си познаеш кожата после!!!!:)
3. сложи фолио на задните и страничните/задни/ стъкла, за да предпазваш и салона от слънце, както и задната кора!
4. боядисаи лаисните ВЪТРЕ в купето в черен металик - става супер, а и тези лаисни черен металик са на новите е39 феислифт 2003! аз вече доста такива боядисах

т0ва са евтините вариянти, от които после не може да си познаеш колата, после сменяш фаровете - нови 400лв, + рингове CCFL 100 лв + ксенон китаиски 150 лв , и после и стоповете макар че твоите ми харесват

може да сложиш и ксенон на халогените и те така .. кукла ще стане, а с тоя салон твоя , тои почти като моя, колата е БижУ

Последна промяна El Diablo на 07 Юни 2008, 23:26, променена общо 1 път
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Почвай с нови фарове ,бленда на багажник и лип спойлер ,антена тип акулка ,за сега това после ще видим

Нищо лично ,Просто бизнес !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
аз се чудя дали ще тичат Вежди на Е39 ?? някои има ли снимки на Е39 с вежди, защото на Е36 много тичат 

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Братле колата ти е супер! само и трябват едни хубави 17" или 18" цола джанти "реплика на М6" ; лип споилер; да затъмниш стъклата; М-кови брони на Е39; и едни хубави фарове на Hella със ангерски очи или на твоите само едни рингове CCFL 

- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
o6te edna iдея за колегата поне за задницата стои според мен не много наки4ено и добре ефектно козирка на прозореца и един лип сполер 

Последна промяна iii на 08 Юни 2008, 0:51, променена общо 1 път
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Re: Какво ви е мнението за моята Е39
dian_car написа:Дайте малко идеи за приличен оптичен тунинг.
.
не се занимавай с оптиката , смени тоя 150 конюф ванюс с нещо по кораво

но пък щом си решил има няколко правила за приличната визия
1 колата да седи успоредно на пътя /не като москвич с шпренгвани ресори или като волга ползвана за самосвал/
2 напълни калниците с нещо ефектно примерно това

3 никога не взимай пример от Икарусите на ГТ

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е ти ся ще го отчаеш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Като първо махни тоя волан молим ти се много грозно седи на такава кола такъв малък валан.
После както каза един колега много ше стане убаво с черни лаисни отвътре.
Едни 17" джанти но само оригинал без евтини китаичици.
Затамни задното и страничните задни стъкла.
НЕ слагаи некви допълнителни споилери китаиски ако некви брони смо оригинални М-кови нищо друго.
Едни ангелски очи много добре ше стане.
И наи-доброто и споредмене доста значимо спортно окачване колата става по ниска и милярди пъти по красива има доста моита е с такова без неможех да я гледам отзаде да и се виждаха отдоло чарколяците!!!
Тая кола треа да бъде елегантна а не некаф селски кич!
После както каза един колега много ше стане убаво с черни лаисни отвътре.
Едни 17" джанти но само оригинал без евтини китаичици.
Затамни задното и страничните задни стъкла.
НЕ слагаи некви допълнителни споилери китаиски ако некви брони смо оригинални М-кови нищо друго.
Едни ангелски очи много добре ше стане.
И наи-доброто и споредмене доста значимо спортно окачване колата става по ниска и милярди пъти по красива има доста моита е с такова без неможех да я гледам отзаде да и се виждаха отдоло чарколяците!!!
Тая кола треа да бъде елегантна а не некаф селски кич!

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
наистина спортното окачване много отваря колата!:)
дори може да смениш само пружините което не е много хубаво уж за амортесиорите, ама деистваи, а ако не нови амортесиори спортни + спортни пружини
продават се 4бр. пружини за цена от 250-300 лв
но ако си мислиш че караш Х5 не е за теб това окачване
дори може да смениш само пружините което не е много хубаво уж за амортесиорите, ама деистваи, а ако не нови амортесиори спортни + спортни пружини
продават се 4бр. пружини за цена от 250-300 лв
но ако си мислиш че караш Х5 не е за теб това окачване
BMW-E39 написа:чудесна тема колега, маи от форума аз наи много съм променил по моя интериор![]()
като за начало:
4. боядисаи лаисните ВЪТРЕ в купето в черен металик - става супер, а и тези лаисни черен металик са на новите е39 феислифт 2003! аз вече доста такива боядисахимам и черни и сиви и така..
т0ва са евтините вариянти, от които после не може да си познаеш колата, после сменяш фаровете - нови 400лв, + рингове CCFL 100 лв + ксенон китаиски 150 лв , и после и стоповете макар че твоите ми харесват![]()

още едни лаисни да боядисаме

че като те гледам ги правиш перфектни
аз съм с вежди ще снимам и ще пусна.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
novak58
още едни лаисни да боядисаме
че като те гледам ги правиш перфектни
Не колегата иска да помогне наистина едни черни лаисни ше паснат идеално