добър ли е българският софтуер за газов инжекцион

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е65 и Е39
Мечтае да кара: Murcielago

добър ли е българският софтуер за газов инжекцион

Мнение от phphmm » 05 Юни 2008, 14:26

Предлагат ми доста изгодна оферта за газов инжекцион-1450 лв. ГИ Томасети с български софтуеър - 30000км. гаранция,знаете ли нещо за тази марка аз я чух за първи път и малко се притеснявам ? а това че софтуеъра е български дали ще създаде некакви проблеми,като например да вдигне разхода или нещо друго...незнам ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 05 Юни 2008, 20:25

добри са, взимай си. И Успех.Само им кажи да ти отделят повечко време за да ти го настроят добре,и да го правят с газоанализатор ,а не само с компютъра наизуст.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 06 Юни 2008, 0:58

Тази марка не съм я чувал и не бих си сложил такава, но това е мое лично мнение. Повечето колеги уважаваме най-много ГИ на БРЦ.
Относно българският софтуер съм чувал доста противоречиви мнения тук трябва да каже някои колега дето е карал повече коли с ГИ.
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 06 Юни 2008, 6:37

Понеже на скоро сложих газов инжекцион на колата на жената, в сервиза ми предлагаха газ с български и италиянски софтуер. Бях изчел преди това много негативи за българския (никъде не беше обосновано конкретно защо го плюят), питах пичовете в сервиза каква е разликата, та отговора беше: "Когато инсталират газ с български софтуер, сервиза има обратна връзка с разработчиците му, и винаги когато се появи проблем, звънкат, обясняват за какво иде реч и хората дето го пишат тоз софт оправят проблема, така до момента българския софтуер имал над 15 ъпгрейда и вече имал достатъчно голям набор от инструменти за настройка, че рядко създавал ядове. При чуждия софтуер нещата са на другия полюс, производителя дава някакъв софт универсален, инструкция за инсталация и ..... спасявай се."
Донякъде сам склонен да им вярвам щото българите не са по лоши програмисти от които и да било други по света, така че надявам се да сам ти помогнал при избора ти. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Юни 2008, 9:42

на един приятел в плевен на Е36-цата сложиха ГИ със български софтуер - определено на газ работи по-гладко и по-меко отколкото на бензин, засега проблеми не е имал.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 520,523

ми да

Мнение от боцко » 07 Юни 2008, 16:12

10000 км вече не сам имал проблеми купих си кабел -50 кинта и си го базикам сам освен тва гори на изван градско( магистралите в германия) с 150 -180 малко под 10 на сто и аз зяпнах на газ колонката в олденбург ама няма измама след тва на мен ми изглежда 4е не е важен софта а блока на управление на газта (компа) а него по скоро са го копирали от някоя водеща фирма може би и софта към него в общи линии като се прибирам ще му купя на тва момче дето ми го купи (сложихме го двамата) 1 бутилка уиски щото ми спести 500 евро за бензин

Назад към E39