Кофти история на връщане от морето..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Авг 2004, 12:27

Ако щете вярвяйте .. в момента в който видях че Асен е в форум-а .. ми мина през акъла че ще попиа нещо за монтансите каките в автобуса ! :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 26 Авг 2004, 14:42

Имаше ли място в бавареца за 2-3 каки:)?
Аз по принцип хич не съм 20кила и съм мн избухлив в такива ситуации та не знам как щях да реагирам ама 99% щях до го пратя в лозето там покрай пътя или слънчогледа и да направя лека саморазправа..знам че не е правилно но не се сдържам като се държат някви смотани шофЕрчета нагло...
Пс: дано оправиш бързо колата и да няма повече инциденти :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Авг 2004, 16:58

!!Asen_X написа:За назидание трябваше да му гепиш автобуса с каките ... :lol: :wink:

Важното е, че на теб нищо ти няма ....колата бързо ще я оправиш..

Обсъждахме и такава идея между другото и изпратихме шпиони сред тях, но ситуацията си беше кофти и в крайна сметка нищо не стана...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Авг 2004, 17:04

Хм ....така и така си поломил БМВ-то ......изчакваш автобуса да тръгне и се забиваш в задницата му ......аверите бият шофера на буса, а ти отиваш при някоя кака вътре и с блеснали очички казваш .... Абе, овцо, виде ли какво стана с колата ми заради тебе ...толкова си красива, че ми окапаха дългите фарове пък късите се инсталираха в бронята на автобуса от мерак .... Или ще имаш сто процента успеваемост или ще те издере очите .....какво пък :lol: :wink:

П.С. Поне шофера ще е набит ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Авг 2004, 17:14

!!Asen_X написа:П.С. Поне шофера ще е набит ...

:mha: :mha: :mha:

Това беше добро.

Между другото, дали човекът "Баварец" се занимава с тенекии или само прави тунинг 21-ци?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Авг 2004, 17:16

Мдам ...:)
То и мойто зверче е при него сега ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 26 Авг 2004, 18:15

Абе случва се на всеки, но за тия работи, дето ти ги е наговорил после, просто си е заслужавал як пердах :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 26 Авг 2004, 19:07

РАДВАЙ СЕ ЧЕ СТЕ НЕВРЕДИМИ
а колата се прави
Мисля че си постъпил добре като не си му скочил на бой
че ще те изкарат тебе виновен.
Мой приятел претърпя катастрофа лада закачи мотора му и ушевите
го езкараха виновен че е изкривил покрива на ладата с каска
и е счупил носа на шофьора :twisted:

За тебе по-добре е да забравиш случката по-скоро
и карай напред
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Авг 2004, 21:37

zmej написа:
!!Asen_X написа:П.С. Поне шофера ще е набит ...

:mha: :mha: :mha:

Това беше добро.

Между другото, дали човекът "Баварец" се занимава с тенекии или само прави тунинг 21-ци?

Хахахахахаха, човече той е бог на тенекетата. Той ги е измислил тия тенекета ве :D
Начи (минутка за реклама) като видях на Мегов колата след интервенцията на Бавареца гледах като пребозало теле - майка си ей тъй :shock: Страхотна работа. Не знам колко му е струвало на Любо това удоволствие, но бога ми, заслужава си всяка стотинка. :D

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 27 Авг 2004, 9:31

:wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Авг 2004, 13:50

и после някойда ми разправя, че всичките маневри, които учим са безполезни. Добре, че не си се стреснал и си се блъскал в него, вместо да се търкаляш из полята.
Радвам се, че сте добре :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 27 Авг 2004, 14:41

Късмет че си бил с голяма и мощна кола...

Един приятел се прибирал от морето с едно Пежо....и някъв ненормален автобусаджия....почнал да ги блъска от зад и накрая ги хвърлил в канафката. От колата нищо не става, за щастие те са невредими. Кретена с райса се опитал да не спре, но втория дривер и хората от рейса му се нахвърлили...Оказало се, че преди това е изхърлил още две коли от пътя и не е спрял въобще. Това го имаше и в Нощен труд....Аз лично бих го убил тоя...ни куки ще ме спрат ни гявол....

Абре какво стана с тоя народ :cry:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Абе мизерия

Мнение от CERT » 27 Авг 2004, 22:05

Ама тва ,че на вас нищо ви няма е най-важното...
Обаче започвам да имам странното осещане ,че тоя район там е като бермудски триъгълник на балканите стават странни неща там колеги!

Преди няколко дена и аз патувах за созопол и един тираджия ми направи същия номер...но мога да кажа ,че пред нас имаше полицейска патрулна астра а пък аз не бях с БМВ-то че е на доктор а с една фиеста която е предимно от пласмаса и тежи 600 кила с мокри стелки...та като ме отпра онзи с 40се тонния тир по същия начин отдесно ноправо ни вдигна във въздуха направихме неколко чудесни финта и превъртания тип кльомба ама не точно ами направо морски възел и ако ни беха видели теа съдии дето ни ибават но олимпядата щеха да ми дадът златния медал...въртех се въртех се въртех сееее...
и още се въртех...а моя верен спътник направо му излезе кръвоизлив в дясното околллнезнам от центробежната сила ли от що ли ...
ама като завърте с гумата страничното огледало с такава сила го истреля напред ,че почти е прерязало калника като се е забило в него...и нещеш ли ни палицейската астра спре па да се върне па да види...ни ония с ТИРА....аз дори се съмнявам ,че е осетил да е одарил нещо като се замисла за съотношението в тежестите - той е с око 70 пъти по-тежък от фиестата та може и да не е разбрал...защото и за такива случаи съм чувал...оправдание на такъв шофйор на камион - ЕПА ОНО ТРЕСКА ЧУКА Е АЗ НЕСЪМ И ОСЕТИЛ БАТО...та така ни гъз ни кенеф...толко по въпроса...радвахме се ,се разминахме само с демидж по колата а не по нас иначе...мани мани

Ше така е по наще пътища, ТРЕБВО да сложат допълнителни знаци - !ВНИМАНИЕ! Повишена апасност от кретени! или ОТБИЙ СПРИ И СЕ ЗАМИСЛИ...

МАНИ МАНИ
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Авг 2004, 22:43

един тираджия ми направи същия номер

на мене ми прави впечатление че те са по опасни...и на мене ми е правил същия номер по простата причина че потеглях и го оставих да ме изпревари и не засилих и нашия взе да се прибира много рязко...и свих съвсем леко с дясно,светнах му ама никой няма и сви още по рязко и аз набих спирачките....мама им мръсна на тези тираджии мазни....
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 28 Авг 2004, 9:07

PIONEER написа:
един тираджия ми направи същия номер

на мене ми прави впечатление че те са по опасни...и на мене ми е правил същия номер по простата причина че потеглях и го оставих да ме изпревари и не засилих и нашия взе да се прибира много рязко...и свих съвсем леко с дясно,светнах му ама никой няма и сви още по рязко и аз набих спирачките....мама им мръсна на тези тираджии мазни....

Доколкото разбрах караш само по черните пътища пък там тирове май не минават :dunno:
:OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории