Кофти история на връщане от морето..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Ако щете вярвяйте .. в момента в който видях че Асен е в форум-а .. ми мина през акъла че ще попиа нещо за монтансите каките в автобуса ! 

R.I.P Landikar
Имаше ли място в бавареца за 2-3 каки:)?
Аз по принцип хич не съм 20кила и съм мн избухлив в такива ситуации та не знам как щях да реагирам ама 99% щях до го пратя в лозето там покрай пътя или слънчогледа и да направя лека саморазправа..знам че не е правилно но не се сдържам като се държат някви смотани шофЕрчета нагло...
Пс: дано оправиш бързо колата и да няма повече инциденти
Аз по принцип хич не съм 20кила и съм мн избухлив в такива ситуации та не знам как щях да реагирам ама 99% щях до го пратя в лозето там покрай пътя или слънчогледа и да направя лека саморазправа..знам че не е правилно но не се сдържам като се държат някви смотани шофЕрчета нагло...
Пс: дано оправиш бързо колата и да няма повече инциденти

- Новини
-
Хм ....така и така си поломил БМВ-то ......изчакваш автобуса да тръгне и се забиваш в задницата му ......аверите бият шофера на буса, а ти отиваш при някоя кака вътре и с блеснали очички казваш .... Абе, овцо, виде ли какво стана с колата ми заради тебе ...толкова си красива, че ми окапаха дългите фарове пък късите се инсталираха в бронята на автобуса от мерак .... Или ще имаш сто процента успеваемост или ще те издере очите .....какво пък
П.С. Поне шофера ще е набит ...

П.С. Поне шофера ще е набит ...
РАДВАЙ СЕ ЧЕ СТЕ НЕВРЕДИМИ
а колата се прави
Мисля че си постъпил добре като не си му скочил на бой
че ще те изкарат тебе виновен.
Мой приятел претърпя катастрофа лада закачи мотора му и ушевите
го езкараха виновен че е изкривил покрива на ладата с каска
и е счупил носа на шофьора
За тебе по-добре е да забравиш случката по-скоро
и карай напред
а колата се прави
Мисля че си постъпил добре като не си му скочил на бой
че ще те изкарат тебе виновен.
Мой приятел претърпя катастрофа лада закачи мотора му и ушевите
го езкараха виновен че е изкривил покрива на ладата с каска
и е счупил носа на шофьора

За тебе по-добре е да забравиш случката по-скоро
и карай напред
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
zmej написа:!!Asen_X написа:П.С. Поне шофера ще е набит ...
:mha: :mha: :mha:
Това беше добро.
Между другото, дали човекът "Баварец" се занимава с тенекии или само прави тунинг 21-ци?
Хахахахахаха, човече той е бог на тенекетата. Той ги е измислил тия тенекета ве

Начи (минутка за реклама) като видях на Мегов колата след интервенцията на Бавареца гледах като пребозало теле - майка си ей тъй

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и после някойда ми разправя, че всичките маневри, които учим са безполезни. Добре, че не си се стреснал и си се блъскал в него, вместо да се търкаляш из полята.
Радвам се, че сте добре
Радвам се, че сте добре

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Късмет че си бил с голяма и мощна кола...
Един приятел се прибирал от морето с едно Пежо....и някъв ненормален автобусаджия....почнал да ги блъска от зад и накрая ги хвърлил в канафката. От колата нищо не става, за щастие те са невредими. Кретена с райса се опитал да не спре, но втория дривер и хората от рейса му се нахвърлили...Оказало се, че преди това е изхърлил още две коли от пътя и не е спрял въобще. Това го имаше и в Нощен труд....Аз лично бих го убил тоя...ни куки ще ме спрат ни гявол....
Абре какво стана с тоя народ
Един приятел се прибирал от морето с едно Пежо....и някъв ненормален автобусаджия....почнал да ги блъска от зад и накрая ги хвърлил в канафката. От колата нищо не става, за щастие те са невредими. Кретена с райса се опитал да не спре, но втория дривер и хората от рейса му се нахвърлили...Оказало се, че преди това е изхърлил още две коли от пътя и не е спрял въобще. Това го имаше и в Нощен труд....Аз лично бих го убил тоя...ни куки ще ме спрат ни гявол....
Абре какво стана с тоя народ

Абе мизерия
Ама тва ,че на вас нищо ви няма е най-важното...
Обаче започвам да имам странното осещане ,че тоя район там е като бермудски триъгълник на балканите стават странни неща там колеги!
Преди няколко дена и аз патувах за созопол и един тираджия ми направи същия номер...но мога да кажа ,че пред нас имаше полицейска патрулна астра а пък аз не бях с БМВ-то че е на доктор а с една фиеста която е предимно от пласмаса и тежи 600 кила с мокри стелки...та като ме отпра онзи с 40се тонния тир по същия начин отдесно ноправо ни вдигна във въздуха направихме неколко чудесни финта и превъртания тип кльомба ама не точно ами направо морски възел и ако ни беха видели теа съдии дето ни ибават но олимпядата щеха да ми дадът златния медал...въртех се въртех се въртех сееее...
и още се въртех...а моя верен спътник направо му излезе кръвоизлив в дясното околллнезнам от центробежната сила ли от що ли ...
ама като завърте с гумата страничното огледало с такава сила го истреля напред ,че почти е прерязало калника като се е забило в него...и нещеш ли ни палицейската астра спре па да се върне па да види...ни ония с ТИРА....аз дори се съмнявам ,че е осетил да е одарил нещо като се замисла за съотношението в тежестите - той е с око 70 пъти по-тежък от фиестата та може и да не е разбрал...защото и за такива случаи съм чувал...оправдание на такъв шофйор на камион - ЕПА ОНО ТРЕСКА ЧУКА Е АЗ НЕСЪМ И ОСЕТИЛ БАТО...та така ни гъз ни кенеф...толко по въпроса...радвахме се ,се разминахме само с демидж по колата а не по нас иначе...мани мани
Ше така е по наще пътища, ТРЕБВО да сложат допълнителни знаци - !ВНИМАНИЕ! Повишена апасност от кретени! или ОТБИЙ СПРИ И СЕ ЗАМИСЛИ...
МАНИ МАНИ
Обаче започвам да имам странното осещане ,че тоя район там е като бермудски триъгълник на балканите стават странни неща там колеги!
Преди няколко дена и аз патувах за созопол и един тираджия ми направи същия номер...но мога да кажа ,че пред нас имаше полицейска патрулна астра а пък аз не бях с БМВ-то че е на доктор а с една фиеста която е предимно от пласмаса и тежи 600 кила с мокри стелки...та като ме отпра онзи с 40се тонния тир по същия начин отдесно ноправо ни вдигна във въздуха направихме неколко чудесни финта и превъртания тип кльомба ама не точно ами направо морски възел и ако ни беха видели теа съдии дето ни ибават но олимпядата щеха да ми дадът златния медал...въртех се въртех се въртех сееее...
и още се въртех...а моя верен спътник направо му излезе кръвоизлив в дясното околллнезнам от центробежната сила ли от що ли ...
ама като завърте с гумата страничното огледало с такава сила го истреля напред ,че почти е прерязало калника като се е забило в него...и нещеш ли ни палицейската астра спре па да се върне па да види...ни ония с ТИРА....аз дори се съмнявам ,че е осетил да е одарил нещо като се замисла за съотношението в тежестите - той е с око 70 пъти по-тежък от фиестата та може и да не е разбрал...защото и за такива случаи съм чувал...оправдание на такъв шофйор на камион - ЕПА ОНО ТРЕСКА ЧУКА Е АЗ НЕСЪМ И ОСЕТИЛ БАТО...та така ни гъз ни кенеф...толко по въпроса...радвахме се ,се разминахме само с демидж по колата а не по нас иначе...мани мани
Ше така е по наще пътища, ТРЕБВО да сложат допълнителни знаци - !ВНИМАНИЕ! Повишена апасност от кретени! или ОТБИЙ СПРИ И СЕ ЗАМИСЛИ...
МАНИ МАНИ

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
един тираджия ми направи същия номер
на мене ми прави впечатление че те са по опасни...и на мене ми е правил същия номер по простата причина че потеглях и го оставих да ме изпревари и не засилих и нашия взе да се прибира много рязко...и свих съвсем леко с дясно,светнах му ама никой няма и сви още по рязко и аз набих спирачките....мама им мръсна на тези тираджии мазни....

8.32
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:един тираджия ми направи същия номер
на мене ми прави впечатление че те са по опасни...и на мене ми е правил същия номер по простата причина че потеглях и го оставих да ме изпревари и не засилих и нашия взе да се прибира много рязко...и свих съвсем леко с дясно,светнах му ама никой няма и сви още по рязко и аз набих спирачките....мама им мръсна на тези тираджии мазни....
Доколкото разбрах караш само по черните пътища пък там тирове май не минават

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3