ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 14:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 13:15

genezis написа:
AcOrP написа:Aз още си седя с залепените протестни постери на колата.Предлагам максимален брой хора да си разлепят така,че да може да се обхване по голям кръг автомобилисти. И на следващият протест да сме повече.

то тава беше и идеята да не се свалят протесните постери от колите за да може да се видят от възможно повече хора и да се знае че нещо се случва... и когато под постера има стикер с адреса на форума,всеки заинтересован може да влезне и да види кога ще е следващия протестен митинг и да се присаедини и той

ПП: Sondy,братчето ми....можеш да разчиташ на мен за вскичко от което има нужда,като физическа помощ по организациите на протестните действия....вече ми имаш телефона при нужда звъннкай да действаме по задачите

:bowdown: мерсаж :mhihi: а за стикерите ,даже капачката ми е отворена... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Юни 2008, 13:53

boro написа:
bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!

Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!

Благодаря :D

Това за петрола не го знаех!
Тогава: Протести до дупка!!!

Аватар

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 16:23

bobi_maxo написа:
boro написа:
bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!

Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!

Благодаря :D

Това за петрола не го знаех!
Тогава: Протести до дупка!!!

:arrow: кой е за трябва ли да питам? :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 04 Юни 2008, 16:24

И аз си направих едно протестно "стикерче" и мисля да си го турна ей ся като свърша работа..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 04 Юни 2008, 17:24

хора карайте с отворени капачки бе няма кой да ви крадне врътката
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 17:25

tin написа:хора карайте с отворени капачки бе няма кой да ви крадне врътката

и вътре няма какво да източат ,така че какво ви пука :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Юни 2008, 17:44

tin написа:хора карайте с отворени капачки бе няма кой да ви крадне врътката

Няма проблем, ама предишният е карал с отворена и я беше загубил някъде :mhihi:
Та сега ми е притеснено да не взема и аз да я затрия!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Юни 2008, 20:53

бе я си земете една лодка...!! ше ви дават нафта без акциз!! на рибарските лодки щели да дават нафта без акциз ,казаха неска...! аз имам лодка ,ма мойта е бензинова-на мен нема ли да дадат...па аз ше вида къде ше си го сипа...!!! имам си и риболовен билет...! мноу ми е интересно как отивам на бензиностанцията и бензинджийката ми иска капитанското ,риболовния билет и след тва ми сипва от безакцизното гориво...!!! пака са оставили вратичка за врътки като безмитните магазини....

Аватар

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 21:35

е че те ако не вържат гащите кой ,и как точно ще ти сипват безакцизно ,или ще се минава на 2-ра тарифа? много ми е странно ,да не станеме само всички рибари изведнъж ,че ще си купя харпун и ше ги мушкам рибите гадни :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Alpina_D10 » 04 Юни 2008, 23:16

Това са и мойте снимки от протеста

Надявам се следващия път да сме много повече, защото наистина бяхме потресаващо, по-скоро смешно малко хора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 05 Юни 2008, 10:38

Незнам колко е паднал барела, но днес се събудихме с нови цени. Айде честито 2,38 A95 :evil: :help:

Да избираме друга дата за протеста, за да се заемем със привличането на малко повече протестиращи ...
bmw

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 05 Юни 2008, 10:54

неофицялно се обмисля датата 15.06.08 за следваща дата на протес-митинг това се пада неделя ( мисля по удачния варянт ) и се надявам този път да се съберем повече хора....
и този път както и за първия протест колегата Сашо ( Shondy ) ще се нагърби с организацията ( поне има опит вече ) а аз ще му помагам с каквото мога.
ХАЙДЕ НАРОДЕ СЪБОДИ СЕ НЕ ДРЕМИ ВКЪЩИ ПРЕД КОМПЮТАРА А ИЗЛЕЗ И СЕ НАДИГНИ

Аватар

Мнение от Shondy » 05 Юни 2008, 15:34

Изображение

както генезис каза или 15-сти или 17-сти .казвайте кога и да се ораганизираме ,тая снимка е направена за 17-сти ,но все пак! Вие кажете кога. Аз мисля че и 20 човека да сме - 17 е по-добрата дата ,защото е работен ден ,15 - е неделя и ще сме много ,но какво от това. То се е видяло че с тапанарите на глава няма да се излиза лесно. Сега почвам на ново да събирам идеи и мнения ,за следваща дата. Пускам и нова тема търсете я! :arrow:
Последна промяна Shondy на 05 Юни 2008, 16:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 05 Юни 2008, 15:47

До всички които не дойдоха и няма да дойдат искам да им кажа - Че няма да смъкнем цените - няма , но поне може да задържим малко с протест, и ако не ви се кара на 3.00лв/1л. януари 2009, което горе долу значи че ше платите за половин година към 500-1000лв отгоре (0,50ст*1000л).
Ако тези пари нищо не значат за вас не идвайте!!! Има разлика в 1000лв ако ги дадеш за себе си или за някои да му направиш добро, и ако ти ги земат насила за да може някои да купи на еднодневното к**ва порше. А на мен насила значи това че ти зимат парите срещу нищо в замяна. За тия 5 год дето безина е с 2пъти (1,20лв) увеличен някой да е забелязал пътищата да са два пъти повече (не по добри, а повече) ?!?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 05 Юни 2008, 16:36

http://dnes.dir.bg/2008/06/05/news3074848.html

Даже пенсионерите са били повече от нас... срамота :evil:
Ако не съм драснал по чужбинско до 15-ти, съм 100% там. Ако ли не - моралната ми подкрепа я имате. Щом не става с един протест, ще се насерем и ако трябва вместо да се къпем вкъщи, в шадравана на президента да се плацикаме през ден, все ще им писне мама им въшлива.
---

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум