ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
genezis написа:AcOrP написа:Aз още си седя с залепените протестни постери на колата.Предлагам максимален брой хора да си разлепят така,че да може да се обхване по голям кръг автомобилисти. И на следващият протест да сме повече.
то тава беше и идеята да не се свалят протесните постери от колите за да може да се видят от възможно повече хора и да се знае че нещо се случва... и когато под постера има стикер с адреса на форума,всеки заинтересован може да влезне и да види кога ще е следващия протестен митинг и да се присаедини и той
ПП: Sondy,братчето ми....можеш да разчиташ на мен за вскичко от което има нужда,като физическа помощ по организациите на протестните действия....вече ми имаш телефона при нужда звъннкай да действаме по задачите

boro написа:bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!
Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!
Благодаря
Това за петрола не го знаех!
Тогава: Протести до дупка!!!
bobi_maxo написа:boro написа:bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!
Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!
Благодаря
Това за петрола не го знаех!
Тогава: Протести до дупка!!!

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе я си земете една лодка...!! ше ви дават нафта без акциз!! на рибарските лодки щели да дават нафта без акциз ,казаха неска...! аз имам лодка ,ма мойта е бензинова-на мен нема ли да дадат...па аз ше вида къде ше си го сипа...!!! имам си и риболовен билет...! мноу ми е интересно как отивам на бензиностанцията и бензинджийката ми иска капитанското ,риболовния билет и след тва ми сипва от безакцизното гориво...!!! пака са оставили вратичка за врътки като безмитните магазини....
- Alpina_D10
- Потребител
-
Това са и мойте снимки от протеста
Надявам се следващия път да сме много повече, защото наистина бяхме потресаващо, по-скоро смешно малко хора.
Надявам се следващия път да сме много повече, защото наистина бяхме потресаващо, по-скоро смешно малко хора.
неофицялно се обмисля датата 15.06.08 за следваща дата на протес-митинг това се пада неделя ( мисля по удачния варянт ) и се надявам този път да се съберем повече хора....
и този път както и за първия протест колегата Сашо ( Shondy ) ще се нагърби с организацията ( поне има опит вече ) а аз ще му помагам с каквото мога.
ХАЙДЕ НАРОДЕ СЪБОДИ СЕ НЕ ДРЕМИ ВКЪЩИ ПРЕД КОМПЮТАРА А ИЗЛЕЗ И СЕ НАДИГНИ
и този път както и за първия протест колегата Сашо ( Shondy ) ще се нагърби с организацията ( поне има опит вече ) а аз ще му помагам с каквото мога.
ХАЙДЕ НАРОДЕ СЪБОДИ СЕ НЕ ДРЕМИ ВКЪЩИ ПРЕД КОМПЮТАРА А ИЗЛЕЗ И СЕ НАДИГНИ

както генезис каза или 15-сти или 17-сти .казвайте кога и да се ораганизираме ,тая снимка е направена за 17-сти ,но все пак! Вие кажете кога. Аз мисля че и 20 човека да сме - 17 е по-добрата дата ,защото е работен ден ,15 - е неделя и ще сме много ,но какво от това. То се е видяло че с тапанарите на глава няма да се излиза лесно. Сега почвам на ново да събирам идеи и мнения ,за следваща дата. Пускам и нова тема търсете я!

Последна промяна Shondy на 05 Юни 2008, 16:01, променена общо 1 път

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
До всички които не дойдоха и няма да дойдат искам да им кажа - Че няма да смъкнем цените - няма , но поне може да задържим малко с протест, и ако не ви се кара на 3.00лв/1л. януари 2009, което горе долу значи че ше платите за половин година към 500-1000лв отгоре (0,50ст*1000л).
Ако тези пари нищо не значат за вас не идвайте!!! Има разлика в 1000лв ако ги дадеш за себе си или за някои да му направиш добро, и ако ти ги земат насила за да може някои да купи на еднодневното к**ва порше. А на мен насила значи това че ти зимат парите срещу нищо в замяна. За тия 5 год дето безина е с 2пъти (1,20лв) увеличен някой да е забелязал пътищата да са два пъти повече (не по добри, а повече) ?!?
Ако тези пари нищо не значат за вас не идвайте!!! Има разлика в 1000лв ако ги дадеш за себе си или за някои да му направиш добро, и ако ти ги земат насила за да може някои да купи на еднодневното к**ва порше. А на мен насила значи това че ти зимат парите срещу нищо в замяна. За тия 5 год дето безина е с 2пъти (1,20лв) увеличен някой да е забелязал пътищата да са два пъти повече (не по добри, а повече) ?!?

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
http://dnes.dir.bg/2008/06/05/news3074848.html
Даже пенсионерите са били повече от нас... срамота
Ако не съм драснал по чужбинско до 15-ти, съм 100% там. Ако ли не - моралната ми подкрепа я имате. Щом не става с един протест, ще се насерем и ако трябва вместо да се къпем вкъщи, в шадравана на президента да се плацикаме през ден, все ще им писне мама им въшлива.
Даже пенсионерите са били повече от нас... срамота

Ако не съм драснал по чужбинско до 15-ти, съм 100% там. Ако ли не - моралната ми подкрепа я имате. Щом не става с един протест, ще се насерем и ако трябва вместо да се къпем вкъщи, в шадравана на президента да се плацикаме през ден, все ще им писне мама им въшлива.
---