Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabrio
Модератор: bum_bum
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- senses_sen
- Потребител
-
Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabrio
Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabrio. От 1 седмица съм собственик на тази кола. Не че 367к.с не ми стигат, но .........
Ще ви бъда адски благодарен и ще почерпя всеки, които помогне. Желателно е тунинга да е с оригинални части, говорим за чип, може и дори турбо, изпускателна система-генераций и т.н
Цената не е проблем, важното е качеството и здравината.
Благодаря предварително за отделеното време.
Ще ви бъда адски благодарен и ще почерпя всеки, които помогне. Желателно е тунинга да е с оригинални части, говорим за чип, може и дори турбо, изпускателна система-генераций и т.н
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По- добре си се вози на готината кола и не се занимавай с глупости. Тунинговането на такава кола ще ти глътне некви 20к евро, а и в Бг не вярвам някой да ти го направи толкова добре, колкото би трябвало да е за тази кола.
ПС. И не се пускай на драг с турбинирани 316- ки
ПС. И не се пускай на драг с турбинирани 316- ки

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Re: Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabr
senses_sen написа:Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabrio. От 1 седмица съм собственик на тази кола. Не че 367к.с не ми стигат, но .........
най - добре разгледай за немски тунинг студиа тип Хаман или Шницер, както и G power. Не се занимавай с тунинг на такъв автомобил в България, в Германия ще ти направят най - качествения тунинг на подобен автомобил. Ето ти линкове да разгледаш:
G power - http://www.g-power.de/275.html?L=1
Hamann - http://www.hamann-motorsport.de/
AC Schnitzer - http://www.ac-schnitzer.de/en/
успех и честита 6тица

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: Помогнете с предложения за силов тунинг на BMW 650i Cabr
Евала, то това заслужава тая кола дето си взел. Ще се наложи да я закараш до Германия или друга държава дето има официални сервизи на някой от тия двата последни лина от горния пост и Алпина също ги провериsenses_sen написа: Желателно е тунинга да е с оригинални части.....Цената не е проблем, важното е качеството и здравината.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Днеска гледах 650-ка ХАМАН правена в БГ и беше зле.Броните беха праени като на Вектра такси.И тук там некоя лепенка Хаман.Генерацията и обаче вади страшен звук 

ТДС - Турбо Див Селянин
- senses_sen
- Потребител
-
Здравеите на всички, благодаря ви за бързите отговори. И аз така мислех да я кача на платформата и да я закарам до Германия, хем една почивка ще направим с половинката ми. "pavlin_e30" опитвам се да разбера написаното от теб, но уви нещо не схващам???
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе у зарата освен тоалетни друго няма,никой не бара двиг както си требе,даже пишман рацерите,дето всяка вечер се надбягват с вятъра и си пръскат парата,не правят нещата правилно..
и изведнъж цъфваш ти с с тая кола за луда пара и искаш якия тунинг на мотора,е как няма ми е съмнително
иначе ///M-и,амг 65 би,астон мартин,ти ви ар и разни други,с които да си показваме колко са ни дълги чурките пред пиклите има,ама нещо дето да е човъркано няма
и не е задължително да я връщаш у немско,и тука има вече бая потенциал,за да стане тая кола различна,все пак хората извън зарата,не стоят спокойни и правят истински неща!
и изведнъж цъфваш ти с с тая кола за луда пара и искаш якия тунинг на мотора,е как няма ми е съмнително

иначе ///M-и,амг 65 би,астон мартин,ти ви ар и разни други,с които да си показваме колко са ни дълги чурките пред пиклите има,ама нещо дето да е човъркано няма
и не е задължително да я връщаш у немско,и тука има вече бая потенциал,за да стане тая кола различна,все пак хората извън зарата,не стоят спокойни и правят истински неща!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- senses_sen
- Потребител
-
Всеки с вкуса си, а по принцип това BMW сам го вземал за подарак на половинката ми. Така че тя му се радва. А аз тунинга го реших просто ейтака да е уникално, макар тя да каза че съм искал сигурно да се пребие с него за това съм искал още мощност
Това в кръга на майтапа, но доста върви, и има учудващо добра возия
BMW-то е черно, черен гюрюк с бял кожен салон

Това в кръга на майтапа, но доста върви, и има учудващо добра возия
BMW-то е черно, черен гюрюк с бял кожен салон
- SancHo`
- Потребител
-
- Кара: C4
- Мечтае да кара: 750 iL , 760 Li
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
noelle motors
Аз съм нов тука, и предполагам откривам топлата вода но ако все пак ако не ви е хрумвало вижте ноеле (http://www.noellemotors.de/4_9l_superch ... f50.0.html)
Ако и 530 кончета и 730 Nm не стигат ...
Ако и 530 кончета и 730 Nm не стигат ...

- senses_sen
- Потребител
-
Re:
Благодаря за инфото, но моето BMW е 650i, данните които са дадени от теб и в сайта са за стария мотор 645i което е 333к.с, а моето 650i е 367к.с
Ще трябва да им пиша да видя дали ще предложат нещо и за 650i
Ще трябва да им пиша да видя дали ще предложат нещо и за 650i
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2