ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 14:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 9:18

ей ме бе ,кой каза че са ме прибрали :mhihi: нямах интернет просто. Моето мнение за събирането ни е че независимо от това колко бяхме (около 70 автомобила) направихме това за което бяхме отишли. Благодаря на всички които се отзоваха и тези които ми се обадиха ,че няма да могат ,но имаха желанието . В крайна сметка не ни приеха в парламента ,но затова пък ни дадоха по btv и обещаха да ни съдействат при организирането на следващ протест. А сега се заемаме с нашумелите за напред въпроси. Формиране на ново обединение между клубовете , организиране на втори протест , разпечатване на стикери ,плакати и други материали. За исканията : те ще се коментират от министър прецедателя ,след което съм поставил срок до 10.06.08 за да ни отговорят писменно .За това искам съдействие от вас да се организираме междувременно и да сме готови за нова акция :mhihi: "отворена капачка" :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 04 Юни 2008, 10:18

Айде бе колеги идвайте да ви поснимат от БТВ. Яд ме беше, че не лъснах моята кола как си трябва за автосъбор :mhihi: . За пръв път (и може би за последен :) ) ми даваха колата по национална телевизия в най-гледаните новини. Моята кола е това бялото Е34 и даваха как залепям протестния лист . Хехе снимаха ми и ръката :P . Евала Shondy, доста добре говориш !
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 04 Юни 2008, 10:29

http://vbox7.com/play:5603e3dc

не е кой знае кво но.... :mhihi:

П.С. не съм го снимал аз.. намерих го случайно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 04 Юни 2008, 10:47

Shondy другия път ше ти принтна колко кажеш цветни надписи че тия дето ми ги даде преличаха малко на обяви... после по сфетоварите около мен тия се оглеждаха за цена :mhihi: :lol:

иначе за протеста добре стана според мен , моежше и повече да има но тая колона дето бяхме беш достатъчна също... все пак това е началото сега следващия път аз ше докарам още 2ма , ако и всеки от тия дето бяхме докар поне 2ма ше сме към 300 коли а това е доста ... няма да се поберем на паркинга :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 04 Юни 2008, 11:15

Ние с ниссана го снимахме това клипче дето е качено иначе в сайта на бтв го има също :)

Аватар

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 11:22

tin написа:Shondy другия път ше ти принтна колко кажеш цветни надписи че тия дето ми ги даде преличаха малко на обяви... после по сфетоварите около мен тия се оглеждаха за цена :mhihi: :lol:

иначе за протеста добре стана според мен , моежше и повече да има но тая колона дето бяхме беш достатъчна също... все пак това е началото сега следващия път аз ше докарам още 2ма , ако и всеки от тия дето бяхме докар поне 2ма ше сме към 300 коли а това е доста ... няма да се поберем на паркинга :mhihi:

аз за това говора : колкото повече народ ,толкова по-голям ефект от протеста ,толкова повече гласове в подпиксата ,толкова по притеснени оправляващите ,толкова повече присъствие от медиите ,А ако можеш да принтнеш това ще е супер. а за обявата и мен ме гледаха като полезно ископаемо и се спираха да четът. :mhihi:

Ето и линк към новините в 19:00 от 03.06.08 ,само там има нашия репортаж и той непрекъснато минава по назад в списъка ,към момента е на 3-та страница и се движи активно назад. Ако някой може нека го свали и да го качи в www.youtube.com

http://static.btv.bg//media/broadcast_v ... rchive.flv

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 04 Юни 2008, 11:29

Саше,обясни по подробно за какво става дума в темата до г-н Коларов и г-н Мегов малко по надолу в основния за да се добие ясна представа

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 04 Юни 2008, 11:31

Ето тук е
http://www.vbox7.com/play:d3419e59
След малко трябва да се качи. :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 04 Юни 2008, 11:33

err0r написа:Ето тук е
http://www.vbox7.com/play:d3419e59
След малко трябва да се качи. :idea:
:yes: мерси err0r ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boro » 04 Юни 2008, 11:38

bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!

Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!

Благодаря :D

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 04 Юни 2008, 11:46

genezis написа::yes: мерси err0r ;)

Готово е вече.
Между другото мислех, че е орязано, а то била цялата първа част на Новините.
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 04 Юни 2008, 11:50

genezis написа:Саше,обясни по подробно за какво става дума в темата до г-н Коларов и г-н Мегов малко по надолу в основния за да се добие ясна представа

мерси ерорче :winky: но за какво говориш genezis-чо

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 04 Юни 2008, 11:56

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 04 Юни 2008, 12:31

Aз още си седя с залепените протестни постери на колата.Предлагам максимален брой хора да си разлепят така,че да може да се обхване по голям кръг автомобилисти. И на следващият протест да сме повече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 04 Юни 2008, 12:37

AcOrP написа:Aз още си седя с залепените протестни постери на колата.Предлагам максимален брой хора да си разлепят така,че да може да се обхване по голям кръг автомобилисти. И на следващият протест да сме повече.

то тава беше и идеята да не се свалят протесните постери от колите за да може да се видят от възможно повече хора и да се знае че нещо се случва... и когато под постера има стикер с адреса на форума,всеки заинтересован може да влезне и да види кога ще е следващия протестен митинг и да се присаедини и той

ПП: Sondy,братчето ми....можеш да разчиташ на мен за вскичко от което има нужда,като физическа помощ по организациите на протестните действия....вече ми имаш телефона при нужда звъннкай да действаме по задачите

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум