ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
ей ме бе ,кой каза че са ме прибрали
нямах интернет просто. Моето мнение за събирането ни е че независимо от това колко бяхме (около 70 автомобила) направихме това за което бяхме отишли. Благодаря на всички които се отзоваха и тези които ми се обадиха ,че няма да могат ,но имаха желанието . В крайна сметка не ни приеха в парламента ,но затова пък ни дадоха по btv и обещаха да ни съдействат при организирането на следващ протест. А сега се заемаме с нашумелите за напред въпроси. Формиране на ново обединение между клубовете , организиране на втори протест , разпечатване на стикери ,плакати и други материали. За исканията : те ще се коментират от министър прецедателя ,след което съм поставил срок до 10.06.08 за да ни отговорят писменно .За това искам съдействие от вас да се организираме междувременно и да сме готови за нова акция
"отворена капачка" 

Айде бе колеги идвайте да ви поснимат от БТВ. Яд ме беше, че не лъснах моята кола как си трябва за автосъбор
. За пръв път (и може би за последен
) ми даваха колата по национална телевизия в най-гледаните новини. Моята кола е това бялото Е34 и даваха как залепям протестния лист . Хехе снимаха ми и ръката
. Евала Shondy, доста добре говориш !

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
http://vbox7.com/play:5603e3dc
не е кой знае кво но....
П.С. не съм го снимал аз.. намерих го случайно
не е кой знае кво но....

П.С. не съм го снимал аз.. намерих го случайно
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Shondy другия път ше ти принтна колко кажеш цветни надписи че тия дето ми ги даде преличаха малко на обяви... после по сфетоварите около мен тия се оглеждаха за цена
иначе за протеста добре стана според мен , моежше и повече да има но тая колона дето бяхме беш достатъчна също... все пак това е началото сега следващия път аз ше докарам още 2ма , ако и всеки от тия дето бяхме докар поне 2ма ше сме към 300 коли а това е доста ... няма да се поберем на паркинга

иначе за протеста добре стана според мен , моежше и повече да има но тая колона дето бяхме беш достатъчна също... все пак това е началото сега следващия път аз ше докарам още 2ма , ако и всеки от тия дето бяхме докар поне 2ма ше сме към 300 коли а това е доста ... няма да се поберем на паркинга

tin написа:Shondy другия път ше ти принтна колко кажеш цветни надписи че тия дето ми ги даде преличаха малко на обяви... после по сфетоварите около мен тия се оглеждаха за цена![]()
аз за това говора : колкото повече народ ,толкова по-голям ефект от протеста ,толкова повече гласове в подпиксата ,толкова по притеснени оправляващите ,толкова повече присъствие от медиите ,А ако можеш да принтнеш това ще е супер. а за обявата и мен ме гледаха като полезно ископаемо и се спираха да четът.

Ето и линк към новините в 19:00 от 03.06.08 ,само там има нашия репортаж и той непрекъснато минава по назад в списъка ,към момента е на 3-та страница и се движи активно назад. Ако някой може нека го свали и да го качи в www.youtube.com
http://static.btv.bg//media/broadcast_v ... rchive.flv

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bobi_maxo написа:Незнам за вас, но на мен ми прави впечатление, че от както почнаха протестите против цените на горивата "Лукойл" не е обявявал ново вдигане на цените. Дали само така ми се струва, или има негласно споразумение м/у правителството и петолните компании да задържат цената че току виж паднат от власт?!
Не е точно така,
когато се заговори за протест, на международните пазари суровият петрол се търгуваше по $135 за барел, в момента цените са около $124 с тенденция да паднат още може би! По мои сметки това прави спад от 8,1%! Защо тогава Лукойл не намалят цените, а ги задържат на същите нива? Но когато петрола се качва увеличението е незабавно!
Ето за това има смисъл от протести според мен! А не да сме им благодарни, че видиш ли не са вдигали бенза цяла седмица и да си мислим, че всичко е наред!
Благодаря

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
genezis написа::yes: мерси err0r
Готово е вече.
Между другото мислех, че е орязано, а то била цялата първа част на Новините.

AcOrP написа:Aз още си седя с залепените протестни постери на колата.Предлагам максимален брой хора да си разлепят така,че да може да се обхване по голям кръг автомобилисти. И на следващият протест да сме повече.
то тава беше и идеята да не се свалят протесните постери от колите за да може да се видят от възможно повече хора и да се знае че нещо се случва... и когато под постера има стикер с адреса на форума,всеки заинтересован може да влезне и да види кога ще е следващия протестен митинг и да се присаедини и той
ПП: Sondy,братчето ми....можеш да разчиташ на мен за вскичко от което има нужда,като физическа помощ по организациите на протестните действия....вече ми имаш телефона при нужда звъннкай да действаме по задачите