Стопове фейслифт
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Стопове фейслифт
Колеги взех си новите стопове от (фейс лифта), но май не са като моите 98г., как да ги монтирам има ли идея някой?
re
Не са менте 2002 декември е колата от която ги взех и пише HELLA на тях.
Просто като сваля мойте стопове и сложа новите не влизат, стърчат около 1.5-2см. Незнам на какво се дължи това. Ако знае някои да помага
Просто като сваля мойте стопове и сложа новите не влизат, стърчат около 1.5-2см. Незнам на какво се дължи това. Ако знае някои да помага
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
bmwmania написа:Колега, по-принцип са си Plug&Play махаш и слагаш, ако си взел някви ментета вече незнам. Но иначе махаш старите и слагаш новите, само ще ти трябват едни трафове за да не примигват като пуснеш фаровете
Колега тук си в грешка , защото стопавете от Е39 2002 год. не пасват точно на Е39 1998 год.
Задните маски на двете са различни.
По-принцип се ходи на теникиджия да ти ги напасне , ама пак неможе да стане точно както си стоят оригинално на модела за който са.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: RE
mitko_vd написа:Даа виждам че нещата почват да се усложняват, какви са тези трафове, аз имам само стоповете
Трафове ти трябват ако стоповете са CCFL. Ако са с крушки мисля ,че няма разлика.
Доста кончета в един обор.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Има само 1 вид HELLA стопове от фейслифт /с бял и жълт мигач/! И нито са CCFL нито с крушки /е имат някоя и друга крушка в тях/
И при всички положения ти трябват тези модули /трафове/, и евентуално други дребни побългарявания за да станат на не-фейслифт Е39-тка. Без въпросните трафове габаритите светят по-слабо и премигват.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
11 мнения
• Страница 1 от 1