проблем... може би
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
проблем... може би
Значи случая е следния: Тази сутрин ставам и гледам под колата локва.. ама локва е леко казано май, но да приемем "ЛОКВА", та клякам аз под колата и гледам от една от корите капи, пипам, мириша- вода. Е мисля че нямам вода във колата, от никаде, от кадето да капи та стигам до няколко отговора...
Отг.1 спукано казанче за течност на чистачките(малко вероятно щото то е препарат а не вода)
Отг.2 спукан радиатор(ама то май и това не може да бъде щото е със антифриз)
Отг.3 да е запушен някой улей от който да се изтича течноста от миенето на прозорците и да е избило някъде от корите отдолу
Отг.4 вчера валя много силен дъжд и може да се каже че плувах под локвите с бясна скорост:) и може да се е набила вода под корите
ТА ДРАГИ КОЛЕГИ КОЕ СПОРЕД ВАС Е НАЙ-ВЕРОЯТНОТО
П.С. Аз днес ще я мина през сервиза за всеки случай ама все пак
Отг.1 спукано казанче за течност на чистачките(малко вероятно щото то е препарат а не вода)
Отг.2 спукан радиатор(ама то май и това не може да бъде щото е със антифриз)
Отг.3 да е запушен някой улей от който да се изтича течноста от миенето на прозорците и да е избило някъде от корите отдолу
Отг.4 вчера валя много силен дъжд и може да се каже че плувах под локвите с бясна скорост:) и може да се е набила вода под корите
ТА ДРАГИ КОЛЕГИ КОЕ СПОРЕД ВАС Е НАЙ-ВЕРОЯТНОТО
П.С. Аз днес ще я мина през сервиза за всеки случай ама все пак
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,според мен се е запушил някой от отводнителните отвори под филтрите на климатроника,само там може да се събере толкова много вода ,разглоби под филтрите и провери за листа и кал ,успех
Нищо лично ,Просто бизнес !
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
И на мен ми се случи подобно нещо,но след смяна на термостата.Оказа се ,че антифриза които источихме се е задържал от корите.Така,че най-вероятно и при теб се е задържала вода в корите.Качи предницата на някои бордюр и виж дали ще прокапе.Най-вероятно е отговор 4.Не е лошо да послушаш и колегата i4koo.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
3 мнения
• Страница 1 от 1