Кофти история на връщане от морето..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кофти история на връщане от морето..

Мнение от zmej » 26 Авг 2004, 7:47

Започвам с това, че след малко ще ходя да паля свещ в някоя църква...
Вчера се връщах от Созопол и между с. Венец и петолъчката един автобус се опита да ме пренесе във вечните ловни полета. Докато го задминавах (а държа да отбележа, че беше светло - 20:00h, аз бях с фарове и халогени) изведнъж шофьора на автобуса реши също да излезе и ме натисна в ляво и ме изкара извън пътя (ама като казвам, че ме е натиснал имам предвид, че ме удари и ме изнесе от пътя. В един момент бяхме като по филмите - аз със около 100 в тревата от ляво го натискам на вътре, а той мене продължава да се опитва да ме изхвърли в канафката (е това ако беше някоя малка лека количка още при първоначалното съприкосновение при тази скорост щеше да е излетяла. В крайна сметка газ до ламарината и му избягах от пред. Слава Богу, че само ламарини ще се оправят. После като спряхме шофьора на автобуса и шефа му бяха като насрани (защото им беше ясно, че са виновни). След това стандартните процедури, 166, чакане и т.н. Другото хубаво беше, че и колата все пак остана боеспособна та се донесохме до София.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Malcho » 26 Авг 2004, 7:51

Курбан!
Интересно ми е какви отговори е дал шофьора?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 26 Авг 2004, 8:17

как ма доядя като го чета това..тез шофьори на автобуси карат като малоумни ,колко псувни са отнесли тряа ги сърби цял живот... :x

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Авг 2004, 8:21

Ужас !

добре, че няма ранени..дано този шофьор си е взел поука...

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 26 Авг 2004, 8:25

аз ако бях със сигурност щях да побеснея от наглоста на този псевдо шофьор :dummy: :box: :duel: :bang: :cop:
Змей тоя като те видя какъв си малък :P стресна ли се :twisted:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Авг 2004, 8:51

Стресна се здраво, защото ние бяхме 5 говеда в колата, а и аз в началото бях полудял (ма той не отвори веднага вратата....) после ми помина малко като осъзнах, че все пак съм се отървал..
Обясняваше тупана, че погледнал в огледалото, не видял никой и излязъл и изведнъж аз му свиря под шофьорската врата... Абе тъпанар. Ма те куките го оправиха...

А автобуса беше пълен с яки каки от Монтана, които също се прибираха от морето. То и автобуса си беше с монтански номер

А, забравих да кажа - докато чакахме полицията тия започнаха да правят основен ремонт на автобуса.... свалиха му предните фанове, ремонтираха ги и пак ги върнаха на мястото им. То такива неизправни МПС-та трябва да ги спрат от движение според мен.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 26 Авг 2004, 9:05

Абе тия от Монтана са по големи селяни и от нас. Имат един сфетофар в целия град. (не преувеличавам)
Добре ,че ви няма нищо тенекии се изправят и се купуват.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 26 Авг 2004, 9:12

Добре че сте се оттървали само със стрес и без сериозни произшествия. Пораженията по колата не са сериозни. Ще се оправят :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 26 Авг 2004, 9:56

АБЕ, важното е че вие сте добре :angel: ,а за колатА-жалко за щетите ,но те ще се оправят :yes:
:driving: born on the road :driving:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Авг 2004, 10:13

Не знам .. Zmej-я как се е сдържал .. но ако някой кретеноиден шофьор причини това на мойта кола .. ще му налетя на бой ... ако ще и с мойте 20 кила с мокри дрехи да ме набие ... мамка им мръснъ .. мислят си че като карат голямо МПС и вече сса царе на пътя .. или си е казал .. тоя газар с БМВ-то ше чака ... направо избеснявам ! Радвам се поне че няма ранени ... !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 26 Авг 2004, 10:44

Пази боже от такива ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЕРИ :bowdown:
и тоя идиот вози хора :censored:
Последна промяна ludiqdancho на 26 Авг 2004, 15:17, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Авг 2004, 10:53

rtzankov написа:Не знам .. Zmej-я как се е сдържал .. но ако някой кретеноиден шофьор причини това на мойта кола .. ще му налетя на бой ... ако ще и с мойте 20 кила с мокри дрехи да ме набие ... мамка им мръснъ .. мислят си че като карат голямо МПС и вече сса царе на пътя .. или си е казал .. тоя газар с БМВ-то ше чака ... направо избеснявам ! Радвам се поне че няма ранени ... !

То върха на наглостта беше после...
Бус драивъра разправя - "ти кво се оплакваш, бъди доволен, че само с това се размина". Еми в този момент вече, ако не бяха 4-мата полицаи (двама от Карнобат и двама от Сливен) щах да го ритам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 26 Авг 2004, 11:00

zmej написа:То върха на наглостта беше после...
Бус драивъра разправя - "ти кво се оплакваш, бъди доволен, че само с това се размина". Еми в този момент вече, ако не бяха 4-мата полицаи (двама от Карнобат и двама от Сливен) щах да го ритам.

Аз ако бях щях само да му кажа на уше ... "сега са тука куките.. ама кат си тръгнат ако не спиш в травматологията те па на. Ще ти откъсна наглия език и ще ти го набутам в гъза."

И аз съм 20 кила с мокри дрехи ама едвали щях да чакам куките. Щях да му шредриза гърлото със зъби да еба и наглото копеле.

Бахти чак се изнервих.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Авг 2004, 12:06

доста гадно,но както казаха колегите по-важно е че сте добре.....а тоя шофьор си е просил боя,по принцип съм доста спокоен ама ако ми го каже това и пред полицайте такъв щях да му го вкарам че да си помисли после....колкото до големите МПС-та съм виждал какви ли не глупости правени от тях.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Авг 2004, 12:24

За назидание трябваше да му гепиш автобуса с каките ... :lol: :wink:

Важното е, че на теб нищо ти няма ....колата бързо ще я оправиш..

Следваща

Назад към Страхотни истории