Кофти история на връщане от морето..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кофти история на връщане от морето..
Започвам с това, че след малко ще ходя да паля свещ в някоя църква...
Вчера се връщах от Созопол и между с. Венец и петолъчката един автобус се опита да ме пренесе във вечните ловни полета. Докато го задминавах (а държа да отбележа, че беше светло - 20:00h, аз бях с фарове и халогени) изведнъж шофьора на автобуса реши също да излезе и ме натисна в ляво и ме изкара извън пътя (ама като казвам, че ме е натиснал имам предвид, че ме удари и ме изнесе от пътя. В един момент бяхме като по филмите - аз със около 100 в тревата от ляво го натискам на вътре, а той мене продължава да се опитва да ме изхвърли в канафката (е това ако беше някоя малка лека количка още при първоначалното съприкосновение при тази скорост щеше да е излетяла. В крайна сметка газ до ламарината и му избягах от пред. Слава Богу, че само ламарини ще се оправят. После като спряхме шофьора на автобуса и шефа му бяха като насрани (защото им беше ясно, че са виновни). След това стандартните процедури, 166, чакане и т.н. Другото хубаво беше, че и колата все пак остана боеспособна та се донесохме до София.

Вчера се връщах от Созопол и между с. Венец и петолъчката един автобус се опита да ме пренесе във вечните ловни полета. Докато го задминавах (а държа да отбележа, че беше светло - 20:00h, аз бях с фарове и халогени) изведнъж шофьора на автобуса реши също да излезе и ме натисна в ляво и ме изкара извън пътя (ама като казвам, че ме е натиснал имам предвид, че ме удари и ме изнесе от пътя. В един момент бяхме като по филмите - аз със около 100 в тревата от ляво го натискам на вътре, а той мене продължава да се опитва да ме изхвърли в канафката (е това ако беше някоя малка лека количка още при първоначалното съприкосновение при тази скорост щеше да е излетяла. В крайна сметка газ до ламарината и му избягах от пред. Слава Богу, че само ламарини ще се оправят. После като спряхме шофьора на автобуса и шефа му бяха като насрани (защото им беше ясно, че са виновни). След това стандартните процедури, 166, чакане и т.н. Другото хубаво беше, че и колата все пак остана боеспособна та се донесохме до София.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
как ма доядя като го чета това..тез шофьори на автобуси карат като малоумни ,колко псувни са отнесли тряа ги сърби цял живот... :x
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
аз ако бях със сигурност щях да побеснея от наглоста на този псевдо шофьор
Змей тоя като те видя какъв си малък
стресна ли се 

Змей тоя като те видя какъв си малък

May the BMW force be with you!
Стресна се здраво, защото ние бяхме 5 говеда в колата, а и аз в началото бях полудял (ма той не отвори веднага вратата....) после ми помина малко като осъзнах, че все пак съм се отървал..
Обясняваше тупана, че погледнал в огледалото, не видял никой и излязъл и изведнъж аз му свиря под шофьорската врата... Абе тъпанар. Ма те куките го оправиха...
А автобуса беше пълен с яки каки от Монтана, които също се прибираха от морето. То и автобуса си беше с монтански номер
А, забравих да кажа - докато чакахме полицията тия започнаха да правят основен ремонт на автобуса.... свалиха му предните фанове, ремонтираха ги и пак ги върнаха на мястото им. То такива неизправни МПС-та трябва да ги спрат от движение според мен.
Обясняваше тупана, че погледнал в огледалото, не видял никой и излязъл и изведнъж аз му свиря под шофьорската врата... Абе тъпанар. Ма те куките го оправиха...
А автобуса беше пълен с яки каки от Монтана, които също се прибираха от морето. То и автобуса си беше с монтански номер
А, забравих да кажа - докато чакахме полицията тия започнаха да правят основен ремонт на автобуса.... свалиха му предните фанове, ремонтираха ги и пак ги върнаха на мястото им. То такива неизправни МПС-та трябва да ги спрат от движение според мен.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе тия от Монтана са по големи селяни и от нас. Имат един сфетофар в целия град. (не преувеличавам)
Добре ,че ви няма нищо тенекии се изправят и се купуват.
Добре ,че ви няма нищо тенекии се изправят и се купуват.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не знам .. Zmej-я как се е сдържал .. но ако някой кретеноиден шофьор причини това на мойта кола .. ще му налетя на бой ... ако ще и с мойте 20 кила с мокри дрехи да ме набие ... мамка им мръснъ .. мислят си че като карат голямо МПС и вече сса царе на пътя .. или си е казал .. тоя газар с БМВ-то ше чака ... направо избеснявам ! Радвам се поне че няма ранени ... !

R.I.P Landikar
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Пази боже от такива ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЕРИ
и тоя идиот вози хора

и тоя идиот вози хора

Последна промяна ludiqdancho на 26 Авг 2004, 15:17, променена общо 1 път
rtzankov написа:Не знам .. Zmej-я как се е сдържал .. но ако някой кретеноиден шофьор причини това на мойта кола .. ще му налетя на бой ... ако ще и с мойте 20 кила с мокри дрехи да ме набие ... мамка им мръснъ .. мислят си че като карат голямо МПС и вече сса царе на пътя .. или си е казал .. тоя газар с БМВ-то ше чака ... направо избеснявам ! Радвам се поне че няма ранени ... !
То върха на наглостта беше после...
Бус драивъра разправя - "ти кво се оплакваш, бъди доволен, че само с това се размина". Еми в този момент вече, ако не бяха 4-мата полицаи (двама от Карнобат и двама от Сливен) щах да го ритам.
zmej написа:То върха на наглостта беше после...
Бус драивъра разправя - "ти кво се оплакваш, бъди доволен, че само с това се размина". Еми в този момент вече, ако не бяха 4-мата полицаи (двама от Карнобат и двама от Сливен) щах да го ритам.
Аз ако бях щях само да му кажа на уше ... "сега са тука куките.. ама кат си тръгнат ако не спиш в травматологията те па на. Ще ти откъсна наглия език и ще ти го набутам в гъза."
И аз съм 20 кила с мокри дрехи ама едвали щях да чакам куките. Щях да му шредриза гърлото със зъби да еба и наглото копеле.
Бахти чак се изнервих.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
доста гадно,но както казаха колегите по-важно е че сте добре.....а тоя шофьор си е просил боя,по принцип съм доста спокоен ама ако ми го каже това и пред полицайте такъв щях да му го вкарам че да си помисли после....колкото до големите МПС-та съм виждал какви ли не глупости правени от тях.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3