Питане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Питане
Днес като изгаснах колата чух един BEEP и на таблото ми пишеше CHECK BRAKE LINING
Това да не е за накладките?
Ако да какво мислите за накладки на АТЕ,дали сте доволни?

Това да не е за накладките?
Ако да какво мислите за накладки на АТЕ,дали сте доволни?
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E4%EA%E8
Тук има малко мнения по въпроса. Ако се разтърсиш и в другите подфоруми, може да събереш още мнения, но едва ли ще ти е от голяма полза. Това горе май е достатъчно.
Тук има малко мнения по въпроса. Ако се разтърсиш и в другите подфоруми, може да събереш още мнения, но едва ли ще ти е от голяма полза. Това горе май е достатъчно.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
eno написа:Не ми помогна особено![]()
Нищо не разбрах,дали това което пише на таблото,е това което си мисля,нито дали АТЕ са добри накладки,там споменават само за някакви TEXTAR

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
дискове брембо макс 4бр. + ориг. накладки АТЕ 4бр. + преден и заден датчик - 800 лв
като има и друг вариянт на един авер същите работи но на половин цена /400/ с някакви италиянкси дискове и накладки
като има и друг вариянт на един авер същите работи но на половин цена /400/ с някакви италиянкси дискове и накладки

Нмаерих един интересен сайт и май реших проблема
http://www.allbimmers.com/repairs/brakes/bmw_brake_pad_replacement.html

http://www.allbimmers.com/repairs/brakes/bmw_brake_pad_replacement.html

Взех АТЕ,засега супер доволен
Днес се видях с едно момче който живее в Австрия,и като му казах за накладките,ми вика ,ела да ти покажа нещо на багажника,имаше комплект предни/задни накладки,предни/задни спирачни дискове,от тези с дупки и 3 датчика,оригинални на АТЕ купени в Австрия и цената за всичко беше 218 евро без ДДС и 261 евро с ДДС,а ние тук,като най-големите богатажи за 260евро може да си купим само преди спирачни дискове,даже не знаем дали са оригинални,правете си сметка,колко печели Дару,Камор за една част,а там само предните накладки са 200лв.
Май ще ни излезе по евтино да живеем в чужбина

Днес се видях с едно момче който живее в Австрия,и като му казах за накладките,ми вика ,ела да ти покажа нещо на багажника,имаше комплект предни/задни накладки,предни/задни спирачни дискове,от тези с дупки и 3 датчика,оригинални на АТЕ купени в Австрия и цената за всичко беше 218 евро без ДДС и 261 евро с ДДС,а ние тук,като най-големите богатажи за 260евро може да си купим само преди спирачни дискове,даже не знаем дали са оригинални,правете си сметка,колко печели Дару,Камор за една част,а там само предните накладки са 200лв.
Май ще ни излезе по евтино да живеем в чужбина

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
еми само за савнение, на с-класата за еър-матика в бг амортесьорите в бг са по 2500 лева, ав щатите около 300 долара.
ама ние сме си богаташи
ама ние сме си богаташи

14 мнения
• Страница 1 от 1