E36 325 > 328 coupe turbo

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Май 2008, 20:58

В тоя ред на мисли като говорим за пружини на клапаните, тези от М52Б28 съвместими ли са с М52Б20? :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 31 Май 2008, 10:06

в4ера се бахме саъбрали на омв на бул. Рожен ,беше си мини бмв Надежда сбирка http://www.youtube.com/watch?v=R1WX8sUw2D8
Последна промяна ludiagsm на 01 Юни 2008, 6:32, променена общо 1 път

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 31 Май 2008, 12:52

ludiagsm написа:в4ера се бахме саъбрали на омв на бул. Рожен ,беше си мини бмв Надежда сбирка http://www.youtube.com/waatch?v=R1WX8sUw2D8

О да вчера ме накара да почувствам душевен оргазам!Изправи ме на нокти няколко пъти!Нямам думи!Колата има досата повер!На всяко подаване на газта се усешта доста приятно ритане отдзад!Колата рисува по асвалта, на 1ва,2ра,3та без да се замисля!Абе евала луд!

А между другото лудия се изгаври жестоко с един пич с някво ауди А3 1.8т понаправено!Просто ми стана жал за човека, и не знам как издържа на ебавките на лудия! :mhihi: Обаче излезна пулна муха и не поиска да се дръпнат!Направо се счипих от смях! :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 31 Май 2008, 15:20

ludiagsm написа:в4ера се бахме саъбрали на омв на бул. Рожен ,беше си мини бмв Надежда сбирка http://www.youtube.com/waatch?v=R1WX8sUw2D8

lud май има печатна грешка в линка

http://www.youtube.com/watch?v=R1WX8sUw2D8

маи таи трябва да е с едно "а" помалко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Май 2008, 18:16

Zaho написа:Добре де даите някоя крива да сравня разликата с ванос и без ? :roll:

Ваноса в краина сметка само заради разхода ли е сложен ? в ниските обороти да харчи по малко ? Даите малко повече инфо :roll:

то тоз ванос,освен да трака,друго не прай
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 01 Юни 2008, 6:34

Vozq_bez_pari написа:

lud май има печатна грешка в линка

http://www.youtube.com/watch?v=R1WX8sUw2D8

маи таи трябва да е с едно "а" помалко
опс оправих го

Потребител
Аватар

Мнение от AntiLuuP » 10 Юни 2008, 21:22

Ей "ЛУД" на бала на френската ми напълни душата... точно с вече бившия клас отивахме към ДАЛИ да празнуваме с девойчетата и ти въртеше около радисън с няква свежа музика не беше набил кой знае колко много и аз и един приятел ти се размахахме да го захраниш с повече гориво нещо и като го настъпи бруталния кеф и за двамата .... вярно бяхме прилично пияни ама тоя момент не съм го забравил ... :mhihi: :bowdown:
Първият PHOTOSHOP в света бил алкохолът!
THE FASTER THE SPEED
THE BIGGER THE MESS

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 11 Юни 2008, 20:11

AntiLuuP написа:Ей "ЛУД" на бала на френската ми напълни душата... точно с вече бившия клас отивахме към ДАЛИ да празнуваме с девойчетата и ти въртеше около радисън с няква свежа музика не беше набил кой знае колко много и аз и един приятел ти се размахахме да го захраниш с повече гориво нещо и като го настъпи бруталния кеф и за двамата .... вярно бяхме прилично пияни ама тоя момент не съм го забравил ... :mhihi: :bowdown:

ахаа радвам се 4е сте се изкефили пожелавам ви успех на изпитите и след време заедно да даваме газ на баварците :driving:

Потребител
Аватар

Мнение от AntiLuuP » 12 Юни 2008, 18:14

ludiagsm написа:
AntiLuuP написа:Ей "ЛУД" на бала на френската ми напълни душата... точно с вече бившия клас отивахме към ДАЛИ да празнуваме с девойчетата и ти въртеше около радисън с няква свежа музика не беше набил кой знае колко много и аз и един приятел ти се размахахме да го захраниш с повече гориво нещо и като го настъпи бруталния кеф и за двамата .... вярно бяхме прилично пияни ама тоя момент не съм го забравил ... :mhihi: :bowdown:

ахаа радвам се 4е сте се изкефили пожелавам ви успех на изпитите и след време заедно да даваме газ на баварците :driving:

Мерси мерси ... ама скоро май няма да се радвам на баварец освен ако не продам бъбрек или дроб ... :mhihi:
Но за следващото лято нищо не се знае ....
Първият PHOTOSHOP в света бил алкохолът!
THE FASTER THE SPEED
THE BIGGER THE MESS

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 20 Юни 2008, 23:43

Ей ЛУД дай да си направя и аз мота старата Е36 320i с турбинка :)
бях решил да я продава м, но маи ще я правя бегачка , а за семейството tds-a :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vmax » 21 Юни 2008, 0:41

NetWar написа:Ей ЛУД дай да си направя и аз мота старата Е36 320i с турбинка :)
бях решил да я продава м, но маи ще я правя бегачка , а за семейството tds-a :)

С тия 20-ски може да се возиме само :D,Луд браво,още на божурище като се видяхме на края на пистата много ми хареса,ще го изсхвърлям и аз тоя B20 :D:D:D:D:D .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 21 Юни 2008, 2:43

дам 2,5 си трябва и компа да не е гаден сименс а да е мотроник

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 25 Юни 2008, 19:23

а бе гледам гледам и си викам,абе това е лудия

http://vbox7.com/play:7a9044b8

та май като гледа ти печелиш тука а :) :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 26 Юни 2008, 2:34

BMWRACING написа:а бе гледам гледам и си викам,абе това е лудия

http://vbox7.com/play:7a9044b8

та май като гледа ти печелиш тука а :) :yes:

дам яко не го бех гледал тва клип4е тука станах -първи с 3 разли4ни вида говорители 2 бо6мена един пресижън и 1 GBL (единия пресижън даде фира от жегата ,добре 4е беше monkey отиде до вкъщи и да ми донесе малко 15-ки за резерва :) )

по-късно на калояново с 4 еднакви JBL-a с които съм и в момента ,дадох 146 децибела на същото пар4е . Там пак станах 1-ви голям та6ак умрехме от жега за една грамота и една купа тая година нема да се разкарвам по-скоро бих отишъл до "Cacao" бийч в Слънчев Бряг :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 26 Юни 2008, 3:00

мхм,бате пожилавам ти само купи,грамоти и най-вече радост и кеф да ти носи тоя Диско-Самолет :yes:

:bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning