Най-после разбрани полицай

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 23 Авг 2004, 14:53

PILOTA написа:
ludiqdancho написа:разбрано ченге :dunno: поне в горна оряховица няма такова :banghead:

Тук съм напълно съгласен с теб! :evil: Между другото познаваме ли се, понеже по профила не мога да се сетя кои си. :?:

Миналата година полигона до трето основно бялата лада ВТБ 17 46 дето гръмна гумата :twisted: :twisted: :twisted: голямо пилене беше

П.П.търя си касетката от тогава :D

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 23 Авг 2004, 22:09

ludiqdancho написа:
PILOTA написа:
ludiqdancho написа:разбрано ченге :dunno: поне в горна оряховица няма такова :banghead:

Тук съм напълно съгласен с теб! :evil: Между другото познаваме ли се, понеже по профила не мога да се сетя кои си. :?:

Миналата година полигона до трето основно бялата лада ВТБ 17 46 дето гръмна гумата :twisted: :twisted: :twisted: голямо пилене беше

П.П.търя си касетката от тогава :D

Бузооооооооов! :yes: :yes: :yes: Как не можах да зацепя че си ти. :dummy: А за касетата - бях я носил на Туртурело да я гледа и май още е в него. :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 23 Авг 2004, 23:59

Малко офф-топик...

СОД-нямат право да спират коли!!!.....като те спрат, или не им спираи или като им спреш, направо званиш в КАТ и им казваш, че са те спрели от СОД и служебния номер отстрани на колата...

Или по-нормалния вариант...като те спрат им задаваш груб въпрос...

Като какви ме спирате бре момчета, нямате ли обекти за охраняване. Ако нещо ти се издърват, им казваш....ОК аз сега ще звънна на КАТ да дойдат да видят какво става. И ПОМНИ те имат само право да ти проверят личната карта и талона на колата, НИЩО друго.

Те АКТ или ФИШ, за нарушение на ЗДП не могат да ти напишат, трябва да викат КАТ, а ако викнат КАТ трябва да пишат протокол за какво са те спряли. Така, че въобще не им се стряскайте на тия боклуци
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Авг 2004, 1:05

и като не им спра и после като ме спрат и БОЙ и бой ...

и иди доказвай после кво е станало, остави тва ми и ти натрошили кратуната... пък после ги съди, ГРЪНЦИ!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 24 Авг 2004, 7:54

PILOTA написа: А за касетата - бях я носил на Туртурело да я гледа и май още е в него. :wink:

Искам си я :evil: :evil: :evil: :evil: трябва да я допълвам :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 25 Авг 2004, 12:28

Vicho,

и после ще им плачат майките :twisted:

Вчера ме спират КАТ на кръговото на 4ти КМ и се почва....тия книжка не важи повече от 3 месеца!!! (става въпроса за Канадска и Международна)....и ще ти пишем АКТ за без книжка....Викам пише бре пише кво искаш, само давай по-бързо....Тия книжка по закон важи една година. Ония абре ти ли ще ме учиш, викам не бре за това пишете де....Другата кука в колата, вика абре сега ще видиме как е по закон щом си толкова убеден....и как беше 1 година...викам го аз другия да вида в законо, че не искаше да види този който си нося в моята кола...Викам я виж 3 месеца ли е....нали много спореше.....Ти викат абре що се заяждаш с нас....аз не се заяждам бре....аз ви казвам как е вие изпаде в бяс, защото не знаете закона....Ония побесняха и ми дадоха документите и аре....

аи ше им е#4а ма*&$ките

п.с: готови са да излъжат с всичко само и само да вземат някои лев.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил
Детайли за колата: 120D

Имената

Мнение от Evanko » 25 Авг 2004, 12:54

Относно имената на полицаите. Мен ми написаха акт при с.Подслон полицаите Биньо и Ботьо. Нещо като БББ соковете. Сигурно ги правят по двойки според имената, да се помни по-лесно. :lol:
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: Най-после разбрани полицай

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Авг 2004, 8:32

LuBo1 написа:Отървах кожата за 50+км мноооо точки и 50 лева глоба :? Имах 20 лева в джоба си нямаше и да им дам .

само не разбрах с 50лв глоба и мнооо точки кво точно си оттървал ?
иначе аз във Варна досега само на "добри" полицаи съм попадал...
веднъж замалко да прегазя ченгето дето ми размахваше палката (просто не го видях) бях с превишена скорост с +20км зеха ми 2 точки и 10лв фиш (тогава още бях с рено5)

най-култовото обаче предстои....
вечер към 23 часа вече с е30ката влизам в едно кварталче с още 2 момчета бях... минах през няколко забранени улици и накрая свивам в последната забранена и кво да гледам - насреща ми патрулка...веднага свих настрани в друга уличка и влязох в един паркинг с угасени фарове... почакахме малко уж да си заминат....въпреки че бях 99% сигурен че ще ни чакълят, та излизам и влизам пак в забранената улица излизам на булеварда с десен завой и тръгвам... ченгетата веднаа се лепнаха отзад, спряха ме на една спирка, провериха документи и сичко там квото трябва и ме пуснаха с устно предупреждение "и занапред да спазваш знаците" и аз "ще се постаря :D "
а нарушенията ми бяха достатъчно за да ми вземат книжката...
1. влизане в забранена улица (неспазване не знака)
2. влизане в насрещно движение
3. завой без мигач (поне 3 пъти)
4. само едно спиране на стоп (по правилник трябва да се две)
5. без колан...
6. може и други да е имало за които не се сещам..
пуснаха ме без акт, без фиш, без взети точки, без подкупи, без нищо...

ей на това му викам разбрани полицаи :D :D :D :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: Най-после разбрани полицай

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Авг 2004, 8:32

LuBo1 написа:Отървах кожата за 50+км мноооо точки и 50 лева глоба :? Имах 20 лева в джоба си нямаше и да им дам .

само не разбрах с 50лв глоба и мнооо точки кво точно си оттървал ?
иначе аз във Варна досега само на "добри" полицаи съм попадал...
веднъж замалко да прегазя ченгето дето ми размахваше палката (просто не го видях) бях с превишена скорост с +20км зеха ми 2 точки и 10лв фиш (тогава още бях с рено5)

най-култовото обаче предстои....
вечер към 23 часа вече с е30ката влизам в едно кварталче с още 2 момчета бях... минах през няколко забранени улици и накрая свивам в последната забранена и кво да гледам - насреща ми патрулка...веднага свих настрани в друга уличка и влязох в един паркинг с угасени фарове... почакахме малко уж да си заминат....въпреки че бях 99% сигурен че ще ни чакълят, та излизам и влизам пак в забранената улица излизам на булеварда с десен завой и тръгвам... ченгетата веднаа се лепнаха отзад, спряха ме на една спирка, провериха документи и сичко там квото трябва и ме пуснаха с устно предупреждение "и занапред да спазваш знаците" и аз "ще се постаря :D "
а нарушенията ми бяха достатъчно за да ми вземат книжката...
1. влизане в забранена улица (неспазване не знака)
2. влизане в насрещно движение
3. завой без мигач (поне 3 пъти)
4. само едно спиране на стоп (по правилник трябва да се две)
5. без колан...
6. може и други да е имало за които не се сещам..
пуснаха ме без акт, без фиш, без взети точки, без подкупи, без нищо...

ей на това му викам разбрани полицаи :D :D :D :D :D

Предишна

Назад към Страхотни истории