MTM600 RS4 и BMW M5 - russian style :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
тва е откачена работа!
а като го слушам как сменя предавките-нещо не ми прилича на както трябва...
нещо изпуска колата от обороти ми се струва...?!?
съмнявам се да е изстискал всичко от тонобилчето.
май-май тоя с аудито е far better driver и затова го изтегли така яко.
точно когато аудито дръпна, мишката се опита да се изтегли на ниски обороти ама се усети и почна едно превключване-ама беше къснооо...
ама му е мерак на момъка де.
щом след като оня мигна и се отказа нашия продължи да се реже...
а като го слушам как сменя предавките-нещо не ми прилича на както трябва...
нещо изпуска колата от обороти ми се струва...?!?
съмнявам се да е изстискал всичко от тонобилчето.
май-май тоя с аудито е far better driver и затова го изтегли така яко.
точно когато аудито дръпна, мишката се опита да се изтегли на ниски обороти ама се усети и почна едно превключване-ама беше къснооо...
ама му е мерак на момъка де.
щом след като оня мигна и се отказа нашия продължи да се реже...
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мамка му,аз също не мога да го видя - и аз като Милър моля някой да качи изродщината в технолинка,та да се покефиме

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
И на мен тъка ми се струва. Виждал съм само няколко пъти какво е да те изпреварат с 220-240 в колона с 120-130 км/ч. Последния път беше Е66...тъкмо бяха излезли. По Хемус малко след последния тунел при Правец. Пича мина покрай нас и Берлингото се заклати на преобращане..а спътника ми даже не разбра какво ни задмина. Може камерата да лъже малко но се съмнявам скоростта да им е такава дори и в един от етапите. Сравнявам с ГАЗките който задминаваха. Но може на моменти да са били около 200 км/ч. Пък и самия Миша казва че не е поглеждал speedometerа...на което вярвам 100 %...при това движение:))) Иначе яко рулират пичовете

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Аз мога да кажа какво е, защото за първи и последен път бях пътник в собствената си кола, докато приятелката ми задминаваше колони из Франция миналото лято, които се движеха с около 130км/ч, а километражът на Дон Домат беше твърдо застинал на 140mp/h = 225км/ч. Нищо общо със скоростта на клипчето... Максимум 160/70км/ч, друг е въпросът е, че за такива ускорения като техните, без поне 300Bhp под капака можете само да мечтаете...
Power is Nothing Without Insanity
около 200 коня... също мисля че и е по-леко.. не че има значение веднаж като си на скорост ма... все пак играе разлика...
а и си мисля че миша не си е давал толкова зор- не винаги беше на вярната предавка.. а и в м5цата не можеш да съдиш скороста по звука- много е тиха отвътре.. дори и със кюнци отзад и без каталитици..
между другото също съм съгласен че най-бързото изглежда около 200.. кат си дам сметка че тез уазки и камиони сигурно вървят със 70-80..
а и си мисля че миша не си е давал толкова зор- не винаги беше на вярната предавка.. а и в м5цата не можеш да съдиш скороста по звука- много е тиха отвътре.. дори и със кюнци отзад и без каталитици..
между другото също съм съгласен че най-бързото изглежда около 200.. кат си дам сметка че тез уазки и камиони сигурно вървят със 70-80..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3