645Ci Кабриолет

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

645Ci Кабриолет

Мнение от kay » 22 Авг 2004, 19:49

Днес имах щастието да тествам 3 от последните модели на БМВ, включително една шестица без покрив.

Мога да ви разправям много, но най-якия момент е двигателя в тази кола. Невероятен Ве-8 звук и мощ, чудесен слънчев ден... ммм, перфектния автомобил за сваляне на мацки през уикенда ;)

Направихме няколко кръгчета и трябва да ви кажа, че не успяхме да намериме нищо по-бързо по улиците да се дръпнем - само едно Ауди кабрио 2.8 се опита да се съпротивлява, ама бързо беше поставено на мястото си :P (Видяхмо едно Ламбо Мурциелаго, ама то не беше в движение, а паркирано, така че не се брои...)

Нямам кабел за камерата да ви постна снимки, но има няколко :)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Авг 2004, 19:57

Преди време хората който имаха удоволствието да се повозят в този автомобил ми говореха, че вадел звук като на Е39 М5 и аз не им вярвах.. :? докато едно такова добиче от около 50км/ч до мен на пътя м/у Созопол и Бургас не се изтреля все едно Роберто Карлуш му наби шут и тогава чук този нечовешки саунд.. :bowdown:

автомобилен поклонник
Аватар

Re: 645Ci Кабриолет

Мнение от Turturelo » 22 Авг 2004, 20:05

kay написа:Мога да ви разправям много, но най-якия момент е двигателя в тази кола. Невероятен Ве-8 звук и мощ

сстрррааааашееенн звук има!!! Има няма през вечер го сънувам ...
С каква скоростна кутия беше?!

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 22 Авг 2004, 20:08

Автоматик. До сега не съм видял нито една 6ца с ръчна или СМГ кутия тук :roll:

Беше много, много добра скоростната кутия - а при това съм заклен фен на ръчните и педала на съединителя! ;)

PS. Представям си как ще звучи този звяр с някой Шницер ауспух... ммм :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 22 Авг 2004, 21:10

видях едно такова на Равда но не можах да го чуя мамка му...

старши ентусиаст
Аватар

ако

Мнение от Любо Мегов » 22 Авг 2004, 22:26

ама все едно коментирате новия модел аудио уредба бре :wink: какъв звук какво нещо...

дай Боже всекиму :!:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 22 Авг 2004, 22:30

Човек, заразно е :) Все си мислим, че шестаците добре звучат... ама като чуеш тва нещо всичко друго ти се изпарява от главата.

А вървенето... няма нужда от коментар. Бродихме нагоре-надолу да си търсим жертви и нищо не успя да ни се опре :) Накрая паркирахме да обядваме - до един СЛ500. Това би бил интересен съперник, ама някакъв чичко го караше дето хич не му беше до такива забавления.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 23 Авг 2004, 8:07

kay написа:Човек, заразно е :) Все си мислим, че шестаците добре звучат... ама като чуеш тва нещо всичко друго ти се изпарява от главата.

Наистина е заразно! Като и даваш газ насам натам чак в един момент почва да припатква, а това сериен автомобил покрил всички стандарти за вредни емисии и шумове .. Просто има невероятен звук! Само V12 ми харесва повече и то само докато запалва ...

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 23 Авг 2004, 23:36

Изображение

Изображение

Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Авг 2004, 0:35

Много се захабяват стелките на това .. то пък при вас е чисто ..
Такова 1 към 1 беше първото, което карах и дадохме на Алианц да возят Монтоя .. само, че беше със SMG

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 24 Авг 2004, 10:31

kay написа:....

Взимам ги и двете ;) Нито съм го чувал нито съм се возил но парите са налице, така че е само върпос на време :twisted: :twisted: :lol:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Авг 2004, 10:45

Интересна прилика в задниците на двете коли ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVARIA » 24 Авг 2004, 21:47

[steeN] написа:Интересна прилика в задниците на двете коли ;)

Така е :) Но Мерцелата е като ... пред Баварията :lol:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 24 Авг 2004, 22:12

BAVARIA написа:
[steeN] написа:Интересна прилика в задниците на двете коли ;)

Така е :) Но Мерцелата е като ... пред Баварията :lol:

Да ти кажа, и на мен ми се прокрадваха едни такива мисли до скоро... и свършиха в момента, в който ги видях една до друга колите. Мерцедеса е по-нисък и наточен, но това е защото няма задни седалки. А в детайлите си приличат учудващо много.

Потребител
Аватар

Мнение от Alpina_B10 » 24 Авг 2004, 22:29

Според мен почти няма никаква прилика. Снимките са много добри и на тях си личи това. Мисля просто, че в този тип кабрио, няма много място за да дизайнерите направят значително отличаващи се визии.

Следваща

Назад към Основен Форум