ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Стига с тия цени вече. Улиците не могат да се пресекат,
днеска за 1ч 20мин съм минал 18 км градско в Пловдив,
при това с всяко увеличение се увеличава и движението, а
пропорцията би трябвало да е обратна.
После въртях до офиса около 15 мин. да се чуда къде да спра,
отвсякъде пълно с коли, а вие ми говорите че цените били високи.
Ами тая картина, която описвам е във всеки по-голям град и показва
че въобще не са високи. Щом всеки ученик кара кола, обикаля от кафене на кафене по центъра и задръства улиците значи горивата
са евтини - не ли така.
А спомнете си лятото 96 г., тогава движението в делничен ден,
беше каквото е сега в неделя в 7:30 сутринта.
Тогава бяха високи, защо някой не протестира?
Друг е въпроса, че колите станаха за без пари и всяко мамино хлапе
с парите от нова година може да си купи газифицирана една щайга и да обикаля безцелно, да задръства улици и кръстовища, паркинги и да издува чалга от въпросната щайга, и д пречи на хората които имат
да си вършат работа.
И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:
сега е 1.07 спокойно може да хакне 80 % отгоре и да стане 1.90,
което при бензин 2.5 е нормално съотношение каквото беше навремето. Защо не я барат, а?
че въобще не са високи. Щом всеки ученик кара кола, обикаля от кафене на кафене по центъра и задръства улиците значи горивата
са евтини - не ли така.
с парите от нова година може да си купи газифицирана една щайга и да обикаля безцелно, да задръства улици и кръстовища, паркинги и да издува чалга от въпросната щайга, и д пречи на хората които имат
да си вършат работа.
на газта:
което при бензин 2.5 е нормално съотношение каквото беше навремето. Защо не я барат, а?
BMW - Усещане за автомобил
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
DIDO написа:И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:
защото служебните БМВ-та на министрите са на газзззззз

и братле не си прав. Цените спрямо стандарта са високи, обаче за газ-та 1000%-а те подкрепям

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Doberman_vas написа:DIDO написа:И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:
защото служебните БМВ-та на министрите са на газзззззз![]()
![]()
![]()
и братле не си прав. Цените спрямо стандарта са високи, обаче за газ-та 1000%-а те подкрепям
Абе те служебните BMW-та не са на газ, ама явно вносителите
на АГУ-та имат позиции и бизнеса им цъфти.
А колкото до това, прав ли съм или не, това е моето мнение и то е по-различно от другите, но би ли ми обяснил, защо се увеличава трафика
като са толкова скъпи горивата, да не би България да нараства

BMW - Усещане за автомобил
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
на 06.06 ще стачкуват автобуси и товарни автомобили пред народното събрание
Трябваше тогава да го организирате.. стачката ще е доста сериозна..

Трябваше тогава да го организирате.. стачката ще е доста сериозна..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
DIDO написа:Стига с тия цени вече. Улиците не могат да се пресекат,
са евтини - не ли така.
да си вършат работа.
на газта:
абсолютно си прав,тогава мисля 4е ще намалеее трафика сас сигурност

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не са само цените на газта определящи за трафика!Пълно е с стари рена,голфове и т.н проблема не е обаче в староста на МПС-тата а във видимото им отчаиващо техническо състояние!
Днес в 10.00 часа ми писна във офиса и ходих да пия едно кафе на сладкарница Неделя отсреща и пия си кафето и покраи мен се точи едно задръстване и гледам движението чесно казано всяка 3-та кола си беше за спиране от движение то не бяха мангали с газифицирани жигули наклонени на страна ,то не бяха москвичи клекнали натоварени с цимент и една мацка с едно пежо 205 с спукана гума и сгънати две странични врати лапнала цигарката просто нямам думи КАК МИНАВАТ ПРЕГЛЕД!
Само с три мерки движението в София ще се оправи веднага!
1.Спиране на трошките/и то много лесно просто трябва техническия преглед да не е само за отбиване на номера/
2.Газта 2.00лв!
3.Спиране на каруците в центъра/пак лесно един обор до КАТ
/!
Днес в 10.00 часа ми писна във офиса и ходих да пия едно кафе на сладкарница Неделя отсреща и пия си кафето и покраи мен се точи едно задръстване и гледам движението чесно казано всяка 3-та кола си беше за спиране от движение то не бяха мангали с газифицирани жигули наклонени на страна ,то не бяха москвичи клекнали натоварени с цимент и една мацка с едно пежо 205 с спукана гума и сгънати две странични врати лапнала цигарката просто нямам думи КАК МИНАВАТ ПРЕГЛЕД!
Само с три мерки движението в София ще се оправи веднага!
1.Спиране на трошките/и то много лесно просто трябва техническия преглед да не е само за отбиване на номера/
2.Газта 2.00лв!
3.Спиране на каруците в центъра/пак лесно един обор до КАТ

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Менчета относно трафика само да ви кажа че сте ми смешни как мислите че бил евтин бензина и навтата затова имало трафик ... та .. ако помислите малко ше се сетите че хората от по малките градове няма какво да работят там и се преселват в по-големите заради по голям избор на работа и по високи заплати затова е пълно в големите градове я се повозете до някой по-малък град някой ден да видите що е празнота !! Айде малко мислете а не секи втори да бърза да изразява мнение и да се прави на много хитър.. задръствали му улиците на нашия .. ало негледайте "мамините синчета с газифицираните щайги" а вижде как се управлява държавата!!!
УМНИЦИ!
УМНИЦИ!
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Re: ..
bavareca_86 написа:DIDO написа:....
абсолютно си прав,тогава мисля 4е ще намалеее трафика сас сигурност
маи и тва няма да помогне,щото българина го е казал"и без пари да е бензина,пак 4е го крадна.И 5 лева да го направат,па 4е си карам жигулата"

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Според мен трябва или да емигрираме от тая държава или да започнеме да възпитаваме децата си така както трябва а не като станат на по 13 и да се разбиват всяка вечер на дискотека заляни пияни и ние да си мислим че децата са си добре щото (пак ше се даде пример с друга държава колкото и истъркано да е ама няма начин трябва да се учим) никаде по света го няма това!И тия "мамини синчета" дето за тях говорите с чалгите от щайгите и те са виновни за това да не се оправим скоро щото времето си минава и мамините синчета порастват големи простаци!На никой не му минава през акъла че трябва от малко да започнем .. да променим държанието и манталитета си а не да се псуваме по улиците на всяко задръстване и да се държим като простаци!Нека да се държим като цивилизовани хора щото един приятел е прав като се шегуваше че сме като в африка само дето имаме асфалт и телевизия!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Менчета относно трафика само да ви кажа че сте ми смешни как мислите че бил евтин бензина и навтата затова имало трафик ... та .. ако помислите малко ше се сетите че хората от по малките градове няма какво да работят там и се преселват в по-големите заради по голям избор на работа и по високи заплати затова е пълно в големите градове я се повозете до някой по-малък град някой ден да видите що е празнота !! Айде малко мислете а не секи втори да бърза да изразява мнение и да се прави на много хитър.. задръствали му улиците на нашия .. ало негледайте "мамините синчета с газифицираните щайги" а вижде как се управлява държавата!!!
УМНИЦИ!
Сега братле ти маи си здраво в матрицата или в дълбоката провинция!Как нямало задръствания!?????Аз лично в провинцията съм само през weekend-a и да ти кажа бях изумен какво движения има през седмицата в Хсково,същото важи и за Димитровград в пиковите часове и почивните дни,миналата събота бях в Пловдив и там беше ужас коли,коли и т.н!
Така че движение има насякаде и трошки също, а ти ако си от Хаджидимово от там минах миналата година на път за една командировка ,може и да ти е пусто!

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Ми братле от Монтана сам да ти кажа и за тебе ако ПО-МАЛКИ градове значи Пловдив.... сега в хасково не сам бил нямам представа как е ама ... само като се позамислиш колко хиляди човека дето живеят и работят или учат в София са се преселили с колите си в столицата и ти е ясно горе долу как стоят нещата с трафика!Аз лично като попадна в задръстване в софия и задължително около мен половината коли не са софийски макарче те почнаха да си сменят номерата за да го раздават тежко някои ама както и да е това е моето мнение не е нужно да спориме за такива глупости защото трафик има на всякаде по целия свят независимо в коя държава си и трябва да се свиква просто!Все пак искам и друго да кажа за трафика.... значи ако това нелепо разположение на градския транспорт го няма трафика ще е значимо по малък!! Време е да се направи метро и да се разкарат тия комунистически релси от средата на пътищата мамка им стара нестига че пречат ами и си разбивам ненормално много колата като пресичам дали и бариерите 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Все пак искам и друго да кажа за трафика.... значи ако това нелепо разположение на градския транспорт го няма трафика ще е значимо по малък!! Време е да се направи метро и да се разкарат тия комунистически релси от средата на пътищата мамка им стара нестига че пречат ами и си разбивам ненормално много колата като пресичам дали и бариерите
Напълно си прав,недупостимо е преплитането на транспортните потоци също преплитането на едно ниво на различни видове транспортни потоци ,но да не забравяме че живеем в страната на анексите,корупцията и абсолютния абсурд!!!!