ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 14:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 27 Май 2008, 15:26

дочух че скоро се очаква увеличение ос сорта на 20 ст. (до месец-два)

:banghead: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 27 Май 2008, 18:34

Стига с тия цени вече. Улиците не могат да се пресекат,
днеска за 1ч 20мин съм минал 18 км градско в Пловдив,
при това с всяко увеличение се увеличава и движението, а
пропорцията би трябвало да е обратна.
После въртях до офиса около 15 мин. да се чуда къде да спра,
отвсякъде пълно с коли, а вие ми говорите че цените били високи.
Ами тая картина, която описвам е във всеки по-голям град и показва
че въобще не са високи. Щом всеки ученик кара кола, обикаля от кафене на кафене по центъра и задръства улиците значи горивата
са евтини - не ли така.
А спомнете си лятото 96 г., тогава движението в делничен ден,
беше каквото е сега в неделя в 7:30 сутринта.
Тогава бяха високи, защо някой не протестира?
Друг е въпроса, че колите станаха за без пари и всяко мамино хлапе
с парите от нова година може да си купи газифицирана една щайга и да обикаля безцелно, да задръства улици и кръстовища, паркинги и да издува чалга от въпросната щайга, и д пречи на хората които имат
да си вършат работа.
И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:
сега е 1.07 спокойно може да хакне 80 % отгоре и да стане 1.90,
което при бензин 2.5 е нормално съотношение каквото беше навремето. Защо не я барат, а?
BMW - Усещане за автомобил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Май 2008, 19:00

DIDO написа:И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:
което при бензин 2.5 е нормално съотношение каквото беше навремето. Защо не я барат, а?

защото служебните БМВ-та на министрите са на газзззззз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и братле не си прав. Цените спрямо стандарта са високи, обаче за газ-та 1000%-а те подкрепям :yes:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 27 Май 2008, 19:13

Doberman_vas написа:
DIDO написа:И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:

защото служебните БМВ-та на министрите са на газзззззз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и братле не си прав. Цените спрямо стандарта са високи, обаче за газ-та 1000%-а те подкрепям :yes:

Абе те служебните BMW-та не са на газ, ама явно вносителите
на АГУ-та имат позиции и бизнеса им цъфти.
А колкото до това, прав ли съм или не, това е моето мнение и то е по-различно от другите, но би ли ми обяснил, защо се увеличава трафика
като са толкова скъпи горивата, да не би България да нараства :mhihi:
BMW - Усещане за автомобил

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 27 Май 2008, 20:45

на 06.06 ще стачкуват автобуси и товарни автомобили пред народното събрание :)
Трябваше тогава да го организирате.. стачката ще е доста сериозна.. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 27 Май 2008, 20:53

Giorceto написа:на 06.06 ще стачкуват автобуси и товарни автомобили пред народното събрание :)
Трябваше тогава да го организирате.. стачката ще е доста сериозна.. :)

НАШАТА Е ПО СЕРИОЗНА И ТЕ СТАЧКУВАТ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ТЕХНИ ПРИВИЛЕГИИ ,НИЕ СТАЧКУВАМЕ ЗА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК.
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 27 Май 2008, 22:08

Утре излизат и такситата в София, след 10:00 избягвайте центъра и по-специално, невски и Цар освободител.

Някой има ли представа те пък за какво гласуват?
bmw

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 27 Май 2008, 22:39

DIDO написа:Стига с тия цени вече. Улиците не могат да се пресекат,
днеска за 1ч 20мин съм минал 18 км градско в Пловдив,
при това с всяко увеличение се увеличава и движението, а
пропорцията би трябвало да е обратна.
После въртях до офиса около 15 мин. да се чуда къде да спра,
отвсякъде пълно с коли, а вие ми говорите че цените били високи.
Ами тая картина, която описвам е във всеки по-голям град и показва
че въобще не са високи. Щом всеки ученик кара кола, обикаля от кафене на кафене по центъра и задръства улиците значи горивата
са евтини - не ли така.
А спомнете си лятото 96 г., тогава движението в делничен ден,
беше каквото е сега в неделя в 7:30 сутринта.
Тогава бяха високи, защо някой не протестира?
Друг е въпроса, че колите станаха за без пари и всяко мамино хлапе
с парите от нова година може да си купи газифицирана една щайга и да обикаля безцелно, да задръства улици и кръстовища, паркинги и да издува чалга от въпросната щайга, и д пречи на хората които имат
да си вършат работа.
И още нещо - като и трябват акцизи на държавата, ми да сложи акциз
на газта:

абсолютно си прав,тогава мисля 4е ще намалеее трафика сас сигурност ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Май 2008, 22:57

Не са само цените на газта определящи за трафика!Пълно е с стари рена,голфове и т.н проблема не е обаче в староста на МПС-тата а във видимото им отчаиващо техническо състояние!
Днес в 10.00 часа ми писна във офиса и ходих да пия едно кафе на сладкарница Неделя отсреща и пия си кафето и покраи мен се точи едно задръстване и гледам движението чесно казано всяка 3-та кола си беше за спиране от движение то не бяха мангали с газифицирани жигули наклонени на страна ,то не бяха москвичи клекнали натоварени с цимент и една мацка с едно пежо 205 с спукана гума и сгънати две странични врати лапнала цигарката просто нямам думи КАК МИНАВАТ ПРЕГЛЕД!
Само с три мерки движението в София ще се оправи веднага!
1.Спиране на трошките/и то много лесно просто трябва техническия преглед да не е само за отбиване на номера/
2.Газта 2.00лв!
3.Спиране на каруците в центъра/пак лесно един обор до КАТ :mhihi: /!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 27 Май 2008, 23:28

Менчета относно трафика само да ви кажа че сте ми смешни как мислите че бил евтин бензина и навтата затова имало трафик ... та .. ако помислите малко ше се сетите че хората от по малките градове няма какво да работят там и се преселват в по-големите заради по голям избор на работа и по високи заплати затова е пълно в големите градове я се повозете до някой по-малък град някой ден да видите що е празнота !! Айде малко мислете а не секи втори да бърза да изразява мнение и да се прави на много хитър.. задръствали му улиците на нашия .. ало негледайте "мамините синчета с газифицираните щайги" а вижде как се управлява държавата!!!
УМНИЦИ!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от pandev22 » 27 Май 2008, 23:29

bavareca_86 написа:
DIDO написа:....

абсолютно си прав,тогава мисля 4е ще намалеее трафика сас сигурност ;)

маи и тва няма да помогне,щото българина го е казал"и без пари да е бензина,пак 4е го крадна.И 5 лева да го направат,па 4е си карам жигулата" :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 27 Май 2008, 23:37

Според мен трябва или да емигрираме от тая държава или да започнеме да възпитаваме децата си така както трябва а не като станат на по 13 и да се разбиват всяка вечер на дискотека заляни пияни и ние да си мислим че децата са си добре щото (пак ше се даде пример с друга държава колкото и истъркано да е ама няма начин трябва да се учим) никаде по света го няма това!И тия "мамини синчета" дето за тях говорите с чалгите от щайгите и те са виновни за това да не се оправим скоро щото времето си минава и мамините синчета порастват големи простаци!На никой не му минава през акъла че трябва от малко да започнем .. да променим държанието и манталитета си а не да се псуваме по улиците на всяко задръстване и да се държим като простаци!Нека да се държим като цивилизовани хора щото един приятел е прав като се шегуваше че сме като в африка само дето имаме асфалт и телевизия!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 27 Май 2008, 23:38

Менчета относно трафика само да ви кажа че сте ми смешни как мислите че бил евтин бензина и навтата затова имало трафик ... та .. ако помислите малко ше се сетите че хората от по малките градове няма какво да работят там и се преселват в по-големите заради по голям избор на работа и по високи заплати затова е пълно в големите градове я се повозете до някой по-малък град някой ден да видите що е празнота !! Айде малко мислете а не секи втори да бърза да изразява мнение и да се прави на много хитър.. задръствали му улиците на нашия .. ало негледайте "мамините синчета с газифицираните щайги" а вижде как се управлява държавата!!!
УМНИЦИ!

Сега братле ти маи си здраво в матрицата или в дълбоката провинция!Как нямало задръствания!?????Аз лично в провинцията съм само през weekend-a и да ти кажа бях изумен какво движения има през седмицата в Хсково,същото важи и за Димитровград в пиковите часове и почивните дни,миналата събота бях в Пловдив и там беше ужас коли,коли и т.н!
Така че движение има насякаде и трошки също, а ти ако си от Хаджидимово от там минах миналата година на път за една командировка ,може и да ти е пусто! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 27 Май 2008, 23:50

Ми братле от Монтана сам да ти кажа и за тебе ако ПО-МАЛКИ градове значи Пловдив.... сега в хасково не сам бил нямам представа как е ама ... само като се позамислиш колко хиляди човека дето живеят и работят или учат в София са се преселили с колите си в столицата и ти е ясно горе долу как стоят нещата с трафика!Аз лично като попадна в задръстване в софия и задължително около мен половината коли не са софийски макарче те почнаха да си сменят номерата за да го раздават тежко някои ама както и да е това е моето мнение не е нужно да спориме за такива глупости защото трафик има на всякаде по целия свят независимо в коя държава си и трябва да се свиква просто!Все пак искам и друго да кажа за трафика.... значи ако това нелепо разположение на градския транспорт го няма трафика ще е значимо по малък!! Време е да се направи метро и да се разкарат тия комунистически релси от средата на пътищата мамка им стара нестига че пречат ами и си разбивам ненормално много колата като пресичам дали и бариерите :maad:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 28 Май 2008, 0:07

Все пак искам и друго да кажа за трафика.... значи ако това нелепо разположение на градския транспорт го няма трафика ще е значимо по малък!! Време е да се направи метро и да се разкарат тия комунистически релси от средата на пътищата мамка им стара нестига че пречат ами и си разбивам ненормално много колата като пресичам дали и бариерите

Напълно си прав,недупостимо е преплитането на транспортните потоци също преплитането на едно ниво на различни видове транспортни потоци ,но да не забравяме че живеем в страната на анексите,корупцията и абсолютния абсурд!!!! :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум