Вашата снимка на българско БМВ!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Вашата снимка на българско БМВ!
Предлагам всеки да покаже снимката на рядко българско БМВ в тази тема!
Това е една от малкото изключително запазени BMW E23 в BG.
Това е една от малкото изключително запазени BMW E23 в BG.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
снимка в нета не намерих...в мобиле-ти...става въпрос за едно черно Е21 323и...на едно момче от форума Vale_Karo...извинявам се ако има грешка на ника...много хора мисля че се сещат за какво става въпрос..едно наистина много добре запазено акулче.
п.с:подписа ти е страшеннн...

п.с:подписа ти е страшеннн...

8.32
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
аз днеска в една автомивка видях невероятно запазена Е30 туринг като я видях имах чувството че са я купили преди 3-4 месеца от завода... невероятно запазена... ама си бях оставил телефона в колата и ме досрамя да снимам чужда кола...
Веднъж така пребиха някъв дето снимал почти новата кола на един колега (оРел астра купе на 30 000км) и по-точно снимал джантите (които по негови думат струват 2 бона)
та момъка бил яко посинен, а после се оказало че е бил просто турист в съседния хотел....
Веднъж така пребиха някъв дето снимал почти новата кола на един колега (оРел астра купе на 30 000км) и по-точно снимал джантите (които по негови думат струват 2 бона)
та момъка бил яко посинен, а после се оказало че е бил просто турист в съседния хотел....
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Vladi за същата...не е ли яка а?
иначе и мене ме е страх да се навъртам покрак чужди коли...ебаси селяните дето има в таз страна...аз нямам нищо против да ми снимат колата какво толкова...човека ми я харесал
това ми преповдига настроението като някой се изкефи на нещо постигнато от мен 
иначе и мене ме е страх да се навъртам покрак чужди коли...ебаси селяните дето има в таз страна...аз нямам нищо против да ми снимат колата какво толкова...човека ми я харесал

8.32
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Ето снимка на едно Е10 1602
(на живо колата изглежда 10 пъти по-добре, но пусто апаратче
)
Видяхме я с колегата wazzz докато се разхождахме.. Нямахме под ръка фотоапарат, но нямаше как да изпуснем и отидохме да вземем нещо за снимане и ето :-) Въртяхме се около колата може би повече от час с надеждата да се появи собственика и да го осветлим относно клуба, но той така и не се появи за това време
P.S. Докато бяхме покрай колата по улицата премина един МОХЕР 408и (много запазен - двигател на оса), но ние разбира се, заслепени от красотата и величието на баварката не му обърнахме никакво внимание !

(на живо колата изглежда 10 пъти по-добре, но пусто апаратче

Видяхме я с колегата wazzz докато се разхождахме.. Нямахме под ръка фотоапарат, но нямаше как да изпуснем и отидохме да вземем нещо за снимане и ето :-) Въртяхме се около колата може би повече от час с надеждата да се появи собственика и да го осветлим относно клуба, но той така и не се появи за това време

P.S. Докато бяхме покрай колата по улицата премина един МОХЕР 408и (много запазен - двигател на оса), но ние разбира се, заслепени от красотата и величието на баварката не му обърнахме никакво внимание !
Последна промяна Ich0 на 21 Авг 2004, 23:16, променена общо 2 пъти
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе, аз имам на снимки една 2002 (тази дето щяхме да я купуваме), една 1602 в Емил Марков и една Е21 323 "малката Алпина". Е21-цата Ати я знае, но нея засега няма да я поствам, защото ще изчакам собственика й да ми даде разрешение...
1602-ката нещо не мога да я намеря в компа...
А ето и Е20-ката дето щяхме да я купуваме, вярно много е разнебитена, но въпреки това мен винаги ми е харесвала и аз не знам какво точно ми харесва... Нищо, че е голяма гробница...
http://free.bol.bg/alpinamashinata/1602and2002/

1602-ката нещо не мога да я намеря в компа...

А ето и Е20-ката дето щяхме да я купуваме, вярно много е разнебитена, но въпреки това мен винаги ми е харесвала и аз не знам какво точно ми харесва... Нищо, че е голяма гробница...

http://free.bol.bg/alpinamashinata/1602and2002/

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ето я
http://free.bol.bg/bmwmashinata/sonny323i/
Сони, я им обясни на хората какъв звук вадеше тая изродщина

Сони, я им обясни на хората какъв звук вадеше тая изродщина

Как да го обясня?
Ченгетата го обясняваха най-добре. Една вечер си карах по България и гадовете му с гадове нали седят на Екото, и кво гепиха ме, и докато единия пишеше прилежен акт за нарушение със 120км, с другия водиме следния диалог
Простака: Кво е тва БЕ?
АЗ: ми БМВ.
простака: Виждам бе, ама кво?
АЗ: ми сиво с две врати.
Простака: Абе и тва го виждам ама кво е с къв мотор е?
АЗ: Ми тройка на 24години с 2.3мотор, механична инжекция и ужким го водят малката Алпина.
Простака: Е кво е тва Малката Алпина?
АЗ: Ми бегачка бе не я ли чу отгоре?
Простака: Чух я бе, бах нейната мама, чувам само тътен отгоре и си викам ще мине некое Порше поне със 180км.
АЗ: А то кво аз се влача само със 120?
Простака: Да бе влачиш се за това колата е на 50 м от радара, за една бройка да те истървем.
Вобщи линии така се обясняваше тоя звук или с други беше ми забранено да минавам през орландовци щото мъртвите ставаха.

Простака: Кво е тва БЕ?
АЗ: ми БМВ.
простака: Виждам бе, ама кво?
АЗ: ми сиво с две врати.
Простака: Абе и тва го виждам ама кво е с къв мотор е?
АЗ: Ми тройка на 24години с 2.3мотор, механична инжекция и ужким го водят малката Алпина.
Простака: Е кво е тва Малката Алпина?
АЗ: Ми бегачка бе не я ли чу отгоре?
Простака: Чух я бе, бах нейната мама, чувам само тътен отгоре и си викам ще мине некое Порше поне със 180км.
АЗ: А то кво аз се влача само със 120?
Простака: Да бе влачиш се за това колата е на 50 м от радара, за една бройка да те истървем.
Вобщи линии така се обясняваше тоя звук или с други беше ми забранено да минавам през орландовци щото мъртвите ставаха.
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
sonny написа:или с други беше ми забранено да минавам през орландовци щото мъртвите ставаха.
е тва не е човешко

2 Hard 4 You
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
На едната снимка се виждат двата ауспуха, от тях можете да добиете някаква дреебна представа за какво става въпрос
Тая кола баш си цепеше мрака

Тая кола баш си цепеше мрака

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2