Даите съвет за 725

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Даите съвет за 725

Мнение от manafa » 23 Май 2008, 22:57

пичове искам да купя 725tds кажете ми само заслужава ли си колата или не, досега не сум карал bmw и ми се ще да пробвам купувам я от мои приятел и знам че колата е читава.Разхода на гориво не е от значение само искам да знам дали ще ми създава ядове да я водя редовно по сервизи че много се дразня ако започне да се разпада някоя кола че няма спиране започне ли.как е като здравина на ходова част и двигател.даите мнение по въпроса и моля ви само тези които имат такава или са имали за да не я караме на слухове.благодаря ви предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Май 2008, 0:34

принципно има търсачка и такива теми като твойта са толкова масови ....
иначе по темата ми бмв - здрава кола.
тоя мотор 2.5ТДС го пази че пука глава при прегряване
демек поддържай си охладителната система и ще си свиркаш.
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Май 2008, 0:37

Колата найстина е много добра, дано да я ползваш повече за дълъг път тъй като с този двигател и това тегло няма да можеш да си правиш каквото си искаш. Успех. ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Май 2008, 0:42

Е38 е автомобил не кола :) Като цяло БМВ-тата са доста здрави, но специално 2,5 ТДС-а не е от най-здравите мотори. Има доста изписано по форума. Прегрееш ли го го отпиши обаче.Също може да имаш ядове с турбото,особенно ако не е подържана колата като хората или е на много километри.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 24 Май 2008, 20:34

Ходовата част на Е38 хмммм..... ами кво да ти кажа няма чупене,а и да се наложи да смениш нещо не е кой знае колко скъпо!

Потребител
Аватар

Мнение от manafa » 25 Май 2008, 22:32

благодаря ви за съветите тая седмица ще я взема ще съм ви благодарен за още мнения предо да съм я взел,аз ще я карам преди това в камор на доктор да си кажат и те мнението относно двигател и.т.н

Потребител
Аватар

Мнение от manafa » 25 Май 2008, 22:39

а по повод това където колегата казва че е по добра за дълъг път,няма да се състезавам с нея искам да ме вози до морето и обратно и да се чувствам комфортно,аз и без това сега карам подобен мъртвец s350td така че мисля че е същата работа ,взимам я защото никога не съм имал bmw и ми е много мерак да покарам някое известно време,понеже си падам по такива ретро големи автомобили и се надявам да остана доволен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 25 Май 2008, 22:49

Ами не знам как е динамиката на тази стара С-ка но ТДС-а като го чипосаш мисля че ще си доволен а иначе като визия и интериор екстри ще си много по-доволен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Мнение от Georgiev BMW » 27 Май 2008, 20:17

cecoboy написа:Ами не знам как е динамиката на тази стара С-ка но ТДС-а като го чипосаш мисля че ще си доволен а иначе като визия и интериор екстри ще си много по-доволен!

Напълно подкрепям :)

Назад към Други модели