е38 2.8 бензин
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
е38 2.8 бензин
колеги ниакои знае ли от каде да взема ван6ен тунинг за е38.........за сега несам намерил ни6то по скоро за броните и за тавана отзат

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
черен бъбрек
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Дискретен лип спойлер отзад, 4 ауспуха, а ако си от Перник - на таблото Лепа Брена по цици
, отзад една ръчичка да маха, плетени футболни топки, зарчета на копчетата на вратите и на скоростния лост (ако е ръчка) подредени по 1 стотинка на уплътнението на предното стълко и на 2 стотинки на цяло задното, лампички на пръскалките, ауспусите и на праговете, КИТЕНИК на таблото и задължително една емблема на Мерцедец, закачена да виси за ауспуха...
Ха наздравяе сега!

Ха наздравяе сега!

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
[quote="Svetlio.Angelov"]Дискретен лип спойлер отзад, 4 ауспуха, а ако си от Перник - на таблото Лепа Брена по цици
, отзад една ръчичка да маха, плетени футболни топки, зарчета на копчетата на вратите и на скоростния лост (ако е ръчка) подредени по 1 стотинка на уплътнението на предното стълко и на 2 стотинки на цяло задното, лампички на пръскалките, ауспусите и на праговете, КИТЕНИК на таблото и задължително една емблема на Мерцедец, закачена да виси за ауспуха...
Не само в перник е такъв тунинга колега На събора ме изпревари 1 сива е38ца с бургаски номер и май имаше половината от екстрите които изброи.
(и мн чудно ми стана що пушеше само левият ауспух)

Не само в перник е такъв тунинга колега На събора ме изпревари 1 сива е38ца с бургаски номер и май имаше половината от екстрите които изброи.
(и мн чудно ми стана що пушеше само левият ауспух)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: е38 2.8 бензин
Стойчо 76 написа:колеги ниакои знае ли от каде да взема ван6ен тунинг за е38.........за сега несам намерил ни6то по скоро за броните и за тавана отзат![]()
![]()
![]()
Според мен това е един доста КРАСИВ автомобил и със какъвто и да е тунинг само ще го направиш по-грозен.
На тази кола и трябват само едни готини джанти и нищо друго

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
мен много ме радват скритите ауспуси когато пускат пара през зимата на старт - този детайл просто ме радва тотално

Като говорим за лек тунинг вижте какво си харесах в нета.Само дето още не ми достигат малко пари мамата му!Кажете си мнението дали си заслужава!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Аве тази кола си е супер отвсякъде само дето малко нагоре и идват паричките като сложиш акциза.От Бг. може по-евтино да ти излезе около 28-30 ама де да знам тая ако е на реялни километри и с тоя М пакет????? иначе лично мое мнение тея 20-ки алпинки нещо не ме кефят и е 800лв. гумата! Аве като я вземеш обади се да повозиш и ще ти кажа по-точно бива ли!

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2