Съединител .... до дупка и радиото яко жега?????
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Skrita_Limonka
- Потребител
-
Съединител .... до дупка и радиото яко жега?????
Много време се чудех къде да пусна въпроса си, надявам се да съм уцелила ... и въпроса ми да не е много глупав ...
Та момчета, една приятелка като натисне съединителя и радиото се усилва докрай ... ????
Предположения??? Помощ???

Та момчета, една приятелка като натисне съединителя и радиото се усилва докрай ... ????
Предположения??? Помощ???

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
въпреки че тая тема не е баш за тука ето отговора ми
бутоните на панела на радиото сигурно са се прецакали и затова така се ебава радиото на приятелката ти
бутоните на панела на радиото сигурно са се прецакали и затова така се ебава радиото на приятелката ти

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Skrita_Limonka
- Потребител
-
_65536_kb_sec_ написа:въпреки че тая тема не е баш за тука ето отговора ми
Хубаво, ама каква е логиката??? Съединителя и копчетата нямат нищо общо.
- Skrita_Limonka
- Потребител
-
sonny написа:кажи и да спира радиото като натиска педала
Ама и вие сте едни ии ии иии ... по-добре си кажете " не знам, не разбирам ... "

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Напълно възможно е на един приятел колата като и подаде газ радиото се увеличава само , тъпо но факт 

- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
Някои касетофони увеличават звука с увеличаване на скоростта на движение на колата, възможно ли е при вас тази функция да е вързана към оборотите? Т.е. като приятелката ти натисне съединителя и се забави малко с отпускането на педала на газта, оборотите да се вдигат, а от там и звука на радиото?
Диагностика: пробвайте при спряло положение да изредите предавките бавно една след друга без да подавате газ, също така ако изфорсира двигателя докато е изключила от скорост БЕЗ НАТИСНАТ СЪЕДИНИТЕЛ дали пак прави същото?
Диагностика: пробвайте при спряло положение да изредите предавките бавно една след друга без да подавате газ, също така ако изфорсира двигателя докато е изключила от скорост БЕЗ НАТИСНАТ СЪЕДИНИТЕЛ дали пак прави същото?
svilendotorg написа:Някои касетофони увеличават звука с увеличаване на скоростта на движение на колата, възможно ли е при вас тази функция да е вързана към оборотите? Т.е. като приятелката ти натисне съединителя и се забави малко с отпускането на педала на газта, оборотите да се вдигат, а от там и звука на радиото?
И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ РЕДЕТЕ НА ИЗГАСНАТ ДВИГАТЕЛ..МАХНЕТЕ КЛючА ЗА ПО СИГУРНО чЕ ПОСЛЕ НЕ РАДИОТО А НЯКОЙ ПЕшЕХОДЕЦ щЕ РЕВЕ [/b]
- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ РЕДЕТЕ НА ИЗГАСНАТ ДВИГАТЕЛ..МАХНЕТЕ КЛючА ЗА ПО СИГУРНО чЕ ПОСЛЕ НЕ РАДИОТО А НЯКОЙ ПЕшЕХОДЕЦ щЕ РЕВЕ
Форсират на изключен от скорост автомобил, и редят предавки с натиснат съединител без форсиране - не виждам кой може да пострада, освен ако е вярна поговорката, че жена шофьор няма...
13 мнения
• Страница 1 от 1