Една перфектна.....Istta 300
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
че то и в сф има две на едно място заедно с още няколко по стари модела единият е Барок в8 а другото е купе с ремъци дет държат предният капак не ми се рови да видя точният модел
Във Враждебна се намират във един сервиз ! като ги видях за първи път и Онемях, не можех да повярвам че има такива БМВ-та в БГ.На някой от Ретро Клуб България са щоото имат такива емблеми по тях.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
MADVANIO написа: не можех да повярвам че има такива БМВ-та в БГ.
а аз въобще не повярвах,че има такива бмв-та

ТДС - Турбо Див Селянин
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Има има аз лично съм виждал едно на божурище в един двор изгнило ма се вижда че е било такова
А иначе има едно две и в Лозенец 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Малкия написа:Има има аз лично съм виждал едно на божурище в един двор изгнило ма се вижда че е било таковаА иначе има едно две и в Лозенец
Мдааа..

MADVANIO написа:...
Ванка, то хубаво ги има тез коли във Враждебна (барабар с още три е9-ки) и много други, които седят
по гаражите и гният,ма големия въпрос е ще ги видиме ли на пътя. Щото,едно време, тия машини са
мислени за пътя, а не за гаражите...Ма как да е, при тях има много фактори, които влияят върху
моментното състояние. Но моето мнение е, че тези автомобили не заслужават отношението,
което им се предоставя в България.
Айде, че се отклоних от темата май...

Driver's Racing Team
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
НЯМА да ги видиме по простата причина, че са собственост на някои които е имал пари за да ги купи, но сега или не му се харчат за да ги оправи или отдавна ги няма.. и на сичкото огоре обаче им искат ебаааахти сумите..
..и така те си гният, а хората дето са готови да изхарчат пари за тези автомобили или си купуват от магазина или си пазаруват от друга страна..
..и така те си гният, а хората дето са готови да изхарчат пари за тези автомобили или си купуват от магазина или си пазаруват от друга страна..
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2